מי אתם רוצים שיעזוב את הבית?

• פותח הנושא BMCB
  • פורסם בתאריך

LAE

New member
בדיוק בגלל מה שכתבת

ונסה תלך. גזרת שפרה-צבר התעוררה לחיים. תמיד אינה יכולה לערער אותם. העניין עם איתי נגמר. הזוגיות נגמרה, אין טעם להשאיר את ונסה. בשביל שתתעסק עם יוני? בשביל זה אינה נמצאת.

Princess Galush

New member
חח פיצול אישיות?

כמה הודעות למעלה אתה מצביע להדחת שפרה D: והסקר הוא להדחה או להשארה?

יNOT

New member
יחצ"ן בשקל ../images/Emo98.gif

תעברו על ההודעות שלו, תראו כמה HIT מטומטמים הוא התחיל...
שדולת SMSים

חדשה24

New member
שלושתם../images/Emo70.gif

שלושה מגעילים שמזמן לא היו צריכים להיות פה ונסה פרחה ומגעיל אותי להסתכל עליה שפרה - הפודל של צבר, חסרת אישיות צבר- משחק משחק מול המצלמות. מזוייף שמשחק אותה קשוח גם ככה הם לא יהיו אלה שיזכו בסוף

רק דודי

New member
מי שאוהב את הבובלילים חייב להצביע צבר ושפרה!!

עוד לא הבנתם??? ונסה התחברה לכל החדשים האלה והפכה להיות חלק מהם. ומחדשים וחלשים הם הפכו לחזקים וחזקים. ברגע שהם צוברים כח - הם ידעו למי לכוון את הגריל - לאון שפרה עינב ובובליל - האנשים הכי חזקים בתכנית. וונסה כמובן שתעזור להם בשמחה. אז כל מי שאוהב את בובליל חייב להצביע הפעם למען שפרה וצבר כדי להעיף את ונסה. איזה כיף הבית עכשיו כשעינב ויוסי ושפרה וצבר חברים כולם! לא ניתן לחדשים להפריד בינהם!

רק דודי

New member
מה גם שבובליל בעצמו אמר שמחבב את שפרה

הקשיבו לבובליל - להצביע נגד ונסיה הנחשה והמשפילה!

redflower1

New member
../images/Emo6.gif

יש לך עוד בדיחות? מי שיצביע לגוז הרכלנים שקרא להם שאריות אדם ויוהודים סוג ב'? מה אתה בהלם? שפרה הרכלנית שדיברה נגדפ שעות פתאום חביבת הקהל? בחלומות שלך

redflower1

New member
דו"ח קפון זה דו"ח אגרנט?

ידוע לי טוב מאוד למי אדון קקטוס כיוון.

JasPoint

New member
זה בסדר כבר ראו לה יותר

אם לא הייתה צנזורה בתוכנית הזאת כבר היו רואים אותה ערומה לגמרי, היא תמיד מתלבשת מול המצלמות. לדעתי בכלל לא צריך לצנזר, מי שלא רוצה שיראו לה יכולה להתלבש בשירותים, במקלחת או מתחת לשמיכה. מי שבוחרת להחליף בגדים מול המצלמות סימן שלא אכפת לה שיראו אותה ערומה.

rinatt1

New member
לא וונסה פליזזז. צבר או שיפרה.. עד שהגיעו

כל כך הרבה זמן מחכים את שיפרה או צבר.. ופתאום אתם נגד ונסה.. השתגעתם... שכחתם .. שיפרה או צבר חייבים לעוףף לונסה יהיה עוד הזדמנויות להם לא יהיו..

Preema

New member
יש לכולם פה מוסר כפול

כולם פה קופצים על וונסה ומחליטים להעיף אותה מהבית,שכחנו לה שהיא היתה בין היחידים שלא סרו למנהיגותו של שי ושלא התחנפו לשצ"ר. היא גם היתה היחידה שהגנה על איתי מול הבריונות והרודנות של החבורה המאוסה . וונסה היא אדם אמיתי ,עם הרבה יצרים מיניים שלא קל לה כנראה להשתלט עליהם. אני מסכימה שמה שהיא עשתה לאיתי נראה רע אבל רבאק,היא מעולם לא השלתה אותו שהיא מאוהבת בו או שהם "זוג". גם אני כשראיתי את המזמוזים של עם יוני הייתי נסערת ואפילו כתבתי כאן איזו השמצה ואח"כ התחרטתי עליה. הבנתי שלו וונסה היתה גבר לא היו מתנפלים עליה באותו אופן
מה שמותר לגבר אסור כנראה לאישה
למען הסר ספק אני מאד אוהבת את איתי (האיש עם ה
הכי טוב בבית) אם אתם מצביעים לשפרה/צבר רק נסו לדמיין את הוילה ביום רביעי דמיינו סצינה כזו: שפרה יושבת וסורגת כולה זחוחה, עושה פרצופים מאחורי הגב של עינב כי "הכושי עשה את שלו", צבר עושה "וי" עם היד למצלמה מודה לכולנו ואומר שתמיד ידע כי הוא אהוב נורא על הקהל! לאון ורנין רצים בין שניהם מאושרים כי עכשיו חזרו להיות ב"קליקה" השולטת, כולם ביחד בהנהגתו של צבר מתאמים להדיח את החדשים אחד אחד, עד שיישאר רק יוסי ,לבד ואז הם פשוט ייבשו אותו מסיגריות. חלום בלהות?סיוט? תצביעו ש"צ ותראו בעצמכם

למעלה