יש לכולם פה מוסר כפול
כולם פה קופצים על וונסה ומחליטים להעיף אותה מהבית,שכחנו לה שהיא היתה בין היחידים שלא סרו למנהיגותו של שי ושלא התחנפו לשצ"ר. היא גם היתה היחידה שהגנה על איתי מול הבריונות והרודנות של החבורה המאוסה . וונסה היא אדם אמיתי ,עם הרבה יצרים מיניים שלא קל לה כנראה להשתלט עליהם. אני מסכימה שמה שהיא עשתה לאיתי נראה רע אבל רבאק,היא מעולם לא השלתה אותו שהיא מאוהבת בו או שהם "זוג". גם אני כשראיתי את המזמוזים של עם יוני הייתי נסערת ואפילו כתבתי כאן איזו השמצה ואח"כ התחרטתי עליה. הבנתי שלו וונסה היתה גבר לא היו מתנפלים עליה באותו אופן
מה שמותר לגבר אסור כנראה לאישה
למען הסר ספק אני מאד אוהבת את איתי (האיש עם ה
הכי טוב בבית) אם אתם מצביעים לשפרה/צבר רק נסו לדמיין את הוילה ביום רביעי דמיינו סצינה כזו: שפרה יושבת וסורגת כולה זחוחה, עושה פרצופים מאחורי הגב של עינב כי "הכושי עשה את שלו", צבר עושה "וי" עם היד למצלמה מודה לכולנו ואומר שתמיד ידע כי הוא אהוב נורא על הקהל! לאון ורנין רצים בין שניהם מאושרים כי עכשיו חזרו להיות ב"קליקה" השולטת, כולם ביחד בהנהגתו של צבר מתאמים להדיח את החדשים אחד אחד, עד שיישאר רק יוסי ,לבד ואז הם פשוט ייבשו אותו מסיגריות. חלום בלהות?סיוט? תצביעו ש"צ ותראו בעצמכם