מי אתם רוצים שיעזוב את הבית?

• פותח הנושא BMCB
  • פורסם בתאריך

סאמוואן

New member
../images/Emo45.gifמסכימה לגמרי!!

אם לא נעיף עכשיו שפרה או את צבר חבורת שר"ץ תשתלט על המשחק והם יצליחו להגיע רחוק! חייבים להשאיר את ונסה!!!

זהן, שאתה לא מבין שבשלישייה הזו - היא נשארת

כי יש לה צבא של דנה ספקטוריות מתחסדות שחיות בסרט על עצמן - שמסמסות לה הקרב הוא בין צבר לונסה, וצריכים לחזק את ונסה. בפעם הבאה ששיפ שלנו תעמוד מול הבובלילים - ברור הרי מי תלך הביתה ותתאבד עם מסרגה

juspan

New member
אוי, באמת רציתי לדעת מה הספקטור כתבה בדיוק

הבנתי שהיא היתה בעד שפרה
אני בהחלט לא ממעריציה, אבל עדיין הצטיירה לי תמיד כמבינת עניין והכי לא מהשפרות, איך זה קרה?

זה מה שקורה אצל טרמפיסטים

שרואים רק את הקטעים הערוים היטב בערוץ 2 וספקטור היא הכי שפרה - כל הזמן מנסה לחיות איזו תדמית של "מאגניבה"

juspan

New member
תדמית המאגניבה, ברור

לכן אני לא ממעריציה, אבל כן הנחתי משום מה שהיא יותר מתוחכמת, גם אם שבויה בתדמית קצת מפגרת כבר שנים. כנראה שזו העריכה, לזכותי ייאמר
שמהשניה הראשונה לא סבלתי את שפרה, עוד לפני שהיה בשר וסיבות של ממש. סתם בחורות בסגנונה עושות לי אלרגיה עם הדיבור הזה והמראה הכאילו מאגניב המתאמץ והממש לא מאגניב. ואולי אני טועה, אבל נדמה לי שרוב אוהביה הן נשים (למרות שאין גבר שלא רצה אותה בים, בשמיים וביבשה).

היא כתבה שנורא קשה להיות אשכנזי בארץ שלנו

שהיא מרחמת מאוד על שפרה ועל מה שהיא עוברת ולנשים מסוגה - אין סיכוי בעולם האכזר מלא הבובלילים. מאגניב, לא?

beep beep

New member
הכתבה של ספקטור לא קשורה לתכנית

היא ניזונה רק מהתקצירים. ניכר בה שהיא לא מודעת לניואנסים. היא לקחה את שפרה כמשל להתנהגויות פולניות שאני משער שמאפיינות אותה. בקיצור - לא רלוונטי לענייננו.

JasPoint

New member
אני רוצה שונסה תישאר

באמת לא אכפת לי מי מצבר או שפרה יעוף.

vered117

New member
ברור שרוצים ששיפרה תעזוב

לכן חייבים לסמס לונסיה כדי שסבתא סורגת תלך

בהלםם

New member
טוב אני לוקחת את דברי בחזרה בנוגע לשפרה

שצריך להשאיר אותה לטובת הובבלילים! ואני מסמסת לוונסה! הלוואי וצבר יעוף או שפרה אני אהיה מסופקת.. אבל מה הסיכויים שזה באמת יקרה??

האח85

New member
נצל"ש- הכתבה על אמא של רנין

ועל האח הגדול סלבריטי הישראלי שיתקיים ממש בסיום העונה הנוכחית בהודעה הזאת, מרוב ההודעות שיש כאן היא עברה מהר לעמוד הבא

rinatt1

New member
די אני לא יכולה לשמוע אותה יותר.. שיפרה הביתה

די עם הייכנה הזאת.. עם השירים וקול המעצבן.. די עם ההתייפיפות הזאת שלה.. דיי נמאס... אבל בכל זאת נראה לי שעדיף שצבר יעוף קודם.. כי בלי צבר אין לשיפרה כוח.. והיא מהר מאוד תעוף או אפילו תפרוש מרצונה.. כך שעדיף לסמס לונסה ושיפרה. צבר הביתה

sprinter

New member
שפרה היא הסיבה היחידה שבגללה אני צופה בתכנית

ואני יודע שעוד רבים כמוני !!

איפה כל אלה שאמרו שרוצים

ששפרה תלך פיתאום אתם אומרים וונסה חייב ששפרה או צבר יעופו שתתפרק החבורה של המשעממים האלה

למעלה