מי אתם רוצים שיעזוב את הבית?

  • פותח הנושא BMCB
  • פורסם בתאריך

דנה1982

New member
ונסיה, בלי ספק

צריכה לחזור, לארגן את הקש בחווה לקראת הדייט עם יוני
 

XדוריX

New member
תשימו לב איך שיפרה מלכלכת על ונסה../images/Emo58.gif

כהרגלה דורכת על אנשים כדי לשרת את המטרה האגואיסטית שלה.
 
ורנין ושיפרה עושות הצגה למצלמה כמה ש..

ונסה מגעילה ואתמול רנין שיפרה צבר וליאון היו חבורה ולכלכו על אחרים ככה זה כשצבועים דורכים אחד על השני
 

dodido10

New member
שפרע או צבר,להצביע לונסה!!!!!!!!!!

אוהבי יוסי ועינב להצביע לונסה!!!!!!!! אם לא תעיפו את שפרה או צבר אל תבכו אחרי זה שאחד מהם יזכה בתכנית...... אז לסמס לונסה כולם!!!!!!!!
 

morann7

New member
בטח שלהצביע לונסה

אני מעדיפה את ונסה על פני שפרה וצבר את שפרה אני מתעבת, הבחורה הזו עולה לי על העצבים
 

עדכני888

New member
צבר ושפרה לנצח - ועדיף מחוץ לוילה...!!!

בוא כבר נראה אותם במציאות, כמו סלבס אמיתיים...
 

כרמלית10

New member
חה חה חה

רק מי שאוהב את יוסי ועינב שיצביע לוונסה? לא, כולנו נצביע לוונסה כדי ששפרע תעוף. ונצביע קצת גם לצבר.
 
משהו חשוב על וונסה

לכל מי שחושב שוונסה לא מתנהגת כראוי , אני מציעה כמה נקודות למחשבה א. האם ייתכן שונסה עזרה לאיתי כשלפני הרומן שלהם כבר היה כמעט ברור שהוא מיותר וגם הוא הרגיש כך ב. האם זה נכון שבזכות ונסה איתי התעורר לחיים וראינו בו צדדים שלא הכרנו? ג. האם זה נכון שונסה אמרה וחזרה שאיתי הוא לא יותר מידיד קרוב אבל שהוא יקר לה? ד. האם יתכן שונסה בחושיה החדים קולטת שאיתי הוא דמות תלותית והדבר מכביד עליה? ה. כשאנחנו אומרים שונסה מתנהגת בצורה זולה , האם אין אנחנו מתנהגים בהתנשאות כלפי בחורה שהמוטו שלה"לחופש נולדה" ו. האם בא לכם להקריב את ונסה קורבן רק משום שאולי כל חטאה הוא שהיא מרגישה רחמים כלפי איתי וזה מבלבל אותה?
 
כל הכבוד, מא' ועד ו' את/ה צודק/ת!

אבל יש מצבים שהיא צולמה כאילו היא מחפשת לעצבן אותו ולפגוע בו, למשל כשהיא אמרה במקלחת "אם יבוא בחור חדש חתיך ואני אתהב בו והוא בי, אתה תמות!" ולמשל כשהיא עשתה מסאג' ליוני היא כל הזמן הסתכלה לראות אם הוא מסתכל והיו עוד הרבה מקרים שהיא חיפשה לראות אם זה מפריע לו במין גאווה כזו יש בה משהו שרוצה להראות שהיא שוברת לבבות אבל נראה לי שזה לא מרוע... זה פשוט אופי של בחורה שאוהבת להרגיש כוחנית על גברים
 
אנשים הם מורכבים -צריךלשמור על ונסה במשחק.

אני לא יודעת מה הסיבות לרצון של ונסה להיות תמיד בשליטה- בגדול היא מלכתחילה לא נגררה אחרי האינטריגות השונות ושמרה על הייחודיות שלה .אולי לנו כבני אדם קשה לראות אנשים או נשים כל כך חזקות כמו ונסה.. גם זאת נקודה למחשבה.
 

Tapudy

New member
לא מסכים אתכם

ונסה יכלה לפעול בצורה הרבה יותר דיפלומטית ממה שהיא פעלה. היא יכלה לנהל שיחה בוגרת עם איתי ולהסביר לו איפה הם עומדים. אבל היא לא מסוגלת לעשות דבר כזה והיא עשתה את הדבר הכי נלוז שהיא יכלה וזה ישר לקפוץ על יוני ושאיתי יבין כבר בעצמו. להזכירכם, היא בהתחלה התחילה עם צבר עם טריק המקלחת הידוע שהיא שיחזרה אחד לאחד עם יוני. צבר השכיל לראות מי זאת ונסה האמיתית ונפנף אותה במיידי. שהיא ראתה שזה לא עובד היא עברה לאיתי. היא סתם מחפשת גוף חם בלי שום התחשבות ברגשות.
 
למעלה