מי אתם רוצים שיעזוב את הבית?

• פותח הנושא BMCB
  • פורסם בתאריך

כרמלית10

New member
זה נכון

אבל לא מתאים לתנאים הקיימים. כאשר מאות אלפי אנשים צופים בך, אתה חייב להתחשב בחבר שנמצא איתך בבית סגור ומגלה כלפיך נאמנות אין סופית. אני מצדיקה אותך בזה שאיתי נמצא עדיין בוילה בזכות וונסה, זה בהחלט נכון, אבל, זה לא נותן לה לגיטימציה להשפיל אותו לעיני כל העם. אני רוצה גם לציין שהיא הגנה עליו ופרצה במלחמה קשה עם שי, מה שאף מתמודד לא היה מעז לעשות. בזה היא הוכיחה מסירות רבה לקשר שלה עם איתי. ואילו הוא ישב בצד והצדיק את שי. כאן נהיה קרע בינהם ומאז היחסים בינהם קצת התקררו. איתי מאוהב בה ואילו היא מאסה בו. לדעתי האישית בצדק. ובקשר לקשר שלה עם יוני, זה לא מפתיע אותי, יוני חתיך על אני לא הייתי מסוגלת להתנגד לו:) חבל שעל הרקע הזה היא תעוף בעיקר כשיש מולה מועמדים כמו שפרה וצבר שכל כך שנואים על כולנו.

Leeat1

New member
לא נכון. תמיד היא אמרה לו שהוא לא הטעם שלה

מעולם היא לא הוליכה אותו שולל. רנין מנסה לסכסך בגלל שהם כוח. להצביע לונסה!!!

lightflake

New member
ונסה אחלה בחורה שבעולם ומצחיקה וחמודה

וקלילה ובטוח שעוד יהיו איתה קטעים מעניינים עם יוני ובכלל לדעתי מומלץ להפריד בין צבר לשפרה צבר חכם ושקול ואחראי ו...הכל! אבל תכלס הוא לא דמות מעניינת בשביל תוכנית טלויזיה וזו אחרי הכל תוכנית טלויזיה...

Sימה2

New member
אם הוא מכביד עליה למה הזמינה אותו לסוויטה?

יכלה להזמין חברה, לא דווקא איתיי או יוני - האופציות של אסי עזר המתוק. איתי לא תלותי - כשהיא לא רוצה הוא לא ניטפל אליה, משוחח איתה כמו אדם בוגר. אחרי יומיים שניכנסה לווילה רצה לתחתונים של צבר משם לאיתיי ועכשיו לתחת של יוני...... זה ל"חופש נולדה" ? ככה נראה חופש ???? נו באמת..... אבל לא דחוף להשליך אותה...... קודם כל להעיף את צבר שפרע רנין וליאון הסופר "בייבי" צבוע. פיכסה

רק דודי

New member
../images/Emo128.gifונסה!!! - אסטרטגיה למען לאון!

ונסה רעה רעה איך היא השפילה ומשפילה את איתי! מעצבן קופצת מבחור לבחור ופוגעת בכל דבר שזז! אפילו לאון ורנין לא אוהבים אותה כבר! והיא בוגדנית התחילה ישר עם החדשים לא אמינה בשיט! וחוץ מזה - כל מי שבעד שפרה ולאון לגמר - חייב להצביע לצבר. הוא יגן עליהם מבחינה אלקטורלית! אם תדיחו את שפרה או צבר אל תופתעו כששחר ויוני וחגית וונסה יצביעו נגד לאון והוא יועמד להדחה בגלל השטויות שלכם! ואיזה כיף לראות את עינב ושפרה וצבר ביחד! אחדו כוחות! המשאית הזקנה והזונה - הביתה!!!!!!

כרמלית10

New member
תגיד

אתה חי בסרט? אתה חושב ששפרה אי פעם תמצא איזשהו נושא משותף עם עינב? שפרה ייצור מתנשא וצבוע. כרגע היא זקוקה לעינב ולכן מתחנפת אליה. בשבוע הבא היא שוב תעיף אותה, כפי שעשתה במשך כל השבועות הקודמים. מזל שהצופים לא פריירים ויבינו שחייבים להטיס את שפרה. חייבים להצביע לוונסה ולצבר כדי ששפרה תעוף!

רק דודי

New member
עובדה - עינב לא הצביע נגד שפרה ולהפך

ובובליל הצביע בלית ברירה. זה שהן שונות לא אומר שלא יסתדרו לעולם. גם לעינב יש שכל כשהיא רוצה, ושפרה מחכה שעינב לא תתלהם ותקנא ושתדבר איתה בראש אינטליגנטי - כי עינב מסוגלת. כל המלחמה בין שפרה לעינב היה בגלל הקטע הדתי, עכשיו כשאשר עזב זה נגמר. הצופים הצילו את שפרה 3 פעמים מציפורני הכפייה הדתית של אשר והיא תינצל גם מהאסטרטגיה של דיירי הבית החדשים!

Princess Galush

New member
אבל הנה הייתה הזדמנות

שום דבר לא מנע משפרה להצביע נגד עינב, והנה היא לא הצביעה.

כרמלית10

New member
חצוף

שפרה מחכה שעינב תענה לה באינטלגטיות? אתה גנוב? עינב בחורה סופר חכמה, מכניסה את שפרה בכיס הקטן. ועינב לא נטשה את הדת. עינב מכבדת את השבת וטורחת להכין אוכל מבעוד מועד ואילו שפרע יושבת בחוץ, סורגת ומרכלת ומתנשאת. הצו]פים שונאים אותה, היא חייבת ללכת הביתה. הצביעו וונסה(למרות שלא ממש מגיע לה), רק כדי שהמכשפה(שפרע) תעוף לנו מהמסך. ותנו גם לצבר קצת קולות.

למעלה