מי אתם רוצים שיעזוב את הבית?

• פותח הנושא BMCB
  • פורסם בתאריך

Sימה2

New member
שפרע ניצלה (לדוגמא) בגלל שרצו להעיף את שי

ומיד לא מאהבת שפרע , אלא משנאת שי אתה באמת חיי בסרט

rpys

New member
טיפשים שפרה לעולם לא תהיה עם עינב

ברגע שתוכל תחזור לרכל עליה עם צבר רנין ולאון

Sימה2

New member
להטיס ומיד !!!!!!!!!!!!! ../images/Emo160.gif את שפרה

ולכן להצביע וונסה (הרע במיעוטו)

k7y

New member
צודקקקקקקקקקקקקק, שיפרע חייבת לעוףףףףףףףף.

Tapudy

New member
מאה אחוז שוונסה עפה

כל העריכה של הפרק כוונה לכך שוונסה היא נבלה. היא בהחלט חביבת ההפקה לעוף וגם הקהל בטוח יעיף אותה אחרי מה שהוא ראה.

כרמלית10

New member
אל תהיי בטוחה

אולי חלק מהצופים נהנים מזה שיש קצת אקשן(סקס). תפסיקו לעשות מאיתי מסכן. הוא גרם לכך שוונסה תתרחק ממנו. אל תשכחו כמה וונסה הגנה עליו כשרבה עם שי(מי מדיירי הבית היה מעז לצאת בכזה ריב עם שי?) ואיתי ישב בצד והצדיק את שי. וונסה הרגישה מרומה ומאותו רגע היחסים בינהם התקררו. לאורך כל הדרך היה ברור שוונסה לא אוהבת את איתי, הוא זה שנדבק אליה. חיזר והתחנף . היא ראתה בו ידיד ותו לא. אני בהחלט מבינה את וונסה שנדלקה על יוני, הוא חתיך על, שרמנטי ומבין איך לכבוש אישה. אל תשפטו אותה . גם אני הייתי נופלת שבי בזרועותיו. בכל מקרה, אנחנו לא שוכחים שאת שפרע חייבים להטיס מהתוכנית במהירות האור ולכן נצביע וונסה וקצת גם לצבר.

rinatt1

New member
כן! וכמה שיותר - החלטתי שצבר צריך לעוף

פשוט חייבים להפריד את רשל"צ ומי שחושב שוונסה צריכה לעוף טועה ובגדול!!! ולכן אני אשמיך לכתוב ובסוף צבר יעוף. ואז שיפרה תפרוש.. ואחריה לאון או רנין. ואז ישארו החדשים עם הבובלילים ואז יתחיל האקשן האמיתי.

a10a

New member
../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif

לא שוכחים את מה ששפרה עשתה וגם מי היא!!!!!!!!! אל תשכחו גם שברגע שיעופו החדשים שוב המצב יחזור לקדמותו כמו שצבר אמר "שזה רק הרע במיעוטו" ואז שוב רשל"צ יהיו נגד יוסי ועינב!! אל תשכחו שונסה היתה בקבוצה של בובליל!!

ady18

Well-known member
../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif

למעלה