על מיקי - אני לא יודע מי בכלל רצה שהיא תשאר. היא לא עשתה כלום חוץ מלפזר רעל. על שי - לי זכור שכולם חיכו שהוא כבר יעוף כדי ששאר הדיירים סוף סוף יפתחו עמוד שידרה - כדי שיהיה יותר מעניין.
מה בדיוק שפרה תורמת לתוכנית? היא לא משתפת בשום פעילות. היא כל היממה מסתודדת ומרכלת עם צבר ולפעמים לאון מצטרף אליהם. איזה זכות יש לה לקבוע שכל הדיירים החדשים שהגיעו הם טיפשים. זה חלק מההתנשאות שלה. השיחות שלה עם צבר משמימות. אין שם שום אקשן , שום התקדמות ביחסים בינהם(אני לא מתכוונת לסקס, למרות שגם זה לא היה מזיק). היא משעממת ודוחה ברמות. ולא נשכח את ההתייחסות שלה לדת ולאוכל של אמא של אשר. ומה בעניין ההתייחסות שלה למזרחיים? לא שכחנו. אני אשמח מאוד אם לא יראו אותה יותר על המסך.
וזכותה להביע את דעתה על הדיירים החדשים. וכולם שם למעט ונסה ואיתי חושבים פחות או יותר כמוה. השיחות שלה עם צבר הן שיחות שבהן אומרים הרבה בלי להגיד כלום - כי ככה צבר הגדיר את הדברים. לעומת זאת, כשהם יושבים עם לאון ורנין ועינב לאחרונה הם מצחיקים בטירוף. "לא נשכח את ההתייחסות שלה לדת ולאוכל של אמא של אשר" רק מראה עד כמה זה לא באמת היה משנה אם היא הייתה הבחורה הכי מושלמת בעולם (ואני לא טוען לרגע שהיא כזאת) ברגע שהיא אמרה משהו או עשתה משהו נגד הדת - שהיא לא מאמינה בה - אנשים פשוט התחילו לעשות לה רצח אופי. "ומה בעניין ההתייחסות שלה למזרחיים? לא שכחנו." דו-פרצופיות לשמה. "אני אשמח מאוד אם לא יראו אותה יותר על המסך." אני אשמח כשאנשים כמוך לא יתנהגו כאילו הם יותר טובים ממנה.
לא מצאת תגובה אחרת אז החלטת ללכת עליי?? מה נסגר?? אתה לא רוצה אתה לא חייב לההצביע לונסה או לאף אחד אחר...אני רק אמרתי שבשביל להדיח את שפרה או את צבר אנחנו צריכים להצביע לונסה וכן גם אני מצביע לה..
חייבת ללכת. עיקבו אחר תנועות הידיים המוגזמות שלה, היציאות הן כאן, כאן וכאן.... סבבה, אוקי, כאילו? ומי יתן ולא נשמע עוד ספרדית קלוקלת מצפרדעת באוזננו לעולם.