מי אתם רוצים שיעזוב את הבית?

• פותח הנושא BMCB
  • פורסם בתאריך
שוב יצאת אינטיליגנט

שפרה סיפרה לצבר שעינב נשבעה לה שהיא לא ושהיא לא מבינה מה זה אומר כי היא לא חשבה שהיא כן וצבר אמר לה - דרך אגב זה לא אומר שהיא כן (דרך אגב זה מנוגד לחוקים, אסור לרמוז או להגיד למי הצבעת) אתה כמובן מבין כרגיל הכל הפוך

שקרנית למזלנו יש וי או די פתחי ותגידי..../images/Emo188.gif

"אני סתומה ואין לשום דבר שאני אומרת בסיס כי אני ממשפחת קורנפלקס".

Jo_

New member
האמת שגם אני שמעתי מה ששפרה אמרה

וזה בדיוק מה שהיא אמרה. שהיא לא מבינה למה עינב באה להגיד לה את זה כי ברור לה שעינב לא הצביעה נגדה. ואגב, לא כל מי שכותב משהו לטובת שפרה הוא אח או אחות שלה. יש לה הרבה אבל לא עד כדי כך הרבה... וכן, הרבה אוהבים אותה, תלוי מי הם האנשים שאתה מכיר...

XדוריX

New member
האחיות של שיפרה נואשות אז מוציאות שקרים זה

מצחיק כאילו מישהו קונה את מה שאתם מחרטטות תקשרי לאבא הוא בטח מסמס לונסה וצבר עכשיו

פפפרח

New member
חובה להשאיר את צבר

הוא היחידי שם שיצליח לשמור על כל הישנים.. שיתפוס חזק את הישנים יתמוך בהם ולא יתן לחדשים לעלות עליהם. בלעדיו כולם שם חננים ישברו מהר. רנין ליאון ושפרה גם ככה שבורים. וונסה לא תשים על איתיי ותעבור לקבוצת החדשים. יצא שתשאר לנו קבוצה חזקה רק מהצד החדש. אסור לנו להשאיר את החדשים. צריך לסמס לצבר רק בשביל שהחדשים אחכ יעופו.

XדוריX

New member
תראו איך שיפרה מלכלכת על ונסה..

כהרגלה דורכת על אנשים כדי לשרת את המטרה האגואיסטית שלה.

יNOT

New member
../images/Emo24.gif ברוך הבא לתפוז

למען האמת מרוב שיש כל כך הרבה שמצטרפים חדשים לפורום ( כנראה, באמצע העונה התוכנית תופסת יותר עניין
) אני כבר לא זוכר אם אמרתי לך ברוך הבא
ותיהנה מהפורום.

rinatt1

New member
ורנין.. בכללל- מזה הדיבור על ונסה.. מי היא??

מי היא בכלל, רכלנית, תחמנית, שקרנית... היא הבאה בתור.

לא נכון! יש לי את הקטע מוקלט!:

שפרה:"עינב באה לחבק אותי לפני השידור להגיד לי שהיא נשבעת באלוהים בספר תורה שהיא לא, שאין לי מושג מה זה אומר כי אני לא חשבתי שהיא כן" צבר:"זה לא אומר שהיא כן" שפרה:"מה זה?" צבר:"זה לא אומר שהיא כן"

אולי...תני ניחוש פרוע! אבל מצד שני,

אף אחד כבר לא יאמין לשטויות שלך עם כל האבחונים המדוייקים שלך לגבי רשל"צ חביביך, שסתרו אותם בעצמם. עם האבחונים המדוייקים שלך לגבי עינב, שהתבררה כבעלת בגרות מלאה(כן כן, בנוסף לחכמת חיים ואינטליגנציה רגשית גבוהה ומפותחת, יש לה גם השכלה פורמלית שלא משמשת לה מחבוא דוגמת הרשל"צים שלך), צבר שלך הדגיש עד כמה שי היה גיבור בעבורו ועד כמה הוא חסר. באמת, הוא חסר? לא קשה לנחש מה היה אם היה חוזר לשם- פילוג ושנאה על רקע אידיאולוגי, כאשר היה מנצל גרורות חסרי בטחון עצמי לצרכיו. שי עלה ונפל כאנלוגיה מושלמת אמנם מיניאטורית לא.ה!

פלדי1

New member
קמבילי היקרה

אני אקח כדור נגד בחילה ואסמס לונסה. לפי שעה אני אתן יתרון לטמטום על רשע.

קמבילי

New member
תודה חמדתי

וסליחה על הטון התוקפני שיצא לי, התעצבנתי על שאלת הסקר : "מי את רוצה שיעזוב", שלא נתנה שום אינפורמציה מעניינת. שלחתי עשרה אסמסים לוונסה אבל הפעם אני ממש פסימית. הבחורה הזאת מטומטמת ברמות כאלה שגם גדודים של בובלילים לא יצילו אותה.

למעלה