מי אתם רוצים שיעזוב את הבית?

• פותח הנושא BMCB
  • פורסם בתאריך

blur2

New member
משהו לחשוב עליו:

אתם אולי מתכחשים לזה, אבל הבידור היחיד שהיה בשידורים בזמן האחרון בא מכיוונם של שיפרה ועינב. רוצים להעיף את שיפרה? לכו על זה. אבל מהרגע שהיא תצא מהבית להמון אנשים כבר לא יהיה מה לראות את התוכנית - היא פשוט תשעמם. בואו נודה באמת, חוץ מעינב ויוסי לפעמים, מי באמת נשאר שם? לאון צבר ורנין יהיו בדיכאון, החדשים ימשיכו להיות מזעזעים (שלא נדבר על זאתי שטוחנת לי את המוח בשבוע האחרון) ונשארנו עם הדרמות של ונסה ואיתי. כיף.

TheUnstopable

New member
ההפך נמאס לראות את שיפרה מרכלת וסורגת

מ-ש-ע-מ-ם-ם--ם-ם-ם-ם-ם-ם-ם--ם-ם-ם-ם

blur2

New member
וואלה.

אוקיי, נראה איך תדבר כשהדבר היחיד המעניין יהיה לראות את אינה מדברת.

blur2

New member
ליוסי יש יציאות פעם ב-

ובשידור דואגים לקבץ את כולן כמו שצריך. סה טו. בשידור 24/7, יוסי הוא לא זה שמספק את האקשן ברוב הזמן.

ושפרה כן? עם הסריגות? הריכולים? או הצחוק..

המזויף? נותנים לשיעמום הזה שנקרא שיפרה יותר מידי זמן מסך והרבה מאוד צופים הפסיקו לראות את התכנית בגלל זה. בלי שיפרה יהיה מאוד מאוד נחמד ומעניין.

sima1203

New member
לא שאני

בעד אינה, אבל היא לפחות מחייכת וצוחקת כל הזמן, גם אם זה חיוך טיפשי , היא משב מרענן, ולא חמוצה כמו שפרה שמדברת רק בקודים, ברמזים , לא ברור גם לה , כן או לא, בעצם ככה , אולי אחרת וכדומה ,לעומת אינה שהיא ישירה וברורה, אישית הייתי רוצה לראות את שפרה בחוץ.

nhous

New member
אל תטעו שיפרה משעממת וצריכה ללכת

בבקשה לא להתבלבל.

זברה17

New member
שפרה דיכאונית ומשעממת

כל היום יושבת עם לאון הפודל שלה ויורקת אש וחיצים . היא כבר מיצתה את עצמה. וחוצמיזה להפקה היא עולה המון כסף בכמויות צמר שהיא מספקת לה. ולכן לא שווה להם להשאיר אותה.

למעלה