מי בפאניקה !!

לא טענתי ששמרנו על ה"טוהר" שלנו, כתבתי

שהיהודים של היום הם שילוב של צאצאי היהודים מלפני 3000 ו2000 שנה ונישואי תערובת ברמה כזו או אחרת עם התושבים המקומיים של אותו מקום בו חיו במשך 2000 שנות גלות, יש יהודים ששמרו על "טוהר" גבוה יותר ויש נמוך יותר. שבטים ועמים בעולם לא התגיירו, אך בני/בנות זוג מקומיים שנישאו ליהודים כן.

כל אחד והקשר שלו...

כל קשר לגיטימי, גם אבות אבותיי היו כאן, כאן הם התהוו לעם, גם הם הפכו למה שהם ולמה שאני חלק ממנו היום, זה שלך זה לא נראה הגיוני שאיזה בוריס מרוסיה או ברוך מאתיופיה קשורים לארץ הזו לא הופך את זה לכזה או לקשר שלך לכאן יותר לגטימי או ""צודק"" משלי, אבות אבותיך לא עשו עם הארץ הזו כלום (ראה ספרו של מרק טווין מאמצע המאה ה19, לא היה כאן כלום!, רק חול, חולירע, מחלות, ביצות, יתושים, שום כלום, אז כן היו כמה ישובים קטנים פה ושם, זה כלום!). אנחנו הפכנו את הארץ למדינה, בכל מקרה, שוב פעם, בצדק או שלא, אנחנו כאן, אנחנו נשאר כאן והפעם אי אפשר להשמיד אותנו אי אפשר לחסל לנו את ההגדרה העצמית, זה יוביל למלחמה איזורית או עולמית עם הרבה מאד הרוגים וזה לא שווה את כל הצדק שבעולם.

אבות אבותיי

חבל שהם לא שומעים אותך, היית מקבל מהם מכה מהמקל על הראש, אף אחד לא רוצה לחסל אותך, להשמיד אותך, תרגע חבוב, למה אתה מפחד, אנחנו רוצים לחיות בשלום, אתה רוצה?, בינתיים אתה רוצה לעשות טיהור אתני בעזה, ילא רוץ, מחכים לך העזתים בכליון עיניים.

כל מי שקורא תיגר על ההגדרה העצמית שלי כאן

קורא/פועל לחסל אותי. כל מי שמדבר על "מדינת כל אזרחיה" מדבר על מדינה פלשתינית וזה נקרא לחסל אותי. כאשר אני מדבר על קיום זה לא בתור יובל, לא בתור "אזרח שווה זכויות" (אני יכול להיות כזה גם באירופה ובארה"ב) על בתור יהודי, ציוני במדינה יהודית ציונית, כל פורמט אחר הוא חיסול שלי, כן, גם אם פיזית אף אחד לא יגע בי. אני לא רוצה להיות מיעוט כאן, אני לא רוצה להיות מיעוט באירופה או בצפון אמריקה, לא רוצה להיות "אזרח שווה זכויות", אני חלק מהעם היהודי, אני רוצה הגדרה עצמית, מבחינתי על חלק מארץ ישראל, גודל המדינה הרבה פחות מעניין אותי ברמה העקרונית, מצידי שתהיה לידי מדינה פלשתינית, לא אכפת לי, שיהיה להם לבריאות, עכשיו שיש לי את ההגדרה העצמית הזו, אין שום סיכוי בעולם שאני אוותר עליה, בטח ובטח לא למען ""זכויות"" של אחר או ""צדק"" של אחר. לגבי טיהור אתני, הבנת הנקרא, אני רוצה לעשות טיהור אתני ב א י ר ג ו נ י ה ט ר ו ר!, כן, אני חושב שכל פעיל חמאס צריך להרוג אותו, מזוטר עד בכיר, אתה בטח לא מסוגל להפריד או שאתה רק אוהב לסלף את מה שאני אומר

אין לי בעייה עם ההגדרה העצמית שלך

אף אחד לא קורא עליה תיגר, אך כמו שאתה בארה"ב ואירופה אזרח שווה זכויות כמו כולם גם בארץ יש אנשים שרוצים להיות אזרחים שווי זכויות כמו כולם, אך כאן אתה רוצה להיות האדון, הרגשה טובה, לא?, אתה עדיין לא קולט שהבעייה לא הארגונים הללו, הבעייה היא שיש עם שרוצה חופש ועצמאות בכל מחיר ומוכן לשלם כל מחיר.

אני רוצה להיות אדון לגורלי כיהודי וציוני, אני

רוצה שהעם היהודי כאן במדינתו יהיו אדון לגורלו, כעם, אני חלק ממנו, אין לי בעיה ואני בעד שיוויון זכויות אזרחי לערביי ישראל, שוב פעם...שיוויון אזרחי, כאזרחים, לא כערבים, לא כפלשתינים, כ א ז ר ח י ם!. עם שרוצה חופש ועצמאות? סבבה, ישראל בעד מדינה פלשתינית עצמאית וזה אומר רק מדינה פלשתינית עצמאית, לא ""צדק"", לא ""זכויות"", מדינה פלשתינית עצמאית שתקבל אליה את הפליטים, תזכה לשטח רציף מקביל בגודלו לקווי 67', בי-ם תהיה פשרה מסויימת, ישראל כמובן לא תפנה 400 אלף איש (צריך להיות ראלי, אנחנו לא נתאבד חברתית עבור שלום), היא תפנה חלק, תספח חלק ומצד שני תיתן חלקים בגודל שווה לפלשתינים. הבעיה היא שאותו עם לא רוצה חופש ועצמאות - זה בולשיט, מה הפליטים קשורים לחופש ועצמאות?, מה ישראל קשורה לפליטים? הם פלשתינים, שפלשתין תקבל אותם, מה כותל המערבי והעיר העתיקה קשורה לחופש ועצמאות?, מה שטח כזה או אחר קשור לחופש ועצמאות, הרי ברגע שלפלשתינים יהיה שטח רציף השווה בגודלו לשטחי 67' אין שום הבדל, זו כבר קטנוניות והליכה עם ראש בקיר, לא "חופש ועצמאות". הבעיה היא באירגונים כי הם יורים עלינו, לא מעניין אותנו למה הם יורים, לא מעניין אותנו אם הם צודקים או אם הירי שלהם "לגיטימי", הם יורים עלינו וכל עוד הם יורים, אנחנו צריכים להשמיד אותם, למחוק אותם, לאייד אותם, למה? כי הם יורים עלינו, זה לא עניין של "צדק", זה עיניין של הגנה עצמית, גם אם ירי של מישהו עלי הוא מוצדק ב200% אני לא אמור להיות האידיוט שאקבל אותו בברכה - אתה יורה, אתה "צודק" שאתה יורה - אני אחסל אותך גם אם אתה צודק, ככה זה עובד.

אדון לגורלך כן אך אדון על אנשים לא

ואף אחד לא רוצה מדינה בשם, גם צדק וזכויות הם דבר חשוב, והעיקר שישראל לא קשורה לפליטים, שיא הטמטום.

אני בעד מדינה פלשתינית עצמאית ורציפה - אני לא

רוצה להיות אדון לגורלם של הפלשתינים. ישראל לא קשורה לפליטים, הפליטים הם פלשתינים, כאן זה ישראל, מקומם בפלשתין, ואם המתעקשים שכאן זה פלשתין אז אין לנו בכלל על מה לדבר. כאן זה ישראל - מדינה יהודית-ציונית, לידינו תהיה פלשתין - מדינה ערבית-פלשתינית, מי שרוצה להלחם ולהתעקש על זה שישראל היא פלשתין בסוף ימנע מעמו את פלשתין לצד ישראל וזה מאד לא חכם.

העם שלך הפר באלימות החלטת האו"ם 181 על החלוקה

ופתח במלחמת טרור, רצח והשמדה נגדנו. זה ממש חוצפה מה שאתה כותב. לא מספיק שכל העולם מפרנס אתכם כבר יותר מ-60 שנה, התודה שלכם התבטאה בחוליות טרור ורצח לכל מקום. גם את המדינה היחידה שנתנה לכם זכויות אדם ואזרח אתם לא מפסיקים ללכלך ולתקוף איך שאתם יכולים. לא פלא שגם האחים הערבים שלכם בועטים אתכם החוצה מכל מקום - מירדן, ממצרים, מכווית, מעיראק, מלבנון - כי הם יודעים עד כמה אתם כפויי טובה. כווית למשל קיבלה 200 אלף מכם ונתנה להם עבודה ופרנסה בשפע, וה'תודה' שלהם היתה סיוע משת"פי לסדאם חוסין לחסל את כווית ולרצוח את אזרחיה. לא פלא שאחרי מלחמת המפרץ היא העיפה אותם לקיבינימאט ואסרה על ערפאת להיכנס לשטחה.

אין לישראל מה לעשות שם

למרות שזה מטומטם לא להשתתף בוועידה הזאת כי זו תהיה הוכחה לגזענות שיש בישראל, מצד שני אם היה במשרד החוץ כמה אנשי הסברה עם ביצים ודוברי אנגלית רהוטה היו מעמידים את כל משתתפי הוועידה על הרגליים, מספיק להציג את קליטת הפליטים מדארפור אריתריה וכל מיני מקומות בעולם כדי להגיד שיש בנו גם צד חיובי, לבני?, דוד לוי?, סילבן שלום?, איזה שרי חוץ היו למדינה, זוועה, התרשמתי הכי הרבה מאבא אבן, דמות שאי אפשר לא להעריך אותה.

Mishkafofer

New member
הכוחה לגזענות ישראל?

אתה קראת על ראש ממשלה בריטי בשם צ'מברליין שנסע להיפגש עם היטלר ודן עימו על שלום ואז חזר לבריטניה והצהיר שהוא הביא את השלום בדורנו... מדינת ישראל לא תשתתף בפארסות מסוג ועידת דרבן שבהן נציגי מדינות ערב מזילים דמעות תנין על פלסטינאים. הם לא מתרגשים מרצח המוני של מוסלמי בצ'צניה (כמה כבר עלו לשמיים, מעל 200000, אני כבר לא סופר וגם אתה לא). והם בטח לא ידברו על זכויות הומוסקסואלים.... אתה חושב שאצל הנאצים לא היו ועידות לטוהר משפחה והם לא דיברו על נושאים כמו זכויות וכבוד (לארים כמובן). משפט א: מדינת ישראל לא משתתפת בועידת דרבן משפט ב: מי שלא משתתף בועידת דרבן היא מדינה גזענית מסקנה: מדינת ישראל היא מדינה גזענית משפט א: אירן תשתתף בועידת דרבן משפט ב: מי שמשתתף בועידת דרבן היא מדינה נאורה ושומרת על זכויות אדם מסקנה: אירן היא מדינה נאורה טוב לאחר שקראנו את המסקנות כמובן אני אסכים איתך שמדינת ישראל היא מדינה גזענית, הנה ממש יש לנו הוכחה לכך.

Mishkafofer

New member
אז מה הטעם בועידה זו?

אני לא רואה טעם לכך שיראל תשתתף בועידה זו. זה כמו להיות בפאנל מומחים מאירן לגבי זכויות של הומוים, לא רלבנטי ומגוחך. אתה צודק בכך שאירן וסודאן ינצלו את הבמה כדי לנגח את ישראל, הפגיעה בזכויות אדם באירן ובסודאן כמעט לא ידועות מכיוון שאלו דיקטטורות חשוכות עם משטרה חשאית, מי שיכול לספר על מה שקורה שם זה רק פליטים שברחו כל עוד נפשם בם. לעומת זאת בישראל יש מאות כתבים זרים שמחפשים בכל פינה סיפור ואירוע, הרי הצילום הכי טוב מבחינתם הוא לצלם באותו תמונה חייל ישראל וילד פלסטינאי עם אבן והנה לך פרס פוליצר על מפגש של רשע ותום.

respecta1

New member
לא סתם גם קנדה וארצות הברית

לא מגיעים.. שניהם בסיבה שאמרו שהועידה תגלוש לאנטישמיות כמו פעם שעברה.. ככה זה כשנותנים למדינות ערב לנהל משהו נגד גזענות רק מדינות ערב יכולות לעשות ועידה נגד גזענות לגזענית..

צעד מבורך

זה היה מגוכח אם לבני, שרה בממשלה גזענית, היתה משתתפת בוועידה הזאת. היא כנראה הבינה שזה לא יהיה המקום המתאים להרביץ את השפיל הקבוע שלה על שלום ועל 2 מדינות, וויתרה מראש.

הגיע הזמן להקים אירגון של מדינות דמוקרטיות

במקום האו"ם הקיים שבו משטרים פאשיסטיים, קומוניסטיים, איסלאמו-טרוריסטיים וגרורותיהם נותנים את הטון. כמו בהקמת האו"ם לפני שישים וכמה שנים כך גם הפעם צריכה ארה"ב, בתור המדינה החשובה ביותר, לעמוד בראש היוזמה לפירוק בית הזונות האו"מי ולכינון האירגון הדמוקרטי החדש שבו לא יהיה מקום למשטרי טרור פאשיסטיים וגזעניים כמו איראן, סודן, סוריה, לוב וכד' או משטר טרור קומוניסטי כמו צפ' קוריאה.

למעלה