מי הדמות האהובה על הפורום?

The Snow fox

New member
מי הדמות האהובה על הפורום?../images/Emo63.gif

אןקיי, זה הולך ככה; עליכם לדרג את חמשת הדמויות האהובות עליכם, בסדר של 5 נקודות הדמות האהובה ביותר, 4 נקודות הדמות השניה האהובה ביותר וכו', עד נקודה 1, שהיא הדמות החמישית המועדפת עליכם. יש לפרט למה אתה אוהב כל דמות! אתם יכולים להצביע עד יום ראשון אחר-הצהריים, אז אני אבשר על התוצאות לאחר שאמנה את הנקודות שכל דמות זכתה בהם. תהנו!!

Horse Wishper

New member
אוקי- זה דיי קשה כי יש הרבה דמויות

אבל אני אתגבר.... 5- סשומארו: הוא דיי מצחיק, עם כל הצחוקים עם רין ואני מודה שהוא חתיך- למרות שהוא דיי רע... 4- סאנגו: היא ממש ממש ממש חמודה ואני אוהבת שהיא צוחקת עם מירוקו... 3- מירוקו: הוא ממש מצחיק- איך שהוא מתחיל עם בנות... וגם דיי חתיכי... 2-קגומה: אני ממש ממש חולה עליה היא ילדותית כזאת וזה מש שיפה בה- היא כנה תמיד ודואגת לאינו למרות שלפעמים שניהם ילדותיים.... 1- כמובן אם לא: א-י-נ-ו-י-א-ש-ה אני ממש ממש אוהבת אותו את האדישות והסנוביות שלו ואיך שהוא דואג לקגומה כל הזמן ומקנא כשקוגה בסביבה... חח אני גם אוהבת אותו כי הוא חתיך אבל אני שונאת כשהוא מחבק או מנשק את הביצ' "קיקיו" *רעשן*רעשן*..... טוב- מקווה שעזרתי

Horse Wishper

New member
שינתי בגלל שינוי הדירוגים...

1- רין: היא ממש מצחיקה
איך כזה היא צורחת כמו משוגעת וסשומארו עושה לה כזה: "רין דיי לצרוח" אז היא אומרת: "האי
" (כן המפקד)
2-סאנגו: היא ממש ממש יפה וחמודה, עם הבומרנג שלה והצחוקים עם מירוקו...
3- מירוקו: הוא כזההההההההההההה מצחייייייייייייייייק עם החרמנות והסוטות שלו לנשים והוא חתיך, מאמי ועם חלל אויר...
4- קגומה: ממש יפה וחמודה חולה עליה- איך שהיא רבה עם אינויאשה כמו ילדה קטנה... חולה עליה...
5- א-י-נ-ו-י-א-ש-ה.... דההההההה כזה נשמה, יפיוף, סנוב, מצחיק וילדותי...
חחחחחחחחחחחחחחחחחח

איררון

New member
אני!

במקום הראשון בסדר העדיפויות שלי: אינוישה הסיבות די ברורות אה? במקום השני: סשומארו כי הוא ניטרלי וקולי כזה...
במקום השלישי: מירוקו כי הוא מצחיק... במקום הרביעי: קאנה כי היא פשוט מרשימה ושולטת במקום החמישי: קגומה כי אין סיכוי שאני אשים את "קיקיו"\מר עכביש\שיפו במעמד של דמויות אהובות עלי...

הדמויות שלי-

5- ג'אקן למה? כי הוא מצחיק!!! הוא אחד מאלה שעושים פרקים מצחיקים! 4- מירוקו למה? הוא מצחיק... הוא מתחיל עם כל דבר שזז שאין לו ז*ן (אני לא אוהבת לומר מילים כאלו) וזה נורא מצחיק!! 3- סאנגו למה? שולטת! 2- אינויאשה וקאגומה (באותה רמה אצלי)- כי לשניהם יש כמעט את אותו אופי כי שהם רבים שניהם כל כך ילדותיים! 1- סאשומארו- כי הוא כזה אדיש וחמוד... במיוחד שהוא עם רין !!

BaBy AnImE

New member
אני :)

5- ג'אקן- כי הוא דמות גאונית... לא משנה כמה ססשומארו יפגע בו הוא עדיין ילך אחריו, והוא חמוד וקטן. 4- אינויאשה- כי הוא גם טוב, אבל יש פעמים שהוא רע. לדעתי, מכל הדמויות בסדרה הוא הכי אנושי. 3- מירוקו- כי הוא מצחיק וחכם 2- קאגומה- כי היא ביצ', ומגיע לה רק 2. אבל היא גם חמודה ^-^ 1- טוטוסאי- כי יש לו שם שכיף להגיד

לי Li

New member
*מצטטת מההודעה הראשית*

" 5 נקודות הדמות האהובה ביותר, 4 נקודות הדמות השניה האהובה ביותר וכו', עד נקודה 1," כלומר 5 - הדמות הכי מועדפת

דירוג שלי@!

1. קגומה- מתה על בחורות מהעתיד עם חצים קדושים. חוץ מזה היא ממש נחמדה, ומטפלת בכולם, בלי שום קשר לאם הם חברים שלה או לא, והיא לא קניאת כמו הגלגול הקודם שלה (הכפויית טובה הזונע שמשווה מלאך לשטן). 2. אינו- חצי שד חתיך עם הרבה כוח. הוא כל כאאאך מדהים! מתה על האוזניים. 3. סאנגו- לוחמת חזקה עם הרבה כוח נשי! וחוץ מזה יש לה קירארה, ובומרנג. היא מקורית, והיא מחסלת שדים מקצועית. וכמובן אפשר לראות שהיא חברה טובה. 4. שיפו- מה הייתי עושה בלי הקרצייה החמוד הזה? מי היה עושה לי צחוקים? מי היה מביך את אינו לגבי קגומה? ויש לו שכל לראות מה שהולך מתחת לפני השטח. 5. מירוקו- סטנדאפיסט שחושב רק על בחורות, בחורות, ועוד בחורות. קזאנה חזקה נורא, והוא נזיר של מחשבות זימה......

HAN2005

New member
הנה שלי!!!

5-אינויאשה- כי הוא מצחיק אבל מתי שצריך לוחם טוב בכל סדרה צריך כזה!!!!!!!! 4-סשאמורו- הוא די מגניב. למרות שזה לא יזיק לו להיות קצת פחות אדיש.. 3-קאגומה- כי היא מצחיקה אבל לפעמים היא ממש לא הוגנת. זוכרים תפרק שהיא אמרה שאינויאשה מטומטם כי קיקיו נתנה לנארקו את הרסיס ואינויאשה הלך בכל זאת לפגוש אותה. אחרי נפצע בגלל נארקו. אז כאילו היא עשתה לא משהו רע ועכשיו הוא עדיין בצד שלה. ולפני אולי 8 פרקים היא נחטפה על ידי קוגה ואחרי שאינויאשה הציל אותה היא הייתה בצד של קוגה.. וזה מאודדדדדדדדדדדד עצבןןןןןןןןןןןןןן אותייייייייי. (סליחה על המגילה). 2-סאנגו- סתם כי היא חמודה וחזקה. 1-רין- כי היא מצחיקהההההה

דופיאשה

New member
עכשיו אני!

יאו זה נורא קשה אני אגיד רק מקום ראשון! ברור שסאשומרו איזה מין שאלה הוא כזה חמוד אני מתה עליו הוא להיות בעלי והוא כזה בישי וחמוד! הוא הציל את רין והוא פשוט בן אדם *שד* טוב. הוא הציל את ג'אקן (שבמקרה הוא גם דומה למורה שלי להיסטוריה XD) ואת רין אני פשוט לא יודעת איך להגיד כמה אני אוהבת אותו הוא כזה חמוד!!! | | | | V

אוקי עכשיו שלי!!

5- אינויאשה חולה אליו הוא כזה מתוק וחמוד וכמובן חתיך!!! הוא קצת קנאי אבל זה ממש חמוד שהוא כזה קנאי
4- קאגומה היא ממש חמודה ודואגת לכולם והיא גם מאוד יפה. 3- סאנגו גם היא חמודה ורואים שהיא מתה על מירוקו. 2- מירוקו- הוא חתיך ומתוק גם הוא חולה על סאנגו אז כך שהם מתאימים. 1- שיפו- הוא מתוק וקטן וכל הזמןו שיש קטע לא לגילו תמיד מישהו מסטיר לו את העיניים כדי שלא יראה!! אצלי הסדר הוא 5 מי שאני הכי אוהבת ו1 מי שהכי פחות אבל אני גם אוהבת!!

הדמויות

1. שיפו , כי הוא זה שמוסיף צחוקים לסדרה , אך הוא לא היחיד וגם לא מעבר לזה . 2. אינויאשה , כי הוא אדם לא החלטי וגם התכונות הרעות שלו תמיד יותר בולטות מהתכונות הטובות שלו . 3. מירוקו , כי הוא גם אדם שאוהב לדבר (כמוני) אבל הוא טוען שהוא נזיר ומתחיל עם כל בחורה שהוא פוגש !! זה אפילו גרם באחד הפרקים שקוהארו , אחת הילדות שם שהיא כמעט הרגה אותו !! לכן זה מסכן את אינויאשה וחבורתו ! 4. קגומה , כי היא היחידה שיכולה לרסן את אינויאשה ובלעדיה אולי אינויאשה היה מת !! 5. סאנגו היא הדמות האהובה עליי מכיוון ש : היא אחות טובה וזה התבטא בפרק בו נאראקו השתלט על קוהאקו וגרם לו כמעט להרוג את סאנגו , ובסוף היא הסכימה לוותר על חייה (כמעט) למענו . וזהו !! חג שמח !!

למעלה