מי הדמות האהובה על הפורום?

אחרי שהסבירו לי אז הנה:

5-
אינויאשה וקאגומה(הם אצלי באותו הדירוג):כי שניהם תורמים לסדרה הם נחמדים יפים מצחיקים והרי שניהם מתנהגים כמו ילדים קטנים חיחיחי
4-
סאנגו:כי היא נחמדה אוהבת לתת למירוקו אגרופים חחחח (היא מרוקאית בהכחשה)היא גם גרמה לאינו להפוך לקצת יותר נחמד... 3-
מירוקו:כי הוא כזה מצחיק הוא תורם לסדרה המון הוא אוהב להציק לאינויאשה וגם ברגעים הכי קשים. 2-
קוגה קון0סלח לי קוגה קון...?):כי הוא חתיך חמוד וגורם ליחסים בין אינו לקאגומה להתחמם (בגלל שהוא גורם לאינו לקנא!...XDDD). 1-סשאומארו:(בעעע אחרי הפרק האחרון שלו עם רין התחלתי לאהוב אותו)
בגלל שהוא חתיך
אחרי הכל הוא טוב לב.....
וזהו...בנתיים.... סורי על האנציקלופדיה שכתבתי....

הא...

5- סשומארו, כי האדישות שלו כ"כ חביבה ויש בו איזהשהו צד אנושי. וגם כי יש לו פלאפי מגניב על הכתףףף
4- סאנגו, כי היא ממש ממש מגניבה. וגם כי הקטעים שלה עם מירוקו כ"כ חמודים^^ וגם העובדה שהיא היחידה שקוראת לו נזיר
3- ג'אקו, כי הוא ירוק והוא מגניב ויש לו סבלנות לססמשי שזה דבר פשוט מדהים>< 2- אינויאשה, כי הצד האנושי שלו ממש נחמד. 1- ע"פ שהיא פקצה, היא יודעת איך להפעיל חץ וקשת ועל זה אני חייבת לשים אותה כאן><

The Snow fox

New member
אנשים../images/Emo63.gif

בקשה; אל תדרגו על פי המקום ראשון-1 , אלא ע"פי מקום ראשון- 5. כל מי ששירשר לא כמו שביקשתי, בבקשה שישרשר לתגובה שלו
על מנת שאני אדע להפוך את הנקודות.תודה.

אני עונה../images/Emo70.gif

אוקיי..הנה זה בא
5.קאגומה-מכיוון שכל פעם היא קורעת אותי מחדש עם הריבים עם אינו
,וגם כי היא כזאת...איך להסביר...החלטתית..<או לפחות משהו בנוסח הזה
>. 4.שאנגו-מכיוון שהיא מה זה יפיפייה
,יש לה את קירא
,ולא יודעת...
. 3.רין-מכיוון שהיא הילדה הכי יפה בסדרה
<כה כה..לפי השיר
>,ו..היא כזאת מותק
<מקווה שכולם מסכימים איתי
>. 2. כבר הגענו לשתיים
טוב...<ואל תדאגו..לא התלהבתי מהסמיילים,אלה שסוף סוף עד שיכולתי להירשם לתפוז
>....מירוקו- ס-ו-ט-ה
נקודה. 1. ובמקום הראשון....טאם טאם טאם..*תופים*...*רעשן* *רעשן* והנה לכם אלף סיבות לשנוא אותה:
מכוערת
יש לה מדבבת גרועה
.
גונבת את אינו מ-ק
<ויש גם גבול!>
והיא כל הזמן על הענף הזה שאינו היה תקוע בו כי..<עוד סיבה>.היא הרגה אותו! <למשך 50 שנה> ואני מאוד מקווה,שיום אחד הענף ישבר,והיא תמות <*קורעת את עצמי מצחוק* וזייהו...<יכולתי עו דמויות....אבל עזבו> היגוראשית <הסמיילים לא עובדים לי
> אז ננסה שוב: היגוראשית
נ.ב-הוספתי תמונה של מיקו למילון.

Buyo H

New member
לקיקיו יש מדובבת טובה../images/Emo11.gif

אבל נחמד ששמת אותה ב5 הדמויות האהובות עלייך

GalaxyAngel

New member
יאיי ^^

5 נקודות- סאנגו צ'אן, כי היא כזו יפה וחמודה, וכי היא ממש מסכנה ואבדה את אבא שלה ואח שלה עכשיו זומבי של נאראקו וכי היא צריכה לסבול כל כך הרבה מזה שמירוקו מתחיל עם בחורות, ומהעובדה שהיא אוהבת אותו כי הם כאלה חמודים יחד!!!!! (וגם בגלל שיש לה את קירארה המתוקית) 4 נקודות- מירוקו, כי הוא חמוד ודיי תחמן (XD) והוא גם בישי יפה והוא גם חכם ולוחם טוב ואיך אפשר לא לרחם עליו בגלל חלל האוויר שלו? ;__; 3 נקודות- אינויאשה, כי הוא חמוד ואוהב את קאגומה, וכי הוא כל הזמן מקנא ומתעצבן וזה רק מראה כמה הוא אוהב אותה, וכי קאגו ואינו הם זוג מושלם רצח.. "^^ ואינו כל הזמן דואג לקאגומה, אבל לא מגיעות לא רוב הנקודות בגלל שמצד שני הוא גם ממשיך לאהוב את קיקיו ולדאוג לה.. ולא מבין למה קאגומה מתעצבנת.. אינו, ככה אתה לא תתקדם U_U" 2 נקודות- שיפו, כי סך הכל הוא נורא מתוק למרות שהוא מעצבן את אינויאשה, וזה דווקא טוב שהוא מעיר לו על זה, וככה גם יש הרבה קטעים מצחיקים.. למרות ששיפו דיי אידיוט "^^ נקודה אחת- קאגומה, ואל תשאלו למה.. בעצם תשאלו.. היא חמודה והכל.. ויפה.. ואוהבת את אינו והם זוג מתוק... אבל.. היא כזו רעה!!!!!! כל הזמן מפלרטטת עם קוגה, ולפעמים כשאינו מעצבנת אותה סתם ככה חוזרת הביתה! קאגומה, אל תכעסי מזה שאת מקנאה ותקבלי כהרגל את זה שאינו מקנא.. כי זה לא הולך ככה

special girl1

New member
שלי ../images/Emo13.gif

5 נק'- קגומה. מי עוד תגיד לאינו "אוסווארי!" ותרחיק אותו מקיקיו?
4 נק'- אינו. איך אפשר שלא לאהוב אותו?! בעיקר כשהוא מקנא!
3 נק'- מירוקו. הוא פשוט מצחיק. (אולי גם חרמן, אבל לא נורא, נסלח לו)
2 נק'- סאנגו. היא ממש חמודה וגם יש לה בומרנג.
נק' 1- שיפו. כי הוא פשוט מקסים וחמוד ומצחיק! גם אם הוא מעצבן קצת... אי אפשר להוציא אותו מרשימת הדמויות האהובות!

sintesis

New member
אינו וכל החבורה של סאשו

מצטערת, אני פשוט לא מסוגלת לבחור אחת

sintesis

New member
סורי קראתי רק את הכותרת

אז אל תתיחסו להודעה הקודמת שלי אבל אני עדיין לא מסוגלת לבחור בין סאשו לאינו.. אז נגיד.. 5-סאשו, כי יש לו יופי אלוהי שאפשר להשוות רק ליופי של אחיו, וביטחון עצמי, וחושב ת'צמו (נירא לי אני היחידה בכל העולם שחושבת שזה דבר טוב) 4-אינו, כי יש לו יופי אלוהי שאפשר להשוות רק ליופי של אחיו, ואופי מגניב, ויש לו מיליון פרצופים 3-רין, כי היא גם חמודה ומצחיקה 2-ג'אקן, כי בעיקרון אני שונאת אנשים שמתחנפים, אבל הוא נורא מצחיק, וחשוב שיהיה מישהו שיתחנף לסאשו! 1-שיפו, אין צורך בהסברים, פשוט יצור חמוד!

טוב... 1 זה הנמוך מבינהם כן?

1. מירוקו. כן, אני יודעת שהוא סוטה, אבל הוא גם חכם ומצחיק ואמיץ וחתיך ומתחשב לפעמים... בקיצור, הוא הדמות החמישית הכי אהובה עליי. 2. קאגורה. היא מגניבה, חמודה, יש לה קול מגניב, היא חזקה, יפה, היא לא פקאצה לשם שינוי, והיא גם עוזרת לפעמים... היא הדמות הרביעית הכי אהובה עליי. 3. סאנגו. היא חכמה, יפה, חמודה, ידידותית, חברה טובה, לפעמים היא גם מעמידה את מירוקו במקומו... היא במקום השלישי אצלי. 2. במקום השני... בהפרש קטן מהראשון... שיפו. הוא חמוד, מצחיק, תמים, ילדותי, חבר טוב, ומעודד את חבריו ברגעים דיכאוניים... קאוואייייייייי *מקפצת* 5. ובמקום הראשון... הוא חמוד, לא עומד בפני בחורות בוכות, חתיך, חזק, אמיץ, לא מוותר על עקרונותיו, לפעמים נחמד, וגם מאוד מצחיק... האחד והיחיד... אינויאשה!!! ^0^ *מקפצת*

y a m i girl

New member
ואי... זה יהיה קשה|מדוזה|../images/Emo82.gif

5- אינויאשה- הוא פשוט ממש חמוד ובישי ויצור שולט ויש לו את הטסייגה המגניבה ואת המתקפות המגניבות שלו מהציפורניים. והוא ממש נחמד וחמוד למרות שהוא חסר טאקט לפעמים. הוא ילדותי וחמוד כזה ומצחיק וכל פעם מחדש פשוט כיף להסתכל עיליו 4- קאגורה- שוב גם היא ממש ממש ממש יפההההההההה. היא חזקה ואני אוהבת את המתקפות שלה, הן מגניבות נורא^^ כמו כן, היא גם שונאת את נארקו ורוצה לבגוד בו, היא הייתה עושה את זה אם הוא לא היה מחזיק בלב שלה
ולמרות זאת היא עושה את זה מדי פעם
והיא אדישה ומאגניבה נורא^^ 3- סאנגו- קודם כל, היא יפייפיה!!!! והיא דמות אישה ממש טובה, אישה נלחמת, חזקה, הסיפור שלה עצוב נורא. היא שולטת... אני לא חושבת שצריך אפילו לפרט... 2- סאשומארו- הוא בישי נוראא, הוא ממש ממש חזק ומוכשר, עם כמה שהוא אדיש ו"שונא בני אדם" הוא נמצא עם רין וג'אקן ומגן עליהם. הוא עשה דברים ממש מגניבים ושוב, אני לא מבינה מה צריך לפרט. 1- מירוקו- הוא בישי, מצחיק, מטריד אנשים בצורה משעשעת, נלחם וחזק. שולט גם הוא. הוא פשוט מגניב^^ נורא רציתי לכתוב גם את ג'אקוטסו אבל החלטתי שבגלל שהוא רק מהעונה הרביעית אני לא ארשום אותו. אררג, נראה לי 5 דמיות זה מעט מידי... לא כתבתי פה את כולם... מקווה שלא שחכתי משהו חשוב...

למעלה