בחירה קשה מאוד 0.0
טוב, נתחיל מנקודה אחת ואז נעלה בסדר העדיפות ^_^ 1 - סותה, אמנם הוא מיותר בסדרה, אבל הוא כל כך מצחיק ^_^ לא יודעת למה אפילו הוא מצחיק אותי, אבל הוא פשוט חמוד ^_^ 2 - קוגה - זאבון בישי חמוד ושולט, אני אוהבת את ההווכחויות שלו עם אינויאשה ^_^ 3 - איך אפשר בלי אינויאשה? ^_^ הוא כזה חמוד, ההבעות שלו קורעות אותו, אני גם אוהבת את האופי הילדותי שלו והוא בישי וחזק והמ, יש צורך להמשיך?
כאן הייתה בחירה קשה על המקום השני והראשון. בסוף החלטתי: 4 - ססשומארו - הסיבה היחידה שלא שמתי אותו במקום הראשון זה כי מנסה לרצוח את אח שלו 0.0 כאילו, זה לא נחמד במיוחד
וגם לא אוהב יותר מידי בני אנוש, נם >< אבל אותי הוא אוהב (אשליות, שקט
) אז זה בסדר ^_^ אבל חוץ מזה הוא חזק, חכם ויש לו אופי כזה שולט ^_^ (אדישות, קרירות, אצילות אבל גם טוב לב איפשהו שם...) אה, והוא בישי (
)והוא התחתן איתי באיים הקרביים
עכשיו אני רק צריכה לחשוב איך אני משיגה לו יד *מבט מהורהר* 5 - ובמקום הראשון אצלי - סאנגו ^_^ היא פשוט דמות נסגדת, והיא גם דומה לי בהרבה מובנים אז נחמד להזדהות עם דמות מהסדרה ^_^ בקיצור, יש לה גם אופי, גם שכל, גם כישורים, את קירארה, הרבה ידע בנושא שדים, אה, והבומרג הזה מדליק ^_^ נמ, זהו
טוב, נתחיל מנקודה אחת ואז נעלה בסדר העדיפות ^_^ 1 - סותה, אמנם הוא מיותר בסדרה, אבל הוא כל כך מצחיק ^_^ לא יודעת למה אפילו הוא מצחיק אותי, אבל הוא פשוט חמוד ^_^ 2 - קוגה - זאבון בישי חמוד ושולט, אני אוהבת את ההווכחויות שלו עם אינויאשה ^_^ 3 - איך אפשר בלי אינויאשה? ^_^ הוא כזה חמוד, ההבעות שלו קורעות אותו, אני גם אוהבת את האופי הילדותי שלו והוא בישי וחזק והמ, יש צורך להמשיך?