מי הדמות האהובה על הפורום?

לי Li

New member
בחירה קשה מאוד 0.0

טוב, נתחיל מנקודה אחת ואז נעלה בסדר העדיפות ^_^ 1 - סותה, אמנם הוא מיותר בסדרה, אבל הוא כל כך מצחיק ^_^ לא יודעת למה אפילו הוא מצחיק אותי, אבל הוא פשוט חמוד ^_^ 2 - קוגה - זאבון בישי חמוד ושולט, אני אוהבת את ההווכחויות שלו עם אינויאשה ^_^ 3 - איך אפשר בלי אינויאשה? ^_^ הוא כזה חמוד, ההבעות שלו קורעות אותו, אני גם אוהבת את האופי הילדותי שלו והוא בישי וחזק והמ, יש צורך להמשיך?
כאן הייתה בחירה קשה על המקום השני והראשון. בסוף החלטתי: 4 - ססשומארו - הסיבה היחידה שלא שמתי אותו במקום הראשון זה כי מנסה לרצוח את אח שלו 0.0 כאילו, זה לא נחמד במיוחד
וגם לא אוהב יותר מידי בני אנוש, נם >< אבל אותי הוא אוהב (אשליות, שקט
) אז זה בסדר ^_^ אבל חוץ מזה הוא חזק, חכם ויש לו אופי כזה שולט ^_^ (אדישות, קרירות, אצילות אבל גם טוב לב איפשהו שם...) אה, והוא בישי (
)והוא התחתן איתי באיים הקרביים
עכשיו אני רק צריכה לחשוב איך אני משיגה לו יד *מבט מהורהר* 5 - ובמקום הראשון אצלי - סאנגו ^_^ היא פשוט דמות נסגדת, והיא גם דומה לי בהרבה מובנים אז נחמד להזדהות עם דמות מהסדרה ^_^ בקיצור, יש לה גם אופי, גם שכל, גם כישורים, את קירארה, הרבה ידע בנושא שדים, אה, והבומרג הזה מדליק ^_^ נמ, זהו

לי Li

New member
רגע!! שיניתי את דעתי

עם נקודה אחת אני מעיפה את סותה אני לא מאמינה ששכחתי את מירוקו =OOO מירוקו מקבל אצלי את הנקודה הראשונה ^_^ רק כי הוא אמור להיות דמות טראגית אבל הוא מצליח להתגבר על כל מה שעבר עליו ועדיין להיות נזיר חרמן ומצחיק XDD

s a n g o

New member
הדמויות שלך

יש לך בחירה מעולה למקום הראשון !! אני מאןוד אוהבת את סאנגו וגם לי היא מאוד דומה (-: גם אני אחות גדולה (-:

s a n g o

New member
אה ו...

שיניתי את השם שלי מ"אביבה חביבה" ל - s a n g o ... מתה עליה !

FireZeroX

New member
אהה!

מקום חמישי... עם נקודה אחת... ג'אקן!! כי הוא קטן ומצחיק כזה... מקום רביעי... עם 2 נקודות... מירוקו! כי הוא כל הזמן אומר "Will you bear my child?" וזה נחמט כזה מקום שלישי... עם 3 נקודות... טווווטווווסאי!! כי יש לו עיניים גדולות כאלה, שור עם 3 עיניים, והוא מדבר מוזר והוא אידיוט ומצחיק כזה וכיף להגיד את השם שלו! מקום שני... עם 4 נקודות... קאגומה!! כי אני אוהב להגיד "קאגומה" איך שאינו אומר את זה ("קאאאאאאגומההה!!") והיא חמודה והחצאית שלה... אחחח... החצאית שלה... לא אוסיף יותר. ומקום ראשון... עם 5 נקודות שלמות... (5!! איזו התרגשות!) אינווווווווווווווווווווווויאשההההההההההההההההההההה (בקול של רפי גינת לפני משחק כדורסל). כי הוא אינו שלנו, הוא חזק, הוא שד, הוא אוהב את "קאאאאאאגומההה!" והוא מדבר מצחיק כשהוא מעוצבן.

ני אני אני אני אני עונה!!! חחחח

5 - נאראקו. למה? הוא רשע, הוא חזק, הוא שרירי, הוא גברי, בעל גב מדהים, שיער מדהים, אישיות קרירה ומדהימה, וכי הוא נראקו
. 4 - קגומה - היא דמות מרכזית, אי אפשר לא לאהוב אותה. חוץ מזה יש לה תכונות נפלאות כמו אנושיות, טוב לב, כנות, ילדותיות, אהבה. קל לאהוב את קגומה ^^ אני אוהבת אותה
3 - קאגורה - נתחיל בעיניים האדומות שלה, היא חושנית, היא מדליקה, היא רעה, היא משעשעת, ויום אחד היא תיהיה חופשייה! אני אוהבת קאגורה
קאגורה רולזזז >< 2 - אינויאשה - זאת הדמות בעלת האישיות הכי מצחיקה בסדרה!!!! לראות אותו מתעצבן עם ההבעות הטיפשיות שלו, עם הגאווה שלו, האגו שלו, הגבר שבווו!!! הנפש שעוד לא התפתחה שבו, הילדותיות שלו, וכי יש לו עיניי ענבר וזה מספיק לדעתי כדי לאהוב את אינויאשה. אני אוהבת את אינויאשה ^_^ אינו רולזזזז >< 1 - מירוקו - גאד מירוקו אני יעשה לך 8943275934853 ילדים ואם תרצה עוד, אני מוכנה!!!!
למה? כי איך אפשר שלא לאהוב דמות שכזאת? הוא מצחיק, הוא חרמן, הוא סוטה, הוא חביב, יש לו קוקו, יש לו קאזנה ביד, ויש לו שפע של ביטחון עצמי בכל הקשור לבנות! אני אוהבת את מירוקו ^_^ אבל הוא לא רולז :| חחחח נספחים - סאנגו, יפיופה שלי, אוהבת אותה ^_^ סשומארו - בישי מושלם, יפה תואר, אני אוהבת אותו ^_^ שיפו, שועל קרצייה שלי, אתה מעצבן, אבל יש לי נטייה לחבב אותך ^_^ נננמממממ.. ריןןןןןןןן
מדהימונת קטנטונת! את עוד תכבשי את העולם!!! אני אוהבת את רין
זהו נראה לי X:

Fay Wood

New member
רייייןןן!! מושלמת!!!!! ../images/Emo99.gif

אני רוצה אחות!
בעעע אחים קטנים זה חראאאא.... במיוחד אם הם היפראקטיבים...

לדעתי? *אהמ אהמ*

זה הדבר הכי גאוני שהעלו כאן בפורוםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם!!!!! *רגע של הסחפות* אווווווו נראקווווו
הגב של נראקו
!!!!!! סקסי שלי, חושני מטריף חושים שלי
גאדדדדדדד. ללא צל של ספק! אני הולכת להוסיף את זה לחתימה. ווילו רוזנברג - אני אוהבת אותך ^_^

../images/Emo24.gif

את גאונה, איך אני בעצמי *שאובססיבית לגביו בצורה הזוייה ביותר* לא הצלחתי לחשוב על זה!? X:

enjye

New member
שלי!

1. (מקום ראשון!!!
) סאנגו- הדמות האהובה עלי ביותר! איך לא? היא חמודה היא לוחמת היא מדליקה מהממת! היא אוהבת את מירוקו (
) יש לה את קירארה היא אחות טובה היא ביישנית (מתבטא בכל הפרצופים הסמוקים חחח) ואני אוהבת את הבומרנג שלה.
2. (מקום שני) מירוקו- טוב הוא וסאנגו באים ביחד... על הפרק הראשון שראיתי אינויאשה אני "איזה חתיך!!!
" ואולי הוא קצת סוטה אבל זה מצחיק בטירוף ומוסיף הרבה לדמות (כל הקטעים שהוא צובט לסאנגו בישבן
) ובמיוחד הפרצופים שלו כשהוא מתחיל עם בנות חיחי
3. (מקום שלישי) אינויאשה-כי הוא מצחיק ויכול להיות חמוד. ואני מתה על כל האלף ומשהו הפרצופים שלו
(חוץ מהפרצוף שהיה מרוח לו על הפנים אתמול עם קיקיו אררג
איזה פרצוף לא מתאים לו!) ועל זה שהוא סנוב ומקנא לקגומה (על זה אני מתה!) והכי מגניב הפרקים שקגומה הולכת והוא דואג לה ולא מוכן להודות...
4. רין!!! כי היא מותק של ילדה
. היא מצחיקה והיא מתוקה ומקשיבה לסאשומרו בצורה מצחיקה
(רין את יכולה לזוז...
כן אדון סאשומרו!
) ואני אוהבת אותה!!!
5. (מקום חמישי) סאשומרו- פעם הוא היה הדמות הכי אהובה עלי והוא ירד עם הזמן
. אני אוהבת אותו כי הוא רציני כזה וחתיך! ומרביץ לאינויאשה
(חח סתם) בקיצור בגלל האדישות הזאת לא יודעת למה
.

למעלה