אוקיי, הנה שלי
5.) נאראקו- אני, מאז שהייתי קטן, שנאתי את הטובים בסרטים, ואהבתי רק את הרעים. בעיניי, נאראקו הוא הרשע האולטימטיבי: ערמומי, חזק, בעל עוזרים ומשרתים רבים וקשה מאוד לנצח אותו. לכן, נאראקו הוא הדמות האהובה עליי. 4.) סאשומארו- סאשומארו, האח הגדול והקר של אינויאשה הוא הדמות השנייה האהובה עליי מכמה סיבות. ראשית, כבר ציינתי שאני חולה על הרשעים בסדרות טלוויזיה וסדרות, וסאשומארו הוא בהחלט רשע ראוי לשמו. שנית, הוא דמות מעניינת מבחינה פסיכולוגית. יש בו הרבה סטירות. בהתחלה הוא מוצג כקר-לב ואגואיסט, אבל עכשיו רואים איף הוא הציל את רין ואיך שאכפת לו ממנה, דבר שגורם לנו להטיל ספק ברשעות שלו, שעד עכשיו נראתה לנו טהורה. סיבה שלישית, בכול הבחנים של "איזה דמות מאינויאשה אתה?", תמיד יוצא לי שאני סאשומארו מסיבה כלשהי. רביעית, הוא סתם מגניב. 3.) מירוקו- הדמות השלישית האהובה עליי היא מירוקו. מירוקו היא דמות מצחיקה, הטיפוס החרמן, סוג של דמות שאפשר למצוא בהרבה סדרות, אבל בסידרה אינויאשה (שהיא כמובן הסדרה המשובחת ביותר עליי אדמות, וגם כנראה בכול היקום) מצליחים להמחיש את הדמות הזאת באופן מעולה. מה גם שבשאר הסדרות אין ניגוד כה משעשע כמו אצל מירוקו- הוא נזיר שמתיימר להיות קדוש וטהור, אבל למעשה הוא רודף-שמלות חרמן. סיבה שנייה שאני אוהב אותו היא שבכול פעם שאני רואה אותו בפעולה (פעולה אצל מירוקו=ניסיון לפלירטוט עם בנות), זה מזכיר לי שאינויאשה היא לא עוד אחת מן הסדרות היפאניות לילדים בגיל תשע ומטה (ראה פוקימון), אלא סדרת מנגה שנונה שמתאימה גם לילדים בוגרים יותר. 2.) קאגורה- הדמות הרביעית האהובה עליי בסדרה היא קאגורה. קודם-כול, She's a very good looking female demon! וחוץ-מזה, היא כזו מגניבה! קודם-כול, היא נוצרה על-ידי נאראקו, שהוא במקרה הדמות האהובה עליי בסדרה, וגם אחד הרשעים האהובים עליי בכלליות. חוץ מזה, היא גם שווה בפני עצמה. היא יכולה להחיות גופות, לשלוח סכינים מהמניפה שלה ובגדול, היא דיי חזקה. 1.) קאנה- קאנה היא דמות מבריקה, אם תשאלו אותי. היא לא מדברת (וטוב שכך, מספיק לנו הצרחות של שיפו), היא קטלנית, היא מפחידה (לדעתי היא אפילו מזכירה קצת את הילדה מ"הצלצול") וחזקה מאוד. זהו, זה הדירוג שלי. אני עכשיו הולך לשמוע קצת מרילין מנסון עד שאינויאשה מתחיל. ביי בינתיים!