מי הדמות האהובה על הפורום?

SetoGirL

New member
../images/Emo11.gif|סטו|אינו| גמני רוצהההההה=)

וגומנה שאני מגיבה רק עכשיו T.T טוב, ככה. 1- קאנה=) כי היא בישית, כי היא מאגניבה, כי יש לה מראה שולטת, כי נאראקו יצר אותה, כי היא אחותה של קאגורה [וקאגורה שולטת^^] וכי היא בתי הקטנה והאהובה ואני מתה עליה^_^ 2- ססמאשי :] כי הוא בישי לא נורמלי, כי הוא בן דודי האהוב, כי הוא אח של בעלי, כי יש לו פלאפי צמרירי ויפה *.* וכי יש לו את טנסאיגה והיא מאגניבה, כי יש לו בת לוויה מתוקה ובן לוויה מפגר וכי הוא רע, אדיש, קריר ויש לו שיער לבן ארוך ^_^ 3- מירוקו P: כי הוא חרמן בישי שולט
וכי אני מתה על היציאות שלוXD לא יודעת, הוא חמוד. 2- קאגומה! עד כמה שהתלבטתי -.-;; כי אני מתה עליה~! אני מזדהה איתה בכל דבר ודבר שהיא עשתה באנימה. היא פשוט אני והיא שולטת. 1- מי אתם חושבים?^_^ אינויאשה כמובן~! אין צורך להסביר. בעלי.

NarakuDaBoss

New member
אוקיי, הנה שלי

5.) נאראקו- אני, מאז שהייתי קטן, שנאתי את הטובים בסרטים, ואהבתי רק את הרעים. בעיניי, נאראקו הוא הרשע האולטימטיבי: ערמומי, חזק, בעל עוזרים ומשרתים רבים וקשה מאוד לנצח אותו. לכן, נאראקו הוא הדמות האהובה עליי. 4.) סאשומארו- סאשומארו, האח הגדול והקר של אינויאשה הוא הדמות השנייה האהובה עליי מכמה סיבות. ראשית, כבר ציינתי שאני חולה על הרשעים בסדרות טלוויזיה וסדרות, וסאשומארו הוא בהחלט רשע ראוי לשמו. שנית, הוא דמות מעניינת מבחינה פסיכולוגית. יש בו הרבה סטירות. בהתחלה הוא מוצג כקר-לב ואגואיסט, אבל עכשיו רואים איף הוא הציל את רין ואיך שאכפת לו ממנה, דבר שגורם לנו להטיל ספק ברשעות שלו, שעד עכשיו נראתה לנו טהורה. סיבה שלישית, בכול הבחנים של "איזה דמות מאינויאשה אתה?", תמיד יוצא לי שאני סאשומארו מסיבה כלשהי. רביעית, הוא סתם מגניב. 3.) מירוקו- הדמות השלישית האהובה עליי היא מירוקו. מירוקו היא דמות מצחיקה, הטיפוס החרמן, סוג של דמות שאפשר למצוא בהרבה סדרות, אבל בסידרה אינויאשה (שהיא כמובן הסדרה המשובחת ביותר עליי אדמות, וגם כנראה בכול היקום) מצליחים להמחיש את הדמות הזאת באופן מעולה. מה גם שבשאר הסדרות אין ניגוד כה משעשע כמו אצל מירוקו- הוא נזיר שמתיימר להיות קדוש וטהור, אבל למעשה הוא רודף-שמלות חרמן. סיבה שנייה שאני אוהב אותו היא שבכול פעם שאני רואה אותו בפעולה (פעולה אצל מירוקו=ניסיון לפלירטוט עם בנות), זה מזכיר לי שאינויאשה היא לא עוד אחת מן הסדרות היפאניות לילדים בגיל תשע ומטה (ראה פוקימון), אלא סדרת מנגה שנונה שמתאימה גם לילדים בוגרים יותר. 2.) קאגורה- הדמות הרביעית האהובה עליי בסדרה היא קאגורה. קודם-כול, She's a very good looking female demon! וחוץ-מזה, היא כזו מגניבה! קודם-כול, היא נוצרה על-ידי נאראקו, שהוא במקרה הדמות האהובה עליי בסדרה, וגם אחד הרשעים האהובים עליי בכלליות. חוץ מזה, היא גם שווה בפני עצמה. היא יכולה להחיות גופות, לשלוח סכינים מהמניפה שלה ובגדול, היא דיי חזקה. 1.) קאנה- קאנה היא דמות מבריקה, אם תשאלו אותי. היא לא מדברת (וטוב שכך, מספיק לנו הצרחות של שיפו), היא קטלנית, היא מפחידה (לדעתי היא אפילו מזכירה קצת את הילדה מ"הצלצול") וחזקה מאוד. זהו, זה הדירוג שלי. אני עכשיו הולך לשמוע קצת מרילין מנסון עד שאינויאשה מתחיל. ביי בינתיים!

Buyo H

New member
אבללללל! הדמויות השוות עוד לא הגיעו

;;;;;; טוב, לא נורא>> 5 זה הכי אהוב, נכון?
טובב 5. קיקיו הדמות האהובה עליי
היא ממש מאגניב והיא כל הזמן מתגרה בנאראקו ולא מפחדת ממנו.. היא חזקה ויפה והיא ואינויאשה כל כך חמודים ביחד^____6 4. ססמאשי טוב, יש לו פלאפי, ויש לו ג'אקן, ויש לו רין, והוא אדיש, ויש לו שיער ארוך ויפה ויש לו ירח על המצח ויש לו אח אינויאשה ויש לו אוזניים מאגניבות ואין לו יד והוא לא צריך אותה!!!!^_^ 3. אינויאשה הוא וקיקיו כל כך חמודים ויש לו טסאייגה והוא מציק לטוטוסאי(
) ויש לו אוזניים חמודות^^ 2. קאגורה היא מאגניבה, ויש לה מניפות מאגניבות וגם אוזניים מאגניבות והיא עפה על נוצהההההה! זה מאוד משוכלל
1. סאנגו כי יש לה היראייקוטסו(וזה מאוד מאניבבבב) וגם יש לה קירארה, והיא דואגת לאח שלה והיא חזקה....

לי Li

New member
XDDDDDDDDDDDD

" ואין לו יד והוא לא צריך אותה" XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD קרעת אותי טוטאלית
סאשי שולט

PakoLina

New member
אוקיי- אני

5 - מירוקו. אני מאוד אוהבת אותו
למרות שהוא חרמן.. הוא מאמי שיודע הרבה הוא אכפתי וחוץ מזה הוא חתיייך
והוא גם תפוס!!>< 4 - אינויאשה. למרות שהוא סנוב נפוח וביישן הוא מאמי והאוזניים שלו מכפרות על הכלל
3 - קגומה. כי היא בכל זאת קצת פקאצה, אבל היא הכוכבת של הסדרה ואי איפשר בלעדייה. 2 - סאשי - כי הוא בישי מאמי ואין עליו
1- אממ.. אני מתלבטת קשות בין קוגה ורין..

קגומה11

New member
הזמות שאני הכי אוהבת זאת..

קגומה ואת קיקיו תהרגו תיסקלו מתחננת!!!!!

Hotaru

New member
...

מקום 1-א.ק.א. 5 נקודות...אינויאשה-כי לפעמים הוא מזכיר לי את עצמי... מקום 2-א.ק.א. 4 נקודות...מירוקו- כי הוא חמוד אפילו שהוא סוטה.תחשבו על זה שאתם יודעים שאתם תמותו אם לא תהרגו מישהו בזמן...הוא תמיד כזה שמח ומבקש מבנות לעשות לו ילדה...הוא כזה חמוד ^^ מקום 3-א.ק.א. 3 נקודות..קאגומה- כי היא פשוט ילדה חמודה,והיא לא פאקצה >< פאקצות מעצבנות,היא לא. מקום 4-א.ק.א. 2 נקודות...סאנגו-כי היא יפה מאוד *.* מקום 5-א.ק.א. נקודה אחת...קאנה-כי היא צ'יבית יפה *.*

פינל

New member
אין מספיק דמויות

כל האהבה שלי מתחלקת בעיקר לשתי הדמויות הראשיות. 5- אינויאאאאשההה
4- קאגומה 3- מירוקו 2- סאשומרו 1- קוגה

למעלה