מה? מוות? אממ כן, מדכא אבל כל עוד זה שלך אז לא אכפת לי... חהחהחהחה.. סתם סתם חס וחלילה!
N noooga New member 11/7/05 #44 מה? מוות? אממ כן, מדכא אבל כל עוד זה שלך אז לא אכפת לי... חהחהחהחה.. סתם סתם חס וחלילה!
D didi1309 New member 12/7/05 #61 הוו... לכבוד הוא לי... תשמע, אני חייבת להבהיר- לא באמת כעסתי עלייך אז, אתה יודע...חחח...נגה אוהבת להוציא אותי מניאקית..זה הכל...
הוו... לכבוד הוא לי... תשמע, אני חייבת להבהיר- לא באמת כעסתי עלייך אז, אתה יודע...חחח...נגה אוהבת להוציא אותי מניאקית..זה הכל...
א אני המלך היחיד New member 12/7/05 #62 חחחחחחח... כן, היא כבר אמרה לי את זה... איזה צחוקים זה היה...
D didi1309 New member 13/7/05 #69 חחח...כן... היה צחוקים פעמיים- אחד עם היהושע פרוע ואחד עם הטלפון..חח...נו אתה יודע על מה אני מדברת נכון??חחחחח... נגה הפדחנית.. אבל נגה- הכל בחיבה...אל תכעסי...
חחח...כן... היה צחוקים פעמיים- אחד עם היהושע פרוע ואחד עם הטלפון..חח...נו אתה יודע על מה אני מדברת נכון??חחחחח... נגה הפדחנית.. אבל נגה- הכל בחיבה...אל תכעסי...
N noooga New member 13/7/05 #81 שאמרתי שהיא ממש כועסת.. זה לא היה ממש קטע.. רק היא חושבת ככה.. העדי הזאת..
D didi1309 New member 13/7/05 #84 לא מה פתאום... אמרת לו שאני ממש כועסת על הקטע עםיהושע פרוע...את זה כבר הבהרנו...חח אבל היה עוד קטע...חחחחחחחחחח...עם הטלפון, והשירותים....את בטוח זוכרת, צחקת כמו סוסה...חחחחחח
לא מה פתאום... אמרת לו שאני ממש כועסת על הקטע עםיהושע פרוע...את זה כבר הבהרנו...חח אבל היה עוד קטע...חחחחחחחחחח...עם הטלפון, והשירותים....את בטוח זוכרת, צחקת כמו סוסה...חחחחחח
N noooga New member 13/7/05 #85 אה חחחחחחחחחחחחחח!! שאת מדברת בטלפון בזמן שאת מחרבנת... חחחחחחחחח זה היה מצחיק!!
א אני המלך היחיד New member 13/7/05 #89 רעה שכמותך!!!! וואי....יש לכם פשוט אותו קול!!! בעצם כבר אמרתי את זה....