מה אתה? למה שיגיד לך?
T TheBlackFairy New member 13/7/05 #98 *אהמ*מסרים*אהמ*../images/Emo2.gif../images/Emo60.gif אם אתם לא יודעים מה זה, אז זה כלי נחמד מאוד שבו תנהלו את המשך שיחתכם .
*אהמ*מסרים*אהמ*../images/Emo2.gif../images/Emo60.gif אם אתם לא יודעים מה זה, אז זה כלי נחמד מאוד שבו תנהלו את המשך שיחתכם .
T TheBlackFairy New member 14/7/05 #126 הפעם באמת כן../images/Emo13.gif../images/Emo60.gif זה כבר הפך למצב מוגזם, מעירים לכם פעמיים שלוש ואתם לא עושים את זה, וזה ברור לכם שיגיע מצב שמישהו יבקש ממכם להמשיך את זה במסרים, אז פשוט תעשו את זה מבלי שאנשים יצטרכו להגיד לכם את זה .
הפעם באמת כן../images/Emo13.gif../images/Emo60.gif זה כבר הפך למצב מוגזם, מעירים לכם פעמיים שלוש ואתם לא עושים את זה, וזה ברור לכם שיגיע מצב שמישהו יבקש ממכם להמשיך את זה במסרים, אז פשוט תעשו את זה מבלי שאנשים יצטרכו להגיד לכם את זה .
D didi1309 New member 13/7/05 #113 אני אף פעם לא שמעתי אותך אומר את זה האמת, אני בכלל לא זוכרת שדיברתי איתך... חחח... ונגה- את באמת לא ברורה... למה התכוונת? שחשבת שזה היה עומר שדיבר איתי?? או מה?!
אני אף פעם לא שמעתי אותך אומר את זה האמת, אני בכלל לא זוכרת שדיברתי איתך... חחח... ונגה- את באמת לא ברורה... למה התכוונת? שחשבת שזה היה עומר שדיבר איתי?? או מה?!
א אני המלך היחיד New member 13/7/05 #115 תקשיבי, שהיית אצל נגה או שהיא הייתה אצלך אני כבר לא זוכר והתקשרתי אליה אז היא הייתה שניה צריכה לעשות משהו...אז את דיברת...
תקשיבי, שהיית אצל נגה או שהיא הייתה אצלך אני כבר לא זוכר והתקשרתי אליה אז היא הייתה שניה צריכה לעשות משהו...אז את דיברת...
D didi1309 New member 13/7/05 #116 אני זוכרת משהו כזה... שיהיה...חח...וואו אני ממש סנילית... טוב, אז אתה אומר שיש לנו אותו קול?...נראה לי שזה בגלל הטלפון או משהו כי בד"כ זה לא ממש ככה...נכון נגה?!
אני זוכרת משהו כזה... שיהיה...חח...וואו אני ממש סנילית... טוב, אז אתה אומר שיש לנו אותו קול?...נראה לי שזה בגלל הטלפון או משהו כי בד"כ זה לא ממש ככה...נכון נגה?!
D didi1309 New member 13/7/05 #118 אני?! אני לא ארגיש ככה... מה? מצאת לך עוד סיבה לרדת על צמך? את ממש מחפשת הא?!
N noooga New member 13/7/05 #119 זה לא שיש לי בעיה עם הקול שלי.. פשוט הוא משתנה כל הזמן.. נגיד, אם אני לא מדברת הרבה זמן אז קשה לי לדבר.. נו, את מכירה את זה ממני..
זה לא שיש לי בעיה עם הקול שלי.. פשוט הוא משתנה כל הזמן.. נגיד, אם אני לא מדברת הרבה זמן אז קשה לי לדבר.. נו, את מכירה את זה ממני..
N noooga New member 13/7/05 #121 חח יצאתי.. לא אבל לא! לא שיש לי בעיה עם הקול שלי.. יש לי בעיה עם המיתרים שלי.