מי "הכוס תה" שלכם

מי "הכוס תה" שלכם../images/Emo35.gif

עם מי מהדייר/דיירת הייתם יוצאים לארוחת ערב
ולמה
עם איזה דייר/דיירת אתם הכי מזדהים?

Fairywitch

New member
שאלה יפה- אצלי זה שילוב בין:

צבר- בגלל האתיאיזם רנין- בגלל הצמחונות שפרה- בגלל האמנות והעצמאות המחשבתית אם הייתי צריכה לבחור רק אחד- אז נראה לי שרנין.

Fairywitch

New member
המממ, קצת קשה להסביר-

אבל היא כזאת שלא חושבת כמו כולם ו/או כמו מה שהחברה מכתיבה. למשל- נעמה (אאל"ט) אמרה לה פעם שהיא צריכה גבר בחייה או משהו כזה- והיא אמרה "אני לא צריכה. לפעמים אני רוצה, אבל אני לא צריכה." וזאת רק דוגמא כמובן. שלא לדבר על זה, שעצם העובדה שהיא עזבה את כל מה שמוכר לה והיה לה האומץ לעבור לצד השני- ועוד עד הקצה- מצריך המון אומץ. הכרתי לפחות בנאדם אחד שעשה את אותו מעבר- וקצת התחרפן

cookies10

New member
גם שיפרה קצת מסובבת

שיפרה מחורפנת ממה שהיא עברה לא פשוט לחיות בבית דתי חרדי 19 שנה ברובע היהודי ופתאום ביום בהיר אחד לקום וללכת ולהתמרד נגד ההורים בכל ונגד הדת ונגד מוסכמות החברה שבה חיה 19 שנה, ולשנות דפוסי חיים אחרים בצורה קיצונית ביותר.... אף אדם באשר הוא לא יכול לעבור את מה שהיא עברה ולהשאר נורמלי בראש, אם הוא בלי ייעוץ או הכוונה ועוד לעשות הכל לבד, אין דבר כזה שאדם ישאר שפוי בראשו באיזה יום זה התנקם בו, כמה היא יכולה לשחק את המושלם...בכאילו כאילו (היא הדביקה את כל הבית בכאילו שלה) ולעשות הכל דוקא, אין בה שום צניעות כלפי עצמה, כבוד כלפי המצלמה... לפחות כבוד כלפי הוריה שגידלו אותה באהבה. לפחות שאותם תכבד אז מה אם היא נגד הדת לא צריך להראות את זה בצורה כל כך קיצונית היא מתנהגת בצורה מגעילה ביותר עם הלאון הזה הפוסי קט שלה, שמשחק לתוך שינייה ושדייה חרמנית, עושה הכל דוקא, וכל החזה שלה בחוץ...בצורה פרוקטיבית ומוגזמת עד להקיא... לא אכפת לה מה יספרו לאביה על הבת שלו. היא תופסת עלינו טרמפ בנקמה שלה נגד הוריה. מרגישים שיש לה נקמה גדולה כלפי ההורים, וההפקה נפלה לה טוב. ההפקה רק מראה לנו קמצוץ מכל מה שהולך שם בינה לבין לאון שמצהיר פתאום שהוא דו מיני ולא רק הומו, מעניין למה פתאום הוא שינה את דעתו... מהומו לדו מיני....הלאון הזה גם לא כל כך תמים... מזה ההתגופפות הזאת מתחת לשמיכה כדי שצבר הידלק ממנה...להפך אשר מראה לה מי היא באמת באמת מהעבר ולכן היא מתוסכלת מאשר, חשבה שעזבה את העבר בצורה כזאת, ושאפשר לשכוח עבר.... מחזיקה את עצמה מלהוציא עליו את כל התסביכים שלה, מהילדות, הלא פטורים בחייה ובולעת הכל מבפנים כמו בלון נפוח שעלול כל רגע להתפוצץ... ימים יגידו...

דורון

New member
../images/Emo45.gif סיכמת את זה יפה מאוד מהפסקה השלישית עד

הסוף. ועוד דבר קטן, גם השינה של שפרה בחדר של הגברים לא מוסיף לה כבוד. הולכת שם עם חזיה כל יום 10 דקות לפחות כאילו היא בבית שלה. אין לבחורה התחשבות מינימלית באשר, זה באמת נראה כאילו היא עושה דווקא. היא יודעת שהמעשים האלה מונעים ממנו לישון על מיטה נורמלית בחדר של הגברים ולא נראה שזה ממש מזיז לה. תיהיה בן אדם, תעבירי לחדר של הבנות ואת הנקמה בהורים שלך ובדת תשמרי למקום אחר.

insane sanity

New member
ברור.. בשביל זה הגיעה.. לעשות דווקא..

לפני האודישנים היא חשבה לעצמה.. אני אקריב את העבודה שלי, אני אעצור את החיים שלי.. אפרד מהאחיות שלי ומהכלבה שלי.. בשביל לבוא לתוכנית ולעשות דווקא לאשר הדתי. בשביל זה אני אתנהג בטבעיות, בשביל זה אני ארגיש בנוח ואתלבש בצורה שאני אוהבת, בשביל זה אני אסתדר עם בחורים שאיתם אני יותר מסתדרת באופן כללי.. בשביל זה אני אלך עם האמת שלי עד הסוף.. אני אהיה מי שאני ולא אשחק משחקים.. דווקא בשביל אשר הדתי.. יהה רייט :)

droriko

New member
גם ככה בחורות בביקיני מסתובבות לידו כל היום

מה כל כך מייחד את חדר השינה? חוץ מזה אשר עצמו לא ממש מקפיד על כללי הצניעות ליד הבריכה באשר לשיפרה, אם תשימו לב היא אף פעם לא מדברת עם חבריה החילונים על דת,זה לא מעניין לה את הביצה . אבל איך שאשר מתקרב היא פתאום מתחילה ליזום כל הזמן שיחות על הדת ,לא קשה להבין שזה במטרה לגרור אותו לויכוח ולהביך אותו בפומבי , מה שמוציא אותה ילדותית ומעצבנת .

cookies10

New member
כל הכבוד דורון

לא ידעתי שאשר ישן בסלון בגלל שיפרה, חשבתי ככה נוח לו. זה חוסר התחשבות משבעת, עוד תעודת עניות לשיפרה, עוד נקודה ולמה הוא מוותר שילך לאח הגדול והתלונן. מה הוא שותק ועד כמה הוא יכול עוד לשתוק ולא לישון טוב בלילה נראה לי שאשר לא פרייר...זה נראה בהמשך... הוא עוד יצא עליה ולא בכאילו.... איפה ההתחשבות שלה באשר ממה היא עשויה... איך יתכן שהיא יודעת שהיא גורמת לאשר לישון בסלון בגללה ולא אכפת לה ממנו, אם נח לו ולא מזיז לה בשיט.... הנה לאט לאט אנחנו מגלים מה מסתתר מאחורי שיפרה "המקסימה" שכאילו היא המושלמת....כאילו היא המתחשבת... ואיפה כוולם, למה אף אחד לא מדבר על זה.... מוציאה אט אט את הכביסה המלוכלכת של עצמה, פגע רע, חושבת להתנקם בהוריה על חשבונינו... ועל חשבון ההפקה....כמה שקוף, כי אשר מזכיר לה את הבית.

mui mui

New member
אתם וההתחשבות כל הזמן.. מתחשבים בו המווווווןן

כולם מנסים לחבד אותו.. אפילו רנין.. תכלס .. הוא די לבד שם אולי בובליל הבת.. כל שאר הדיירים בלשון המעטה לא שומרים.. אז אם מתחשבים בו רוב היום.. רוב האנשים.. שירגיע.. אם יש דבר אחד שלא מתחשבים בו.. הוא לא המלך.. זאת קבוצת אנשים שונים שמתגוררים יחד... שיתחשב גם הוא.. . גם ההפקה מתחשבת בו יתר על המידה.. לדעתי.. ולגבי הביגוד.. בהתחלה קרן הייתה הולכת עם תחתונים שכל הלחיים הדרומיים שלה (תוכס) היו בחוץ.. בקיצר הבנות שם היו עם בגדי ים שלא הותירו מקום לדמיון.. והוא לפעמים היה יושב על הכסאות מקש בלי חולצה (דיברתם על צניעות??) חופשי ומאושר.. רק עם מכנס.. אז תעשו לי טובה עם ההתחשבות.. הרבי נוח לי.. כשנוח לו זה טוב ושלא אבוי למי שיעשה.. דרך אגב מכאלה ריכולים כמו אתמול התחילה נעמה.. והינה קיבלנו נעמה 2 בתוכנית..

My Little Fairy

New member
זה באמת לא יפה מצידה :(

גם אני לא ידעתי שבגללה אשר ישן בסלון. כשהיא מדברת איתו הקול שלה רועד מרוב שהיא צריכה לרסן את עצמה לא להוציא עליו את העצבים על הוריה ועל כל הדתיים שפגעו בה בילדותה. אני לא רוצה להאשים אותה כי אני לא יודעת מה היא עברה ולאף אחד אין זכות לשפוט אותה, אבל כדאי לה להתבגר ולהתגבר על כל מה שעברה, אחרת היא לעולם לא תתנתק מהדת בצורה שפויה, והיא לעולם לא תהיה חילונית, אלא היא תשאר חוזרת בשאלה שכופרת להכעיס - כמו המון חוזרים בשאלה שפגשתי בחיי.

mui mui

New member
מי שלא יכול לסבול שלא יתחשבו בו.. שלא יבוא

לתוכנית בה סוגרים אנשים שונים למשך שלושה חודשים..

insane sanity

New member
תביני.. כולם צריכים להתחשב בו..

אבל שהוא יתחשב באחרים? מה פתאום.. חס וחסה...

My Little Fairy

New member
אין אדם שסובל חוסר התחשבות

מה תגידי על רנין שבכתה כי שרו את התקווה?

Fairywitch

New member
שפרה הכינה המבורגרים בשבת-

אז היא לא (אחרת זה ממש מוזר). ליאון וקרן- לא שאני יודעת, אבל יכול להיות. אם לא רק רנין צמחונית אז כל הפרס הזה שהבטיחו לשי עם בשרים על האש- לא הוגן כ"כ
אלא אם ידאגו גם לכל מיני מטעמים צמחוניים.

המבורגר לא חייב להיות בשרי

יש גם המבורגר צמחוני. ליאון בוודאות,הוא גם אמר את זה כמה פעמים וכשהם אוכלים בשר הוא אוכל קוטג' או משהו אחר עם גבינה. גם קרן אמרה לפני איזה שבוע לשפרה אני חושב:לנו אין בעיה אנחנו צמחוניות. ושפרה הכינה לפני כמה זמן קציצות,חשבתי שזה בשרי מסתבר שזה היה קציצות אורז.

למעלה