מי "הכוס תה" שלכם

FreshF5

New member
כן, הרגשתי הקלה

כשלא ראיתי מלא הודעות קיצוניות ומהולות בשנאה, קללות, חוסר בגרות, איומים וכו', חסרות מודעות ויוצאות מכל פרופורציה ובמיוחד נגד הדיירים האמיתיים שהולכים עם האמת שלהם. ואני מסורתית (עד לפני שנה הייתי מגדירה את עצמי כדתיה, אבל מכיוון שאני צולעת אין אני מתיימרת להגדיר את עצמי כמשהו שלא) ואין לי בעיה עם שפרה (מבינה את מה שהיא מרגישה), רנין, צבר. עם אשר דווקא כן יש לי בעיה אבל לא בגלל היותו דתי אלא בגלל מה שאני רואה שהוא מייצג או מתיימר להיות. ואני לא הולכת לבית הכנסת כי לא מרגיש לי נכון ללכת. תודה על התזכורת.

eli7r

New member
וההודעות נגד אשר הם נקיות

בלי שום קללות בלי שום דברי שנאה,עם המון בגרות וכו' תעשו לי טובה ותפסיקו עם הצביעות הזאת(ואני משערת שגם אני לא נקיה מזה) ההודעות הלא בסדר יהיו תמיד אלו שסותרות את הדיעה שלכם וההודעות האחרות שמסכימות עם הדיעה יהיו בסדר כי זה חופש הדיבור ומותר להגיד מה שרוצים.

FreshF5

New member
אף אחד/ת לא חף מהצביעות

גם אני ואף פעם לא טענתי אחרת (אם את בקטע של לקרוא הודעות ארכיון, את מוזמנת לדפדף להודעותיי) או יצאתי נגד הצביעות. לגבי השאר את זו שאומרת ומכלילה. אני אישית, מגלה על עצמי דרך הפורום, שכשאני נתקלת בדעה סותרת, אני נכנסת לדיון וזה לא תמיד חייב להיגמר בהסכמה ואיש איש ודעתו. כשאני נתקלת בדעה סותרת, אך הוגה הדעה יורד נמוך ומגלה חוסר בגרות, אני לא מגיבה לו.

nik name

New member
אז מה? יש לנו עוד משהו משותף?

גם אני הייתי פעם הרבה יותר דתייה ממה שאני היום ,כיום אני יותר בכיוון של מסורתית.. ומסכימה עם מה שכתבת:) שנה טובה

FreshF5

New member
את סתם אומרת

:) שנה טובה מותק (נשבעת לך [ואני לא אומרת זאת בד"כ], שחשבתי לכתוב לך הודעת שנה טובה במסר, מפאת כל מיני סיבות זה פרח מזכרוני)

nik name

New member
אני לא ../images/Emo3.gif

זה בסדר נסלח לך ,איך אומרים ...כמוני כמוך

nik name

New member
עוד בהליכים

אני צריכה לפרמט את המחשב... נקווה שזה יקרה בקרוב

FreshF5

New member
כבר כמה חודשים אני שומעת את המשפט הזה

וכלום לא קרה :)

nik name

New member
אממ אני אישית לא יודעת לפרמט

ביקשתי מאחי ,הוא אמר שיפרמט לי מתי? אלוהים יודע... אולי תבואי לפרמט לי:p

ady18

Well-known member
אמממ

לארוחת ערב אממ רנין כי היא חמודה ומענינת והיא הפיבורטית שלי \שפרה שנראה שהיא יודעת לפנק באוכל ולבשל טעים... עם מי אני מזדהה ?אממ רנין \ונסה\לאון

Jason2

New member
ארוחת ערב עם רנין

נראה לי מעניינת. עם שפרה אני לא הייתי רוצה לצאת כי היא יותר מידי כמוני ונראה לי שזה ישעמם באיזשהו שלב. אני מזדהה בעיקר עם שפרה.

FreshF5

New member
שפרה,

הייתי רוצה לגלות על העבר שלה וממה היא נפגעה + היא נראית לי אשת שיחה סבבה ושאפשר להישתעשע איתה בכל מקום. מזדהה עם שפרה בשונות, במורכבות, בללכת עם האמת חרף הקושי, ברגעי החולשה, בנתינה והרצון להיות כמה שאפשר גם כשלפעמים א"א.

האמת-

ששי עושה לי את זה ביג טיים הוא בדיוק הטעם שלי חיצונית, א-ב-ל חסר לו והוא היה מתנהג בארוחת ערב כמו שהוא מתנהג בבית! ואני מזדהה עם יוסי כי תכלס רואים שהוא לא מוצא את עצמו שם וגם אני לא הייתי מתחברת ליצורים האלה...

" כוס התה שלי "

הפייבוריטים שלי הם : רנין וזאת משום שהיא בחורה מאוד נעימה , אינטילגנטית ותרבותית . צבר וזה בגלל שהוא מוכיח שהוא בחור מאוד חכם ואסטרטג מעולה . מבחינת "כוס התה שלי " אז הייתי גם נוקב בג'ני ( השם יקום הדחתה
) כאחת שעונה להגדרה הזו . אלה גם הדיירים שהייתי יוצא איתם לארוחת ערב עם עדיפות לרנין וזה בגלל העובדה שהיא באה מרקע כלכך שונה משלי ואז לשיחה יש פוטנציאל להיות יותר מרתקת . גם ג'ני באה מרקע שונה אבל היא גם לא דברנית גדולה ובארוחת ערב זה יכול להתגלות כבעיה ( וגם במקרה של צבר ) . אפשר לומר שאני מזדהה עם הרבה מהדיירים בזמנים שונים . פעם עם צבר , פעם עם שפרה , פעם עם רנין , פעם עם שי , פעם עם איתי ופעם עם נעמה . זה יותר תלוי בסיטואציה ובדיעה המוצגת .

למעלה