מי "הכוס תה" שלכם

Fairywitch

New member
כן, נזכרתי אח"כ לגבי ליאון-

אבל לגבי שפרה אני עדיין לא בטוחה. מתי החאפלה הבשרית שהבטיחו? אז נוכל לראות בוודאות...
ואם שפרה צמחונית אז זה בכלל מפחיד כמה יש לנו משותף
הייתי נכנסת לשם רק כדי להתחבר איתה, בחיי
(ועם רנין גם) לגבי ארוחת ערב- הייתי הולכת עם כל אחד מהשלושה שציינתי- צבר, שפרה או רנין. עדיפות לשפרה

שפרה לא צמחונית

בארוחה שהיא קיבלה מהאחיות שלה היה עוף בקארי שהוא המאכל האהוב עליה.

היפ הופ1

New member
בין מי למי רנין סיכסכה?

ורנין היא הבן אדם היחידי שלא רבה באמת עם אף אחד בבית האח הגדול

אהבתי אותה

עד לרגע שראיתי ניסיון שלה לסכסך בין מישהו למישהו, אני לא זוכר. יכול להיות שהסיכסוך בין שי (איכס. כן, אני אשכרה מתעב אותו) לנעמה.

היפ הופ1

New member
היא לא ניסתה לסכסך בניהם

הם כבר היו מסוכסכים.. ושי הזה רב עם כל זבוב..! אז זה לא בעיה של רנין שהם הסתכסכו

קמבילי

New member
רנין היא האדם שרב הכי הרבה בבית הזה

עם נעמה, עם קרן, עם ונסה ועם עינב, ואני בטוחה ששכחתי מישהו. ריבים על אמת, עקובים מדם, עם דרמות ובכי ואיומים לעזוב. לא עקבת מהתחלה, נכון?

איזו הצהרה סוחפת ( וכרגיל לא מדוייקת )

שי זה האדם שרב שם הכי הרבה ( כנראה מתוקף תפקידו
) אי אפשר להאשים את רנין שהיא רבה עם קרן ונעמה ( כמעט כולם רבו איתן בשלב כזה או אחר ). ונסה גם רבה בעצמה עם עינב ועם יוסי ועם רנין ( לפחות אם לא עם יותר ) . ועינב ? היא בכלל כמעט כל התקשורת שלה ( המשמעותית ) מבוססת על ריבים ( בין השאר עם ג'ני שזה באמת הישג לריב איתה ) . אבל זה פחות משמעותי מה הכמות הכי גדולה של הריבים . אלא יותר על מה רבים . הריבים של רנין הם בעלי משמעות ( גם אם קשה לך אישית לקבל את זה ) ולא סתם ריבים על כלום ( על סיגריות או נעליים וכו' ) . ולכן גם הריבים שלה יותר אמיתיים ( אם כי ממש לא עקובים מדם ) . ואני כן עקבתי מההתחלה ( אבל לא באתי עם דעות קדומות במטרה להצדיק אותן תוך כדי צפייה בתוכנית ) .

cookies10

New member
צבר שומר על הטרטוריה שלו ובצדק

הוא חכם אמיתי וישר ויש הרבה מה ללמוד ממנו.. צבר עונה בזמן הנכון ומעדיף הרבה לשתוק הוא איש מעניין שאפשר הרבה ללמוד ממנו. שי הוא אמיתי אומר מה שיש לו בפנים ובגלל זה שונאים אותו, חבל שלא אוהבים אנשים אמיתיים. הוא לא דופק חשבון לאף אחד ויודע לשם מה הוא בא לבית... שי וצבר הולכים על המיליון, ויוסי חכם ועייף קצת משחק בפירסומת שיכירו אותו אשר מאוכזב ועייף וגם מוכן לוותר על המיליון, הוא לא יודע לשחק אותה וחבל יש לו סיכויים טובים להרויח אם יפעל נכון... הדתיים איתו וזה כח רב... השאר משחקים משחקים מטומטמים שלא מודעים להם לאון טיפש ולא חכם רק בהתנהגות המגעילה שלו לשיפרה הוא יפול. ופה הוא מסכן את עצמו כי יש לו הרבה סיכויים להצליח ולקבל את המיליון ברגע שהתרחק מהקרציה (שיפרה) כל הסיכויים שהוא עוד יקח... הוא מחפה עליה ומגונן ומפיל את עצמו ברשת ומשחק עם עינב הוא לא יודע איפה נמצא ... חוץ מהשדיים של שיפרה... ושל עינב

Fairywitch

New member
תראה- גם אני כאתיאיסטית הלכתי במסגרת

הפרוייקט ההוא שהייתי בו. אם כי במסגרת פעמיים שכולם הלכו- אני הלכתי רק בפעם הראשונה, ובגלל שחשתי מושפלת כאשה נשבעתי לא ללכת יותר- וכך עשיתי. צבר לא עובר את ההשפלה, מן הסתם, אז זה אחרת. בכל אופן, בשביל אתיאיסט זה יותר כמו חוויה אנתרופולוגית. גם בכנסיות אין לי בעיה לבקר.

metrosexual

New member
יש הבדל

אני במסגרת עבודתי נכנס לבית הכנסת כל יום{אני גם עובד במקום שהוא סופר חרדי מהדרין מן מהדרין} אבל אנחנו(את ואני) לא הולכים בכוונה של להתפלל אלא במסגרת משהו וצבר הלך בכוונה לבקר את בית כנסת בחג כמו שרוב המסורתי/דתי/חרדי עושה בחגים

Fairywitch

New member
אולי משעמום- אני מניחה שבבית הוא לא היה הולך.

מי יודע- אולי שם גם אני הייתי הולכת, ולו בכדי לראות שיש אנשים גם מחוץ לבית הזה
או במילים אחרות- לשבור את השגרה. ושם השגרה היא באמת עונש
לי יותר קשה לראות את ליאון- שלפי התורה אמור להתגלגל בזפת רותחת- מניח תפילין. זה באמת ובתמים היה לי קשה לצפיה.

droriko

New member
אני שונא את איך שאשר מתייחס אליו

הוא כאילו משחק את החבר הכי טוב שלו , אבל אתה שם לב שבין כל המשפטים הנחמדים הוא זורק לו איזו העלבה כמו "לא מסוגל לראות הומואים מתנשקים" או "אי אפשר להוציא אותך מזה תגיד?",כאילו הערת של בדרך אגב(אבל רק כאילו,הכל מתוכנן). או למשל כשהם יושבים על הספר תורה אשר מראה לו "ממש במקרה" פסוק שאוסר על משכב זכר.

למעלה