מי "הכוס תה" שלכם

Jason2

New member
מתוך ספר ויקרא פרק כ' פסוק י"ג

וְאִישׁ, אֲשֶׁר יִשְׁכַּב אֶת־זָכָר מִשְׁכְּבֵי אִשָּׁה, תּוֹעֵבָה עָשׂוּ שְׁנֵיהֶם; מוֹת יוּמָתוּ דְּמֵיהֶם בָּם.

Jason2

New member
כל אחד בחר את הוצאת ההורג

החביבה עליו. הומוסקסואלים עברו סקילה, שריפה, תליה, מים רותחים, תאי גזים ועוד הוצאות להורג. זה משנה כל כך איך הסדיסטים ברשיון פעלו?

Fairywitch

New member
גם בזה נתקלתי מתישהו-

אני מניחה שבספרות החוץ-מקראית (שלא בדיוק נמצאת בהישג ידי). זה דורש חיפוש רציני - אבל אם אמצא אני מבטיחה להביא ציטוט.

פיקו בו

New member
בקשר לצבר

הוא אמר שהוא הולך לבית כנסת בראש השנה ויום כיפור וכאילו שם פוגשים את כולם כזה מפגש של כל בניימינה...

היפ הופ1

New member
עונה

בשמחה היתי יוצאת עם רנין לארחות ערב(אני לא לסבית) אבל בעיני היא מאוד מקסימה ומצחיקה ואני הכי מזדהה עם צבר

היו לי כמה פייבוריטים בהתחלה

אבל גיליתי בהם פאקים רציניים, אבל עם שפרה בהחלט הייתי רוצה לצאת לארוחת ערב.

טלטוש

New member
מידי פעם זה משתנה - נכון להיום

לצאת לארוחת ערב עם איתי - כי נראה לי שהוא בחור שיודע לפנק את האשה שאיתו. אני מזדהה עם בובליל האב - אדם מבוגר, נמצא עם חבורת ילדים בגיל של הבת שלו, אה סליחה גם הבת שלו שם. לא יכול להיות ממש חופשי כי הבת שלו מסתכלת ורואה. אה, סליחה גם כל עם ישראל. השיחות הטפשיות שהם עושים הוא כבר היה שם ועשה את זה. יש לו עסק משלו, שהוא לא יודעת איך הבן שלו מנהל אותו כשהוא לא שם. יש לו אשה מקסימה בבית והוא מאוד מתגעגע אליה. (ראיתי באחד האתרים שהיא דברה על עינב.. - אפשר להגיד עליה, מצא אשה מצא טוב). הוא לא צריך לבסס קרירה של דוגמן, שחקן, זמר, דוגמגיש כמו כל שאר הצעירים שם. האמת שעדיין לא מצאתי את הסיבה למה הוא באמת הסכים. הוא משועמם שם למוות, ולא מוצא את עצמו רוב הזמן.

טלטוש

New member
ולכן הוא גם האחרון שישאר

לא אכפת לו איך הוא נראה בציבור, כי זה מעניין את קצה קצהה של זרתו הימנית. הוא לא מחפש תפקידים כשחקן, דוגמן, מגיש. לכן הוא לא צריך לשמור על תדמית נקיה. יש לו עבודה, יש לו מקצוע, ואם הוא טוב או גרוע את הפרסום לחברת הבניה שלו, הוא כבר עשה. אני בטוחה שבדרום כבר מחפשים את הקבלן בובליל הבן - רק בגלל השם. נעמה היתה צריכה לשמור על תדמית מסוימת יש לה חיים מחוץ לבית שבהם היא צריכה לשמור על פאסון - ברגע שהיא הרגישה שכבודה נפגע היא יצאה. כל הכבוד להפקה שהפכו את היציאה שלה לכזו שהיא יצאה ממנה גדולה.

metrosexual

New member
נראה לי ששפרה לא הכי שנואה אהה

כנראה כל הדוסים בבית הכנסת היום ולא מגיבים:)

FreshF5

New member
כן הא ../images/Emo6.gif

לא פלא שהרגשתי הקלה היום כשנכנסתי לכאן

eli7r

New member
וואלה הרגשת הקלה?

אני חייבת לציין שבחיים שלי עוד לא נתקלתי בפורום שהוא לא פורום פוליטי/אקטואלי בכ"כ הרבה שנאה לדת ולדתיים וכן אני יודעת שעכשיו תגידו שזה היה בצחוק אבל אני לא מאמינה לכם. ובתור דתיה אני לא שונאת את שפרה ולא את צבר שמגדיר את עצמו כאתאיסט ולא מתה על אשר הדתי הא כן וגם לא שונאת את רנין, (מי אני רוצה שאנצח אשמור לעצמי), אבל אני שונאת מאוד את מה שהולך בפורום כל מי שהוא נגד רנין הוא גזען אבל כל מי שנגד אשר הוא הכי מוצלח שאפשר. טוב אז לסיום רק אאחל מה שאני מאחלת שתפילותיכם תשמענה ותתקבלנה.

למעלה