מי התחדשה בלקים? שרשרו לכאן!

foggy night

New member
מי התחדשה בלקים? שרשרו לכאן!

קניתי לי היום שני לקים יפיפיים של שיק, וכמובן שכשחזרתי הביתה, גיליתי באופן מאוד לא מפתיע, שאחד מהם דומה מאוד מאוד ל- basket case של אורלי... לא נורא. אני עדיין מרוצה.

dhara

New member
אני עדיין מחכה לחבילה מטראנס ../images/Emo10.gif

כבר עברו כמעט שבועיים
אני מקווה שזה מתעכב בגלל החג ולא בגלל שזה הלך לאיבוד בדרך או משהו.. תתחדשי, הצבעים ממש ממש יפים!!! אני חושבת שיש לי משהו שמזכיר את ה-297..

אבישג7

New member
אני גם מחכה לחבילה

שלי.. הזמנתי לפני כמה ימים.. מקווה שזה יגיע מהררר..

נופ ר

New member
אני אני אני!

קיבלת חבילה מטראנס הזמנתי בסיס וטופ קואט של פושה, אין מה לומר, עלי זה פי אלף יותר טוב מהגוד טו גו של אסי, הוא מתייבש פי אלף יותר מהר ובאמת תוך 5 דקות הלק קשה ויבש! קצת התפרעתי עם הצבעים, אין לי כוח לצלם עכשיו אני יעשה את זה בערב אבל בין השאר הזמנתי גייד איז דה ניו בלאק ודים סאם פאלם ופמפלונה פורפל המפורסמים והמהממים וטורקיז אחד מטריףףףףףף של ציינה גלייז זה צבע שממש קופץ מהציפורניים... תמונה תגיע בערב אין לי כוחחחח

נופ ר

New member
בינתיים אין תלונות

הלק מחזיק מעמד שלם לחלוטין עד שאני מסירה אותו, עוד לא הייתי עם לק יותר מיום כי אני מתלהבת לנסות את כל הצבעים חחח הטופ פשוט מדהים, הלק מתייבש לחלוטין תוך 5 דקות ואני מתכוונת לחלוטין, הוא נהיה יבש אחרי דקה שכבר אפשר לגעת בקלילות אבל אחרי 5 דקות הוא קשיח לחלוטין מבפנים. הבסיס טוב, קניתי בסיס שהוא גם מחזק ואני מרגישה שהציפורניים יותר חזקות והן מתחילות לגדול יפה, בינתיים שום ציפורן לא נשברה (בדרך כלל הן רכות חלשות ושבירות ומתפצלות) הוא לגמרי מונע את הצהבת הציפורן ונראה לי שגם תופס את הלק אבל כאמור עוד לא הייתי עם לק יותר מיום אז קשה לחוות דעה טובה אבל בגדול אני מבסוטית

dhara

New member
אוו!!

אני גם הזמנתי את Jade is the new black!! איך הוא???

צונית

New member
גם אני! ../images/Emo9.gif

חחחחח נראה לי שיקח לדוור קצת זמן להביא את החבילה שלי הפעם... הצפנו את הדואר!

dhara

New member
../images/Emo6.gif

לגמרי.. אוף שיגיע כבר!! מתי עשית את ההזמנה?

צונית

New member
לפני שבוע בדיוק

שבאופן רגיל נראה לי שזה היה זמן לגיטימי אבל אני די סגורה שזה יגיע רק בתחילת שבוע הבא. שבוע שעבר היו רק שני ימי עבודה והשבוע כולה שלושה, זה ביחד אפילו לא שבוע כך שאני מסרבת לתת לציפייה להרים את ראשה המכוער.

dhara

New member
קיבלתי קיבלתי קיבלתי!!!

איזה כיף!! אבא שלי התקשר עכשיו ואמר לי "קיבלתי הביתה עם שליח חבילה בלי נמען, בלי מוען, חלקה לגמרי - חשבתי שזאת פצצה!!! אני פותח אותה ורואה בקבוקי צבע קטנים... זה שלך הא?!"
חבל שאני אהיה בבית היום רק בעשר בלילה.. איזה כיף! זה כל כך זריז, פשוט תענוג - פחות משבועיים עם חג באמצע! מחר אני מתכננת לצלם ולהעלות את כל העדכונים לכאן

foggy night

New member
חחח נשמע כמו אבא שלי

"שוב קיבלת קרטונים. זה עוד פעם קוסמטיקה? הוצאתי לך את החבילה מהדואר"

צונית

New member
גם אני, גם אני!! ../images/Emo9.gif

יאאא איזה כיף!! עכשיו יש לי מה להעלות לשרשור התחדשויות! היכונו
תתחדשי! ניפגש שם...

צונית

New member
../images/Emo163.gif

חחחח לא שמתי לב שאנחנו כבר בשרשור התחדשויות
בואנה אני מסטולה בזמן האחרון...

נופ ר

New member
הוא יפה ומשגע

אבל... הוא פשוט ירוק, וזה נראה מוזר בעיני אנשים אחרים אני אהבתי אותו אבל אהבתי יותר את פמפלונה פורפל מהקולקציה הספרדית

sHiR TaDmOr

New member
איזה צבעים מעלפים!!

ממש אהבתי:) איך ה297? נראה דומה ל261. אשמח לסווטצ'ים

למעלה