מי התחדשה בלקים? שרשרו לכאן!

תולי01

New member
תתחדשי ! צבעים מקסימים ../images/Emo140.gif

אני התחדשתי באיפור החג הזה - פלטת 88 הצבעים של קוסטל ודוגמיות צלליות מינרליות משרית
ולפני החג קיבלתי חבילה עם לקים של זויה מהחלפה שעשיתי עם אחת הבלוגריות
אני מקווה להספיק לכתוב עליה מחר !

סקרמנטה

New member
תתחדשי ותיהני!

נראה לי שבמציאות הצבעים שלהם קצת יותר כהים, או פחות "מוארים"... האכן כך? ונראה לי גם שה-297 הוא חדש. לא זכור לי שנתקלתי בו בסטנדים של שיק. אגב, סליחה על הבורות בלקים נוכריים... איזה מהם הוא הדומה מאוד ללק של אורלי?

foggy night

New member
הם דווקא מאוד מוארים

הורוד, השמאלי, הוא זה שדומה לאורלי

גם אני!!!

לרגל סיומם הרשמי של מבחני סמסטר א' ותחילת חופש פסח הקצרצר שלי (מי קובע מבחן בחופשת פסח??? פשוט התעללות...) פינקתי את עצמי בשני לקים חדשים של וואו
הימני (ורוד פוקסיה עם ממש טיפת תת גוון סגול) הוא מס' 305, השמאלי (סגול קייצי, שאין לי יותר מדי איך לתאר אותו) הוא מס' 411. אלו צבעים חדשים ברשת, סוג של קולקציית קיץ אם תרצו... הם מגיעים בבקבוק שונה, שממש מזכיר לי את הבקבוקים של OPI, רק בגלל הבקבוק התפתיתי לקנות אותם!! הפורמולה קצת יותר נורמלית מהלקים הרגילים של וואו (פחות דלילה ומתייבשת מהר יותר) אבל עדיין, לא נפלתי... הם רחוקים מאוד מלהיות שיק/אורלי, שלא לדבר על חברות נחשבות יותר, אבל בשביל 8 ש"ח ללק, אני מרשה לעצמי לנסות צבעים קצת יותר חיים וקיציים, שבדרך כלל נפסלים אצלי מראש מטעמי חוסר התאמה לגוון העור...

סקרמנטה

New member
תתחדשי ותיהני!

הסגול מהמם!... 8 ש"ח?! מקווה שהם שווים את המחיר הזה. כי הרגילים שלהם עולים 4.5 ש"ח (בכל אופן עד לא מזמן).

תודה תודה...

הרגילים עדיין יותר זולים... החדשים כביכול עמידים יותר ולכן יותר יקרים... לא יודעת אם אקנה אותם שוב, המריחה של שיק הרבה יותר נוחה, וכשהפער הוא של שני שקלים אז אין יותר מדי מקום להתלבטות.... אבל בסך הכל אלו צבעים חיים ואין לי שום דבר דומה להם באוסף שלי, שמונה נכון לעכשיו 17 (!!) לקים!!

foggy night

New member
יפה יפה

לא הייתי שם המון זמן, אני באמת צריכה ללכת לבקר. אני אשמח לשמוע ממך איך העמידות. ועוד משהו - איך המברשת שלהם נראית? רגילה או רחבה? האם הם אטומים בשכבה אחת?

עונה...

אז ככה: לגבי העמידות - את הוורוד ניסיתי במקום, בלי בסיס ובלי טופ, שלוש שעות אחר כך הוא כבר התחיל להתקלף.... אתמול בערב מרחתי את הסגול, הפעם עם בסיס וטופ, ובינתיים (טפו, טפו) הוא נראה טוב, ממש כאילו מרחתי לפני שעתיים. המברשת היא מברשת רגילה, השוויתי אותה למברשות של אורלי ושיק, הן נראות לי די זהות. הבעיה היחידה שלי איתם היא המריחה - הלק חצי שקוף בשכבה ראשונה ודי אטום בשכבה שניה. לי זה לא הספיק, אז מרחתי שכבה שלישית ואפילו רביעית בחלק מהציפורניים... נראה לי שרק בגלל זה לא אקנה אותם שוב, למי יש כוח להיות מנוטרלת לשעה שלמה כל פעם? (גם זמן הייבוש לא היסטרי...)

foggy night

New member
הייתי שם היום

לא נפלתי מאף צבע, למען האמת. אבל יש לי הימור: הלקים הישנים נמכרים 3 ב- 10 - אני מניחה שרוצים להיפטר מהם ויביאו לאט לאט רק את הלקים החדשים - כלומר יהיה מבחר צבעים גדול יותר מהחדשים. אני מקווה שאני צודקת - ואם יביאו ירוק בקבוק - אין ספק שאני אאלץ לדגום אותו.

foggy night

New member
תודה! זה לא בדיוק כתום

אני בעצמי עוד לא הבנתי מה זה הצבע הזה.... כתום - אדום - ורוד כזה... זוהר!

צונית

New member
אני אני אני! ../images/Emo9.gif

בחלומות הכי ורודים שלי לא האמנתי שהחבילה תגיע כזה מהר, הזמנתי יום שלישי שעבר (במהלך החג) ועוד היה סופ"ש ועוד חג באמצע מאז. ח"ח לדואר!
ניסיתי להרכיב לעצמי חבילה קייצית, כניגוד לכל הצבעים הכהים שיש לי. קלעתי כמו שצריך על חלק מהם, אבל יש איזה שניים נראה לי שיעמדו להחלפה או מכירה, הם לא מה שחשבתי כל כך... אז הרשימה היא: OPI-Shootout at the O.K. Coral OPI-Dim Sum Plum OPI-Jade is the New Black CND-Crimson Sparkle China Glaze -Ruby Pumps China Glaze - TMI China Glaze - Strawberry Fields והאחרון החביב ביותר שנכנס לרשימה במקרה לגמרי והתברר כבחירה המוצלחת ביותר - Color Club - Ultra Violet. (הזמנתי גם את הטופ של פושה). אני אנסה אותם על עצמי רק מחר כי עוד לא מיציתי את עניין הפרנץ' נקודות
, ניסיתי אותם על אמא ובהחלט נפעמתי מכמה מהם. כמה אכזבו, אבל נראה בטוח מחר. מצרפת תמונה שלהם בבקבוקים (וגם יש לי סווטצ'ים שלהם מרחבי הרשת אם תתעקשו, אבל תנו לי לומר לכן מעכשיו - זה ממש לא אותו הדבר!#$%

למעלה