מי התחדשה בלקים? שרשרו לכאן!

צונית

New member
נו, ומה עם שלך? ../images/Emo8.gif

אני מחכה לתמונה של החבילה שלך גם!

dhara

New member
ברור!

עוד לא היה לי זמן, בסופשבוע אני אעלה
היום שמתי את הסגול של צ'יינה גלייז (grape pop אם אני לא טועה) והוא מדהים!!!

Forest Girl

New member
הגיעה החבילה!

הזמנתי 3 לקים לי, ו-3 לאמא שלי + טופ גוד טו גו. (תמונות בהמשך) לאמא שלי (כולם של essie): expose your toes-ורוד מאוד עדין וטיפה שימרי guchi muchi puchi- ורוד כהה יותר מהקודם watemelon- אדום-ורוד שנראה יאמי לחלוטין בבקבוק (עדיין לא נוסה) בשבילי: tart deco- וואו!! אין מילים, פשוט מקסים. אפרסק פסטלי קיצי ומתוק. מתחרה על הלק האהוב עליי עם cute as a button. רק אותו ניסיתי בינתיים על היד. beach [party- ורוד שנראה חמוד בבקבוק. השלישי- הזמנתי בעיקרון את פמפלונה של OPI, ומשום מה הם שמו לי במקום זה את essie- honey bun, שנראה חמוד בבקבוק- מין סגול-ורוד-אדום-mauve, מעט שימרי, אבל זה לא מה שהזמנתי :( וOPI גם יותר יקר מessie. והוא גם מאוד דומה לאנגורה-קארדי שיש לי כבר. קיצור- ביאוס. שלחתי להם מייל, מקווה שיטפלו בזה... זהו, חפרתי... שבת שלום!

Forest Girl

New member
והנה תמונה ממש גרועה של השלישייה שלי

מימין לשמאל: honey bun beach party tart deco

נופ ר

New member
מה???? איזה הזוי

או שזו קנוניה מוזרה!!!! אני גם הזמנתי בהזמנה הראשונה שלי את הפמפלונה פורפל!!!! והם שלחו לי את ההאני באן של אסי!!!!!!!! הייתכן שעשו אותה טעות שוב ושוב????? יואו אני בהלם לגמריי אני שלחתי להם מייל לגבי זה, ואמרו לי שבהזמנה הבאה יעשו לי הנחה בשווי של הלק שהייתי אמורה לקבל, ואמרו לי לשמור את ההאני באן תקשיבי לדעתי הם עשו את הטעות הזאת די בכוונה, אולי כדי שיזמינו מהם שוב. ממש מעצבן! איך זה יכול להיות!!!

Marble Arch

New member
יותר הגיוני לדעתי

שיש טעות בקוד באתר- את לוחצת על פמפלונה פרפל, ובדו"ח שיוצא להם ואומר להם איזה לקים לשים בחבילה- רשום האני באן..

נופ ר

New member
ממש לא... בדו"ח היה רשום פמפלונה פורפל

ואני מדברת על ההזמנה באתר, ועל האימיילים ששלחו יובץ פי די אף ש וגם על הקובץ פי די אף ששלחו לי, בכל מקום היה רשום פמפלונה פורפל. אז זה נראה יותר מכוון כדי שאני אזמין מהם עוד חבילה. ככה עושים כסף היום ברמאות בכל מקום

Forest Girl

New member
אני בשוק... באמת מוזר

גם לי נראה הגיוני שזו טעות באתר, כי לא שמעתי עד היום שזה קרה למישהי, אלא רק לי ולך עם אותם צבעים בדיוק. אם זה היה בכוונה בטח היינו שומעים על יותר מקרים כאלה, ולאו דווקא עם הצבעים האלה... או שאני תמימה? :) בכל אופן, מחכה שהם יחזירו לי תשובה כבר למייל. מקווה שגם אצלי יפתרו את זה כמו שעשו אצלך. בכל מקרה אני מאמינה שאזמין משם שוב, אבל זה באמת מעצבן...

נופ ר

New member
תגידי לי מה אמרו לך כשיענו לך

מאוד מעניין אותי אם יענו לך את אותה התשובה שנתנו לי, למעשה אני אשמח אם תעתיקי את התוכן של המייל כדי לראות אם הניסוח שלו הוא אותו הדבר

למעלה