מי התחדשה בלקים? שרשרו לכאן!

תתחדשי!!!

העם רוצה סווצ'ים.... אבל בלי לחץ...

sHiR TaDmOr

New member
מה תפוז, מה אתה שולח לפני הזמן?!?!?! אוף.

בקיצור - הלקים כ"כ יפים!! ואני לא פריקית של נצנצים וכאלה, אני מעדיפה קרמים, אבל אפילו את הנוצצים שלך אהבתי!
סליחה על ההתלהבות-יתר, אבל ממש אהבתי
תתחדשי מותק

Ultra marine

New member
ואו נראית הזמנה מעלפת!

יש כמה דברים ששקלתי ולא הגעתי למסקנות לגביהם.. אחד מהם זה הירוק של OPI אני מזהה אותו אבל אני לא זוכרת איך קוראים לו. השני שהתלבטתי לגביו הוא הסטרוברי פילדס. הקולור קלאב נראה מעלף! מהניסיון שלי עם הקולקציה הזאת (2) מטריף!! כמובן שרובי פמפס כאילו אין מה להגיד
מקנאה בך שיש לך פושה! אני מתה להזמין אבל אין מצב לפני שאני מסיימת קודם את הסשה... ובכל מקרה, גם אני רציתי לקנות אפקט אבל נראה לי שאני אוותר על זה בסוף ואלך על הלקים של nfu.oh.. מחכה לתגובות, הערות, הארות אחרי שאת דוגמת..

dhara

New member
jade is the new black??

קיבלתי אותו עכשיו, הוא יפה נורא בעיניי.. אולי אני אשים אותו ביום שבת, תראי איך הוא
[נו, החלטת כבר איזה את שמה לתערוכה??
]

Ultra marine

New member
רק עכשיו אני יכולה קצת להתרווח

אני כל הזמן בהכנות לתערוכה
במיוחד בגלל שאנשים שכחו את עצמם לגמרי עם החג אז הכל יצא בסוף בלחץ (כמובן..) אמנם אני אמורה לייצג את כל המועדון, אבל תמיד בלב אני עם הכחולים אז חשבתי על Aruba Blue. נכון שאם כבר כחול אפשר ללכת על דורותי הו.. אבל כיוון שהתערוכה לזכרה של המזכירה והגזברית הקודמת, נראה לי לא לעניין להגיע יותר מידי "מופרעת". האמת שעכשיו כשאני חושבת על זה, יש עוד אופציות בכיוון הכחול - China Glaze DV8 שהוא מעין טורקיז קליאודסקופי או Color Club Pure Energy תכלת זרחני.

dhara

New member
DV8!

נראה לי שהוא אחד מאלה שרציתי להזמין וכבר לא היה.. הוא ממש יפה בעיניי. מה זה אומר שאת מייצגת את כל המועדון??

Ultra marine

New member
כן, האמת שגם אני חשבתי ש DV8 הוא הבחירה...

אני המזכירה וגזברית שזה אומר שאני חלק מהועד של העמותה. וכמובן שאין מקבלי שכר בעמותה וכל מה שנעשה - בהתנדבות וכמובן מהלב.

Ultra marine

New member
תודה שבאת!

לדעתי היתה תערוכה מקסימה ומאוד מכובדת. ואריק היה פשוט כוכב. זכה בכל מה שאפשר היה לזכות בו.

dhara

New member
אריק מ-ד-ה-י-ם!!!!

חד משמעית הכלב הכי יפה שהיה שם היום, פשוט נמסתי מול הפרצוף המתוק הזה עם העיניים המושלמות האלו!
איזה כיף שזכיתם
היה כיף לראות אותך!!
התערוכה הייתה מקסימה, רק חבל שהייתי צריכה ללכת מוקדם, הבחור שהיה איתי מיצה את זה די מהר
אני הייתי נשארת עד הסוף אם זה היה תלוי בי, הכלבים האלו פשוט מדהימים אותי כל פעם מחדש.

Ultra marine

New member
מוכר לי ../images/Emo6.gif

החבר לשעבר לא סבל תערוכות ובסופו של דבר ועניין הוא הפסיק להגיע.. (אם אפשר לקבל פה נקודה לזכותי, אני לא הפסקתי לצפות במשחקי כדורגל ולהגיע למשחקים..) היה מצוין, בסופו של דבר הוא ניצח את הגורים (מה שנקרא "כוכב גורים") מצטערת שלא היה לי ממש זמן כשדיברת איתי, הייתי באמצע הארגונים והיה חשוב לסיים את זה בשביל שהתערוכה תוכל להתחיל... אחרי זה קצת התפנתי לסובבים אותי
אשמח לעדכן אותך בעוד תערוכות אם תהיי מעוניינת להגיע. ופעם הבאה תגיעי לבד

dhara

New member
גברים ../images/Emo122.gif

אני הקמתי את עצמי עם הנגאובר מטורף אחרי 4 שעות שינה כדי לבוא לראות את כל היופי הזה והוא מנדנד לי ללכת לים
מעכשיו אני באה לבד! קלטתי שאת עסוקה לגמרי זה ממש בסדר
אגב יודעים כבר מתי תהיה עוד תערוכה?

Ultra marine

New member
בפעם הבאה אני מקווה שיהיה לי יותר זמן ../images/Emo3.gif

הפעם כולם נרשמו באיחור אז זה דרש ממני קצת יותר. ועכשיו כשאני כבר "ממוקצעת" יותר הכל זורם לי. בכל מקרה, אני יעדכן אותך מה קורה בהמשך. צפוי יום גורים ביוני כנראה. ותערוכה אני לא יודעת, אולי בסביבות סוף אוגוסט תחילת ספטמבר. אנחנו משתדלים שהאירועים לא יהיו צפופים מידי אחרת לאנשים אין סבלנות לבוא..

צונית

New member
תודה בננות ../images/Emo13.gif

מקווה עוד הערב להעלות סווטצ'ים! איזה התרגשות, אתמול ביליתי חלק נכבד מאוד מהזמן שלי בבהייה בהם. אין, אין, אין על התחדשות כיפית!

dhara

New member
יו יפים לאללה!!!

איך ישר מזהים את הרובי פאמפס באמצע
תתחדשי!!! ואל תורידי עדיין את הנקודות זה יפה נורא

למעלה