יש כמה דברים ששקלתי ולא הגעתי למסקנות לגביהם.. אחד מהם זה הירוק של OPI אני מזהה אותו אבל אני לא זוכרת איך קוראים לו. השני שהתלבטתי לגביו הוא הסטרוברי פילדס. הקולור קלאב נראה מעלף! מהניסיון שלי עם הקולקציה הזאת (2) מטריף!! כמובן שרובי פמפס כאילו אין מה להגיד
מקנאה בך שיש לך פושה! אני מתה להזמין אבל אין מצב לפני שאני מסיימת קודם את הסשה... ובכל מקרה, גם אני רציתי לקנות אפקט אבל נראה לי שאני אוותר על זה בסוף ואלך על הלקים של nfu.oh.. מחכה לתגובות, הערות, הארות אחרי שאת דוגמת..
במיוחד בגלל שאנשים שכחו את עצמם לגמרי עם החג אז הכל יצא בסוף בלחץ (כמובן..) אמנם אני אמורה לייצג את כל המועדון, אבל תמיד בלב אני עם הכחולים אז חשבתי על Aruba Blue. נכון שאם כבר כחול אפשר ללכת על דורותי הו.. אבל כיוון שהתערוכה לזכרה של המזכירה והגזברית הקודמת, נראה לי לא לעניין להגיע יותר מידי "מופרעת". האמת שעכשיו כשאני חושבת על זה, יש עוד אופציות בכיוון הכחול - China Glaze DV8 שהוא מעין טורקיז קליאודסקופי או Color Club Pure Energy תכלת זרחני.
החבר לשעבר לא סבל תערוכות ובסופו של דבר ועניין הוא הפסיק להגיע.. (אם אפשר לקבל פה נקודה לזכותי, אני לא הפסקתי לצפות במשחקי כדורגל ולהגיע למשחקים..) היה מצוין, בסופו של דבר הוא ניצח את הגורים (מה שנקרא "כוכב גורים") מצטערת שלא היה לי ממש זמן כשדיברת איתי, הייתי באמצע הארגונים והיה חשוב לסיים את זה בשביל שהתערוכה תוכל להתחיל... אחרי זה קצת התפנתי לסובבים אותי
אשמח לעדכן אותך בעוד תערוכות אם תהיי מעוניינת להגיע. ופעם הבאה תגיעי לבד
בפעם הבאה אני מקווה שיהיה לי יותר זמן ../images/Emo3.gif
הפעם כולם נרשמו באיחור אז זה דרש ממני קצת יותר. ועכשיו כשאני כבר "ממוקצעת" יותר הכל זורם לי. בכל מקרה, אני יעדכן אותך מה קורה בהמשך. צפוי יום גורים ביוני כנראה. ותערוכה אני לא יודעת, אולי בסביבות סוף אוגוסט תחילת ספטמבר. אנחנו משתדלים שהאירועים לא יהיו צפופים מידי אחרת לאנשים אין סבלנות לבוא..