מי מאזין לתחנות אחרות ולאיזה?

דייג2

New member
מי מאזין לתחנות אחרות ולאיזה?

מי מאזין לתחנות אחרות ולאיזה? <פרטו> אני אישית שומע 100 אף אם רוב הזמן או רדיו אינטרנטי בשם slowradio שמשדר ללא פרסומות וחדשות באיכות של דיסק ניתן להאזין לו כאן:www.slowradio.com ואני אוהב גם את 90 אף אם וגם את 88 ו106 כי שניהם תחנות מאוד איכותיות משדרות קצת דברים שונים יפים ופחות מוכרים. עכשיו תורכם ואל תגידו שאת לא מאזינים לשום דבר חוץ מהקקל"צ הזה בטוח שיש לכם הזדמנויות גם לתחנות אחרות.

limors2

Active member
אבל אני באמת שומעת רק גלגלצ!../images/Emo54.gif

הפעמים היחידות שאני אולי שומעת משהו אחר לכמה דקות זה באוטו שאין לנו קליטה של שומדבר נורמלי חוץ מרדיו סאווה. אבל זה לא קורה הרבה כי זה רק כשאני נוסעת עם אחשלי. כל שאר הזמן- גלגלצ. שעות ארוכות ואינסופיות ביום

Elia SG

New member
גם אצלי,

בד"כ גלגלצ, אבל אם יש קליטה מוזר או סתם שיר לא מעניין- אז תחנה אחרת- ורק באוטו..

a b u y a

New member
רק גלגלצ...אבל

בלימודים נאלצים לשמוע תחנה אחרת בהסעה...לא יודע איזה

yhaa hi

New member
אני שומעת רק גלגלצ ולפעמים

מעבירה לגל"צ ואם אנחנו בנסיעה משפחתית אז או רשת ב' או רשת ג' (ולמזלי ש לי mp3!)

BonJoviT

New member
גלגל"צ!!../images/Emo99.gif

רק אם אני בנסיעה לאיזה חור בצפון..או לאילת אז שומעים מה שיש..בדרך כלל זה איזה מטיף או רבי ואם יתמזל מזלנו אז תחנה ערבית -שזה יותר נפוץ..
לפעמים את 100FM או 88FM.בסוף מכבים את הרדיו....ושמים דיסקים..
אני יודעת שיש עוד תחנות לגלגל"צ אבל זה לא עובד..
כאילו זה קולט רק 91.8 וזה מעצבן..

RJlake

New member
גלגל"צ...אתה יודע איזה מעצבן זה

לנווט בין תחנות כל הזמן?? ואממ שאנחנו באוטו זה בדר"כ תחנות שיש בהן הרבה חדשות ושזה עם אמא אז איזו תחנה ערבית שרק אותה אנחנו קולטים ברדיו המאוד מפגר שלה

רדיו זהוואה זה אחלה של תחנה!!../images/Emo19.gif

איפלו היה להם אתשאקירה שאקירה לפני זמן מה!! חוצמזה, התחלתי כבר להכיר חלק מהשירים הערביים, והם די סבבה..

RJlake

New member
חחחחחח את שאקירה שאקירה הם

חורשים ברמה מטורפת שם
ויש חלק מהשירים הערביים שהם באמת נסבלים....

BonJoviT

New member
היא פעם פתחה את הפהשלה עליינו..

אבל זה לא אומר שהיא אנטישמית.. (שמי=שם=גם הערבים שמים)

amiomer

New member
היא לא פתחה את הפה שלה על אפחד..

זה לא שאני מעריץ שלה אז אני מגן עליה עכשיו.. פשוט איזה מישהו המציא פעם שהיא אמרה שהיא מעדיפה לעשות איזה משהו עם חזיר (לא זוכר מה..) ושיהודים לא ישמעו ת'שירים שלה.. אבל- היה לה ראיון לא מזמן במעריב נראה לי (פרומו..) והיא אמרה שזה סתם שטויות ושהיא ממש אוהבת יהודים.. היא אמרה שכמעט כל מי שהיא עובדת איתו הוא יהודי..

a b u y a

New member
לאו דווקא.

הייתה פעם "פרשה", שכביכול שאקירה אמרה שהיא מעדיפה להופיע בפני חזירים מאשר בפני יהודים/מעדיפה להשתכשך עם חזירים בבוץ מאשר לדעת שיהודים קנו את הדיסק שלה. הדבר התברר כשמועות שווא, מאחר והמנהל האישי של שאקירה ועוד כמה מאנשי הצוות שעומדים מאחוריה הם יהודים.

דייג2

New member
אז אם קשה לנוווט למה לא

לשים על 100 אף אם להשאיר וזהו זה קולט ברוב חלקי הארץ כנ"ל 88 90 אף אם ו99 אבל 100 אף אם יש מוזיקה איכותית ומוכרת שחלק ממנה לא משמיעים הרבה בתחנות האחרות.

RJlake

New member
כי 93.9 זו התחנה הקבועה ואל תשאל

אותי למה אבל וואלה עושה לי טוב המוזיקה ששם

למעלה