מי מאזין לתחנות אחרות ולאיזה?

lama האחד

New member
לא נמאס לך?

חלאס! קלטנו שאתה לא סובל את גלגלצ ואתה לא תצליח לשכנע פה אף אחד. ותחשוב לרגע בשביל מה הפורום הזה ולמה כל מי שפה פה.

דייג2

New member
לlama האחד ו

זכותי להביע את דעתי על התחנה המזעזעת והלא מוצדקת הזאת.

a b u y a

New member
זכותך המלאה, אבל אל תשכח איפה אתה

נמצא-
פורום גלגלצ
כולם כאן אוהבים את התחנה הזו מן הסתם, אז אין טעם להמשיך במסע השכנועים

ori239

New member
איזו שטות

פורום גלגלצ הוא פורום שמאפשר דיון על התחנה.. לא בהכרח דיון אוהד (ובמקרה של רובכם - מתחנף).. פתחתם פורום, מתוקף כך ומתוקף היותכם אזרחים במדינה בה יש דבר שנקרא חופש הביטוי, עליכם להיות ערים לפידבקים שליליים שמקבלת התחנה.. מי שאמורים להיעלב פה זה לא אתם אלא האנשים שאחראים על תוכן ואיכות התכניות, והם נקראים 'עורכים'..

limors2

Active member
../images/Emo45.gifצודק...../images/Emo54.gif

גם שונאי גלגלצ יתקבלו פה בברכה

ori239

New member
ידידי אני לא ' שונא גלגל"צ '

אני שונא מה שנקרא 'תרבות המונים', תרבות של צריכה, של קניות, של מחזורי מכירות, של כסף.. שזה כולל את כל הסממנים של האמריקאים: מקדונלדס למיניהם כוכב נולד מוזיקה זוועתית שכל העיקר שלה הוא סקס (וכן, גם שאקירה שאקירה שלכם, שהיפס שלה הוא הפקה טובה, לא יותר, איפה אלחנדרו סאנס כשצריך אותו?) מסחרה (וכל הנובע מכך, קרי אמ-טי-וי, ערוץ 2 וגלגל"צ) ובקיצור: אני שונא דברים שמאחוריהם עומד אינטרס כלכלי טהור, שמאחוריהם הכל מאני, ואפס נשמה.. ועוד יותר אני לא מבין, איך כל-כך הרבה אנשים אוכלים את הזבל הזה ואומרים תודה.. אגב, מישהו פה לומד תקשורת וחברה?

ori239

New member
חשוב כרצונך

אם לשאקירה אתה קורא איכות, סלח לי, מצבך עגום או שהעולם המוזיקלי שלך צר אופקים

limors2

Active member
היא בת../images/Emo54.gif

וגם אני. הכר את יריביך, גם אם זה רק בדיונים בפורומים

RJlake

New member
נתחיל בעובדה שהיותי בת גאה...

וסלח לי אבל מאיפה החוצפה לבוא בכזו יהירות ולהגיד לי שהעולם המוזיקלי שלי צר אופקים או גרוע מכך שמצבי עגום? אוקי הבנתי שאתה שדרן באיזו תחנה נידחת ושאתה בטוח שהטעם המוזיקלי שלך כה איכותי אבל הרשה לי לחלוק על דעתך הפלצנית והמאוד אבל מאוד צבועה שמעלה בי גיחוך קל! אם אתה באמת רוצה לקדם מוזיקה איכותית עשה זאת בדרכים נחמדות ובוגרות ולא ע"י השמצת מוזיקה שהיא "לא איכותית" לטענתך. ואת הטון השחצני אתה מוזזמן לשמור לעצמך. תודה

ori239

New member
לא משמיץ, רק מנסה להראות לך פאן

אחר, שהוא לא 'המוכר, המסחרי, הידוע' שכולם מכירים.. בנוגע לטעם שלי - אני בחיים לא שולל דברים, שומע הכל ומנסה הכל.. באייפוד שלי יש בערך 3000 אמנים שונים, בספריה שלי קרוב ל-120 ג'יגה של מוזיקה מכל הסגנונות, ובארכיון יש לי כמה מאות תקליטים, עוד כמה מאות סינגלים ואלף ומשהו דיסקים.. אז כשאת אומרת 'אתה בטוח שהטעם המוזיקלי שלך כה איכותי' - יש לי הכל מהכל, אבל מחוץ לרדיו, כשאני באוטו, בבועה שלי, אני מעדיף לשמוע חומרים קצת אחרים משאקירה שאקירה, מה גם שלצערי היא יכולה להתפשט בטלוויזיה, לא באוטו שלי =\ מעניין שכל אחד שלא חושב כמוכם פה, מיד נחשב ל'אויב'.. בנוגע ל'לקדם מוזיקה' - אני לא מנסה לקדם כלום, בניגוד לחברייך מגלגלצ, לי אין אינטרסים כלפי אף אמן.. אני רק מנסה לפתוח לקהל צוהר לסגנון מסוים (ולא לאמן מסוים).. לצערי חייב לעוף, עוד 4 וחצי שעות משמרת, נשוחח בהזדמנות

BonJoviT

New member
../images/Emo4.gif

האייפוד שלך זה לא "סממן אמריקאי" או "תרבות המונים"?

ori239

New member
ממש לא.. מה הקשר בכלל?

תרבות המונים - הכוונה לתרבות של צריכה.. מה הקשר לאייפוד תסבירי לי? אייפוד הוא סה"כ מוצר מתוצרת אמריקאית, ומה לעשות, יש לי הרבה דברים מתוצרת אמריקאית - אני נוסע ברכב אמריקאי, מוצרי חשמל רבים אצלי מתוצרת אמריקאית, אז מה תגידי, שאני צרכן המוני? שכל פעם שיש סייל אני רץ לקנות, גם אם אני לא ממש צריך? שבמקום להכין לעצמי ארוחה בבית אני רץ 2 דקות לקנטאקי פרייד צ'יקן? אייפוד זה נגן מוזיקה, הוא אמנם מוצר המוני אך לא מבטא תרבות המונים.. לא ציפית הרי שאלך עם ווקמן, או טייפ-סלילים, או פטיפון באוטו, נכון? (למרות שאני עדיין משתמש בפטיפון, מיקסינג וסקראצ') להפציץ אותך בפרסומות, לרדת למכנה משותף נמוך ביותר ע"מ להגיע לקהל רחב יותר (כוכב נולד במקום אבשלום קור, טלוויזיה במקום ספר..) - זאת תרבות המונים.. תרבות מיידית, שרוצה הכל כאן ועכשיו, ואם אפשר - בלי לחשוב הרבה בדרך.. שאלי את עצמך, מתי פעם אחרונה הדלקת טלוויזיה (שגורמת לנו להיות פאסיביים, לקבל הכל כמובן מאליו, בלי לחשוב, רק להנות מעצם הצפייה)? ומנגד, מתי בפעם האחרונה פתחת ספר (שדורש מאיתנו לפתח דימיון, אם זה ספר מתח אז גם לחשוב, להעמיק, להגיע לתובנות)? ככה גם גלגלצ - רק משמיעים מוזיקה.. את לא צריכה לחשוב הרבה, לא צריכה להפעיל את הראש מה שנקרא.. רק לאכול הכל, ולגרום למנהלי התחנה להצדיק את התקציבים הלא מוצדקים שלה.. לעומת זאת, קחי את האחות גל"צ, שם רוב היום יש תכניות דיבורים.. אנשים מדברים, מתקילים אחד את השני, מפעילים את הראש ולא רק בולעים ומהנהנים בהנאה.. כשאמרתי מקדונלדס - הכוונה לא לאכילת המבורגר, אלא לתרבות של פאסט פוד, של אנשים מיידיים, שרוצים הכל כאן ועכשיו.. מה תגידי לי? שכל פעם שאני אוכל המבורגר (שזה בערך פעם-פעמיים בשנה) אני בעצם מתנהג כמו אמריקאי טיפוסי? ומה לעשות, החברה המודרנית בה אנו חיים היא לא חברה יצרנית, אלא חברה צרכנית.. פעם רצית סוודר, סבתא הייתה תופרת לך, היום את עושה עצירה בקסטרו.. לא אמרתי שאנחנו צריכים לחזור לשנות ה-20, וכל פעם שנרצה סוודר לבקש מסבתא.. מה שאני כן אומר - להתנגד לכל דבר שמסמל מסחור. האנשים ב'קשת' - לא מזיז להם מי יהיה כוכב נולד, מעניין אותם שבסוף היום יהיו מספיק אס-אמ-אסים בשביל לגמור את החודש.. כל התכנית הזאת חסרת איכות, וחוץ משירי וגבסו איפה שאר הזמרירים? 3 תכניות כפול 3 מקומות ראשונים ז"א 9 זמרים, מתוכם קיימים רק 2 ושחקנית אחת.. כשאני מתנגד לתרבות המונים - אני בעצם מתנגד לצריכה האובססיבית הזאת שבעצם נכפית עלינו, בליווי של פרסומות וחסויות, כשהכל מוקף בכסף.. לא מזמן קראתי על הצעה להעביר לגלי צה"ל 30% מתשלומי האגרה, בנוסף לתקציב הקיים.. תשלומי האגרה מסתכמים מדי שנה ב-330 מיליון, כלומר להעביר 110 מיליון מדי שנה.. באמת שאין לי בעיה, מי שרוצה לראות כוכב נולד שיראה, מי שרוצה לשמוע גלגלצ שישמע.. אבל, למה שאת הכסף הזה לא יתרמו לפיתוח להקות חדשות? בחור שעובד איתי (בבית החולים) מוציא כמעט את כל המשכורת שלו על שיעורי מוזיקה, חזרות, שעות אולפן (30$ לשעה), ופיתוח קול.. למה שלא יקימו קרן שמדי פעם תאפשר לאנשים כאלה, שמשקיעים את כל החיים שלהם במוזיקה, סבסוד של שיעורים, של אולפנים, וכו'? למה שלא יתנו מלגות למוזיקאים מצטיינים? לאנשים שבנו את עצמם מגיל 0 ולא לאנשים שסתם נראים טוב ומשמשים פוסטר על קירות של ילדות בנות 12 (סקעת שולתתתת)? זאת הבעיה שלי עם התחנה הזאת, שבמקום לתמוך באנשים שבאמת מגיע להם, לוקחים את הפלייליסט של אמ-טי-וי בתוספת ניחוח מקומי, ויאללה, תאכלו.. ואם יש לי אייפוד, ואני נוהג בשברולט, אז זה אומר שאני אמריקאי - מצבי ממש אנוש..

ShukyD

New member
אבשלום קור ../images/Emo6.gif

אפילו שוחרי התרבות הקלאסית והמוצארט צוחקים עליך עכשיו

ori239

New member
לא ידעתי שאת, ושאר מאזיני גלגלצ,

נמנים עם 'שוחרי תרבות קלאסית' ומוצארט.. ההבדל בין מוצארט לכל החבר'ה מגלגלצ הוא שאת מוצארט זוכרים גם אחרי 250 שנה.. עצוב מאוד שאת נתפסת לקטנות במקום להסתכל בגדול על הרעיון הכללי..

limors2

Active member
הצעה!../images/Emo54.gif

תבדוק כרטיסים אישיים לזכר או נקבה

ori239

New member
שזה יפה מאוד שאת מפתחת טעם

משלך, ולא מקבלת *רק* את מה שמשמיעים בגלגלצ.. רואה שאני לא נושך (בניגוד למה שעשו ממני פה כמה)

RJlake

New member
אבל למה שאני ארצה לחשוב בזמן שאני

שומעת מוזיקה? אנשים כמוך הם האנשים שמוציאים את הכיף מדברים פשוטים כמו האזנה למוזיקה, צפייה בטלויזיה ושלא נדבר על לאכול שפתאום רעב תוקף אותי! זה מאוד נחמד כל הדיבורים היפים שלך אבל ברמת העירון זה בולשיט! הנה אתה נוהג באוטו לא? למה שלא תרכב על אופניים? תהנה מהירוק שמסביב ומהרוח הנושבת במקום להיות תקוע בתוך קופסה ממתכת עם מזגן ורדיו נגיש. ואם הייתי מכירה אותך טיפה יותר לעומק היית מקבל עוד עשרות דוג'. אז בבקשה לפני שאתה בא לפה עם הטפות על תרבות המונים תעשה חושבים עם עצמך ואז תחזור אליי

למעלה