מי מאזין לתחנות אחרות ולאיזה?

ori239

New member
מתי, מתי כתבתי

שגלגלצ זאת תחנה מיותרת? לא שפטתי טעם של אף אחד, אני הרי לא מכיר פה אף אחד.. אבל גלגלצ זאת תחנה של מיינסטרים (כמו אמ-טי-וי), וככזאת - היא כל הזמן חייבת להתחדש.. אין בגלגלצ אמנים שהוציאו שיר בשנות ה-90, והיום הוציאו עוד שיר (מלבד מדונה אולי).. כולם מושמעים היום, ועוד שנה-שנתיים אף אחד לא יזכור אותם (מלבד מדונה אולי, ותסכימו איתי, מעטות הזמרות באיכות וברמה של מדונה).. איפה אנריקה איגלסיאס? איפה ריקי מרטין? איפה כריסטינה אגילרה (שלדעתי לא רעה, אבל נעלמה)? איפה אבריל לאבין (שהיא מצוינת, אבל גם נעלמה)? איפה כל אלה שלפני כמה שנים היו אלילים ונעלמו פתאום? גלגלצ זאת תחנה של גלים, פעם אמנים עולים, ופעם יורדים, ואז שוב באים חדשים.. אין אף פעם אמנים קבועים, שתשמעו היום, ותשמעו גם עוד 10 שנים.. אין כאלה, ולמה? כי אמן שאין לו איכות, אמן של 3-4 שירים הוא אמן חד פעמי, שחייו במיינסטרים קצרים.. וככזה, כשהוא מזדקן, או לחלופין כשבא אחד עם גוף יותר חטוב ופחות קמטים, הישנים מפנים מקומם לחדשים.. וזה למה, בגדול, אני אישית לא אוהב את התחנה הזאת.. למה את הביטלס, אפילו ששניים מהם לא קיימים, גם אחרי 40 שנה ממשיכים לשמוע ולהשמיע? למה דפש מוד מושמעים בערך 20 שנה? האם גם את בריטני ושאקירה שלכם נזכור עוד 10 שנים (שלא לדבר על 40 שנה)? או שהן יחלקו חתימות לספרי ההיסטוריה? כל מה שבאתי לומר, הוא שאולי כדאי לחפור קצת בזמנכם החופשי, לחפש מוזיקה שכל פעם שתשמעו (גם כשיהיו לכם נכדים) תמשיכו לאהוב.. מוזיקה מאריכת ימים, לא מוזיקה עם תאריך תפוגה.. היוריתמיקס לדוגמה התפרקו כבר מזמן, אבל דייב סטיוארט משמש מפיק מוזיקלי ל-90% מהחברים שלכם בגלגלצ (כולל מדונה).. אז אולי פשוט תנסו לשמוע את דייב סטיוארט ביוריתמיקס, ולא את שאר הגלגולים הנוכחיים שלו.. ההנאה שלכם - מובטחת.. ולמי שמעדיף להישאר בגבולות של גלגלצ ובסלקציה של 12 עורכי הפלייליסט - שיבושם לו.. אבל שלא יחשוב שה'טעם' שלו מפותח כל-כך, מכיוון שהמסננת של עורכי הפלייליסט מאוד בררנית ומוגבלת..

a b u y a

New member
אמממ

תסתכל פה בבקשה, זו הודעה שנכתבה על ידי כתגובה ל"דייג2", ואתה הגבת להודעה שלי. מכאן הסקתי שאתה מצדד בו. מה גם שיצאת בסיססמאות של חופש הביטוי אז הבנתי שאתה מתנגד לדברים שאמרתי לו, אז פשוט הגבתי לך כממשיך את טענתו. אז תבדוק מעכשיו לאיפה אתה משרשר.

RJlake

New member
אתה שם לב כמה שאתה סותר את עצמך

בהודעה אחת? "לא שפטתי טעם של אף אחד, אני הרי לא מכיר פה אף אחד.." "ולמי שמעדיף להישאר בגבולות של גלגלצ ובסלקציה של 12 עורכי הפלייליסט - שיבושם לו.. אבל שלא יחשוב שה'טעם' שלו מפותח כל-כך, מכיוון שהמסננת של עורכי הפלייליסט מאוד בררנית ומוגבלת.. " ואמת שגלגל"צ משמיעים בעיקר מוזיקה חדשה אך לא רק, יש לא מעט תוכניות שאפשר למצוא בתחנה שמשמיעות את המוזיקה הכה איכותית שאנשים בעלי טעם רחב ומגון כמוך יכולים גם להתחבר אליה

ori239

New member
הטעם היחיד ש'שפטתי' אותו

הוא הטעם של גלגל"צ, אם אתה מבוסס רק עליהם, אז מה לעשות, אתה נכלל תחת הקטיגוריה הזו.. חוצמזה שזאת תחנה ציבורית שפתוחה להאזנה חופשית, וככזאת, היא אמורה להיות ערה לביקורות כלפיה.. ידוע לכולם, שגלגלצ מסננים ברמות.. אם אתה נסמך רק עליהם, הטעם שלך מוגבל.. אני לא שופט פה, אני מציג עובדות.. אם מתוך מכלול מציגים לך רק טעימות, אתה, בעקיפין, מוגבל במסגרת הזאת של 'טעימות'.. אתה מסכים איתי?

ori239

New member
ושוב, אני לא אומר 'מוגבל' מתוך

התנשאות או משהו, אלא באמת, בגלל שגלגלצ מציג מסגרת נוקשה, ואמנים רבים, כמו שאמרתי, לא נכללים בפלייליסט.. היה פה שרשור, שהרוב המכריע הצביע שהוא מאזין -אך ורק- לגלגלצ.. לכן, אנשים המאזינים לתחנה הזאת בעצם מוגבלים למה שהעורכים מלמעלה בחרו להם.. שוב, בחורה מתחתיי כתבה פה מה שאני בא להעביר בסה"כ: א' - יש מגוון רחב של תחנות, בארץ ובעולם, שמשדרות תכניות איכות, ולא רק מוזיקה, ואולי כדאי להיפתח פה לכל אלה.. (מלבד זאת, דעתי האישית על גלגלצ כבר נכתבה פה פעמים רבות) ב' - התחנה זוכה לתקציבים רבים ומנופחים, שלדעתי היה עדיף לו היו מופנים למקומות אחרים.. זה בג'נרל..

RJlake

New member
נחמד לדעת שאחרי דיון ארוך אתה עדיין

חושב שאני בן

iOmer

New member
האמת.. אני רוצה לשמוע סגנונות שונים

וזה מה שאני מקבל בגלגלצ. אולי זה מגיע פעם בהרבה זמן, אבל זה מגיע. כמה שעות של גלגלצ משאירות אותך מעודכן בתחום המוזיקה עם כל השירים הטובים. לפעמים אני שומע 88 כי אימא שלי התחברה אליהם. יש להם בעיקר ג'אז וזה נחמד אבל לא משהו. על 99 ו100 FM אני בכלל לא מדבר. 102 נחמד רק בבוקר ו103 זה רק דיבורים. עוד שאלות?

ori239

New member
../images/Emo45.gif הטייס שלהם בשבת מצוין

מוזיקה מכל הזמנים, הרבה הרבה נוסטלגיות, כיף לשמוע..

b u s t e d

New member
../images/Emo45.gif 100 ו-90

ולפעמים ב99 יש שירים טובים... אני מדגישה את הלפעמים! אני פשוט עוברת בין התחנות הנ"ל ומחפשת שירים שמתאימים למצב רוח שלי

b u s t e d

New member
~אבל~ גלגלץ הכי טוב../images/Emo3.gif

באמת! רק אם שמים שם שיר שממש מעצבן אותי אני מעבירה... באמת שאי אפשר להשוות. גלגלץ לשלטון

ori239

New member
../images/Emo45.gif תודה לך!!

אחת הנקודות שאני מחפש להציג פה.. שיש תחנות אחרות בעולם (לא פחות טובות)..

למעלה