מי מממן את מלחמת נתניהו?

evglev1

Well-known member
מנהל
הערבים, כמו ביבי, מייצרים לעצמם היסטוריה, בעזרת שקרים, אבל בעוד אנחנו מתבדחים על חשבונם ונמנעים מהוקעתם - הסתומים, התחמנים והאנטישמים, במערב, מאמצים את ה"עובדות" החדשות ואתן גם את ההיסטוריה המשוכתבת ומטיחים בפנינו, את חובתנו, לשמור על זכויות ה"עם הפלסטיני", הנובעות ממנה.
כשעוד לפני 20 שנה הנציג הפלסטיני דובר העברית באולפן (לא ח"כ ערבי, בכיר ברשעות) שאל מדוע אמריקה לא מגרשת אותנו משטחם כפי שהם סילקו את סדאם חוסיין מכוויית, חשבתי שזה ההיסטוריה שהם מפיצים שב-1967 הייתה מדינה פלסטינית וישראל כבשה אותה כמו שעיראק כבשה את כוווית בסוף 1990 והאירופאים באמת מאמינים שלפני 1967 הייתה מדינה פלסטינית שנכבשה ובאמת לא מבינים למה נאט"ו לא תוקף אותנו כמו שתקפו את עיראק של סדאם חוסיין.

ולצערינו גם השמלאנים שלנו מדברים במושגים של החזרת שטחים גם בהקשר של יש"ע כאילו שהשטחים באמת היו של הפלסטינים מתישהו ואפילו משתמשים בביטוי המחריד והמנותק מההיסטוריה "להחזיר לפלסטינים". אז הערבים משתכתבים את ההיסטוריה, אך גם אנחנו לא שומרים על כבודינו ומדברים על החזרת שטח למי שהשטח מעולם לא היה שלו ומשתמשים במושג כיבוש כאילו באמת כבשנו מדינה פלסטינית.

יש אמירה שאומרת ששתיקה פירושו הסכמה, ואנחנו שתקנו עשרות שנים לעלילות והשקרים של הערבים, רק כשליברמן נכנס למשרד החוץ בממשלת ביבי ב-2009 התחילו להפריך את השקרים.

evglev1

Well-known member
מנהל
גולדה מאיר לא התביישה לקרוא לעצמה פלשתינית .
כשפלשתינה הפכה באופן רשמי למדינת ישראל, אז הערבים הפכו לפלסטינים.
שים לב להבדל באיות.
גולדה מאיר המשיכה לקרוא לעצמה פלשתינית גם לאחר הקמת מדינת ישראל וטענה שהטיעון שהערבים בפלשתינה הם עם נפרד משאר הערבים באזור זאת טענה מגוכחת. לאומיות פלסטינית זה אחד הסילופים הגדולים ביותר בהיסטוריה. זה כמו שתושבי הצפון עכשיו לאור הזנחת הצפון יקראו לעצמם העם היהודי הגלילי ויתנערו מהישראליות שלהם.

1ספי11

Well-known member
גולדה מאיר המשיכה לקרוא לעצמה פלשתינית גם לאחר הקמת מדינת ישראל וטענה שהטיעון שהערבים בפלשתינה הם עם נפרד משאר הערבים באזור זאת טענה מגוכחת. לאומיות פלסטינית זה אחד הסילופים הגדולים ביותר בהיסטוריה. זה כמו שתושבי הצפון עכשיו לאור הזנחת הצפון יקראו לעצמם העם היהודי הגלילי ויתנערו מהישראליות שלהם.
כרגיל, שקר מטופש.
גולדה מאיר הציגה את הטענה כהוכחה שאין עם פלסטיני.
לא מעט עמים נוצרו ברגע שהגדירו גבול למקום מושבם . כך גם הפלסטינים . מה שהיה סוריה תחת האימפריה העותמנית הפך להיות פלסטין תחת המנדט האנגלי.
מי שנולד לפני מאי 48 נולד בפלסטין.

evglev1

Well-known member
מנהל
כרגיל, שקר מטופש.
גולדה מאיר הציגה את הטענה כהוכחה שאין עם פלסטיני.
לא מעט עמים נוצרו ברגע שהגדירו גבול למקום מושבם . כך גם הפלסטינים . מה שהיה סוריה תחת האימפריה העותמנית הפך להיות פלסטין תחת המנדט האנגלי.
מי שנולד לפני מאי 48 נולד בפלסטין.
סוריה זאת סוריה הגדולה הכוללת את פלשתינה-א"י, ירדן, סוריה ולבנון ואולי גם חלקים מסיני. הסורים, הלבנונים, הירדנים והפלסטינים הם אותו עם שלאורך כל האימפריה העותומאנית נקראו סורים.

Harrington

Well-known member
מנהל
סוריה זאת סוריה הגדולה הכוללת את פלשתינה-א"י, ירדן, סוריה ולבנון ואולי גם חלקים מסיני. הסורים, הלבנונים, הירדנים והפלסטינים הם אותו עם שלאורך כל האימפריה העותומאנית נקראו סורים.
כיום הפלסטינאים באיו"ש והפלסטינאים בירדן הם אותו עם. אותן משפחות, אותן חמולות. לא לחינם יש ישראלים שרואים בירדן את המדינה הפלסטינית (למצער הראשונה) ולא לחינם הפלסטינים באיו"ש לא דרשו מדינה (נוספת) לפני שישראל כבשה/שחררה את השטח ב1967.

Cranio

Well-known member
גולדה מאיר צדקה -
היא אכן היתה פלשתינאית, וכמו שאר חבריה נשאה בשעתה תעודת זהות פלשתינית.
אולם היא לא היתה פלסטינית, ובתור יהודייה וציונית גם לא היתה יכולה להיות כזאת.

Harrington

Well-known member
מנהל
גולדה מאיר צדקה -
אתה קולט שזה די אותו דבר וההבדל באותיות חסר כל משמעות, נכון?

Harrington

Well-known member
מנהל
אתה קולט שאתה עילג ואדיוט?!
אני קולט שאינך יכול בלי לשחרר את הנפיחות הללו. אבל אין בזה כל חדש במיוחד. אז בשביל מה קראת לי לשים לב לכך כעת כאילו מדובר באיזה חידוש גדול?
ומסתבר שגם זה שנתן לך לייק.
לא הסתכלתי, אבל תודה על חיזוק דברי הקודמים.

כשתתגבר ותתבגר ואולי תזכה אי"ה להגיע לרמה המנטלית הנדרשת להתייחסות עניינית וקיום דיון ענייני, או אז ואז בלבד אשמח אם תקרא לי להתעדכן. עד אז? שחרור נפיחות סתמי ושגרתי? קריאת השמצות שאתה נזקק להן כדי להרגיש טוב עם עצמך? תצטרך לסלוח לי, אבל לא רק שלא מעניין, אלא פשוט משעמם להחריד. אנא הימנע מלקרוא לי לדברים האלה (יעני תגיב בלי 'ציטוט' כדי שלא איכנס לחפש). תודה מראש ושבת שלום.

Harrington

Well-known member
מנהל
כן הן מיועדות לך
ידוע. אם כי כידוע אתה מקלל בכמעט אותה תדירות שלל גולשות וגולשים אחרים בפורום :cool:.
דג מסריח כמוך אוהב סרחון.
דג מסריח זה כינוי לכבד דג השיבוט אצלנו בבית. לגבי הכינוי דג בנוגע אלי אגב, הגיע הזמן שתלמד קצת אנגלית, אבל זאת הערה למתקדמים :).
אוהב סרחון? שמע, עובדתית אני מגיב לך, כך שיש מצב שאתה צודק בקטע.

עם זאת, אני פחות אוהב משעממים. אז בזאת הגיעה התכתובת הזאת לסיומה ידידי.

שבת שלום,
מיצינו. המשך הסרחה עצמית נעימה.

Cranio

Well-known member
ידוע. אם כי כידוע אתה מקלל בכמעט אותה תדירות שלל גולשות וגולשים אחרים בפורום :cool:.

דג מסריח זה כינוי לכבד דג השיבוט אצלנו בבית. לגבי הכינוי דג בנוגע אלי אגב, הגיע הזמן שתלמד קצת אנגלית, אבל זאת הערה למתקדמים :).
אוהב סרחון? שמע, עובדתית אני מגיב לך, כך שיש מצב שאתה צודק בקטע.

עם זאת, אני פחות אוהב משעממים. אז בזאת הגיעה התכתובת הזאת לסיומה ידידי.

שבת שלום,
מיצינו. המשך הסרחה עצמית נעימה.

מאחל לך סיוט נעים
וברוך שנפטרנו ממך ל-יממה שלמה.

1ספי11

Well-known member
גולדה מאיר צדקה -
תבין שאנחנו כותבים גם טורקי וגם תורכי על אותם אנשים.

Cranio

Well-known member
למה לא תבדוק עובדות לפני שאתה מתגאה בבורותך.
למה שאתה לא תבדוק בור ועם הארץ?
אז הנה חסכתי לך את העבודה ואני ממלא את הבור בהשכלה שלך.
לא מצפה לתודה.

תשכיל -

evglev1

Well-known member
מנהל
השם "פלשתין" הוא כינוי גנאי, שהדביק קיסר רומי לארץ יהודה, אחרי דיכוי המרידה בו.
ה"פלשתינים" המקוריים היו יהודים, שהלכו לישון בארץ "יהודה" וקמו בבוקר בארץ "פלשתין",
שתכלס, זו אותה הארץ.
הערבים שהתנחלו ב"פלשתין"="יהודה" - הם הם החזירים הפולשים, שמנסים לגנוב אותה מבעליה, ולנכס אותה לעצמם.
ל"חוק הבינלאומי" אין סמכות למחוק קשר, בין עם לבין מולדתו ההיסטורית.
👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

evglev1

Well-known member
מנהל
נכון
צריך לקרוא לה מדינת פלסטין שחזירים יהודים גנבו אותה ומסרבים לפעול לפי החוק הבנלאומי והמוסר.
המוסר זה סיפוח והשארת הערבים בגדר נתינים ללא זכויות פוליטיות. אין כל הצדקה מוסרית שהשטח לא יהיה בשליטה יהודית לא בחלוקת הארץ הקטנטונת ולא בחלוקת הכוח בכנסת, זאת חזירות מצד הערבים לדרוש אפילו מילימטר ממערב לירדן לעצמם!!!

1ספי11

Well-known member
המוסר זה סיפוח והשארת הערבים בגדר נתינים ללא זכויות פוליטיות. אין כל הצדקה מוסרית שהשטח לא יהיה בשליטה יהודית לא בחלוקת הארץ הקטנטונת ולא בחלוקת הכוח בכנסת, זאת חזירות מצד הערבים לדרוש אפילו מילימטר ממערב לירדן לעצמם!!!
איזו תאורית מוסר המצאת שרואה באפרטהייד קשר למוסר?

למעלה