מומחה לקנונית הסדר העולמי
Well-known member
גבולות 67מז'תומרת "שטח של אנשים אחרים"?
שטח שניכבש - אפשר לקרוא לו של אנשים אחרים כי לא קיבלת אותו כחוק.
גבולות 67מז'תומרת "שטח של אנשים אחרים"?
לא עקבתי אחרי הדיון ביניכם, אך נזכיר ש:גבולות 67
חחחחחחלא עקבתי אחרי הדיון ביניכם, אך נזכיר ש:
בהסכמי שביתת הנשק של 1948-9 נקבע במפורש שהקו הירוק (מה שמכונה כאן "גבולות 67" מתוך בורות, שכן מדובר למעשה בגבולות 49', אבל זאת טעות נפוצה) לא יהווה קו גבול בין המדינות (אז ירדן וישראל. איש לא חשב על מדינה עצמאית נוספת לפלסטינים).
מי ש"לא קיבל את השטח כחוק" הייתה ירדן, שכבשה את השטח ב1948-9 ושלטה בו 19 שנים (במהלכם הפלא ופלא, הפלסטינים לא דרשו מדינה נוספת/נפרדת בשטח). מאז נכבש/שוחרר על-ידי ישראל במלחמת ששת הימים, הוא מצוי בידינו מזה למעלה מיובל שנים. על-פי כל קנה מידה משפטי, לא רק שהשטח הגיע לידינו באופן חוקי למהדרין בזמנו (ועל כן גם לא ראוי לתואר "שטח כבוש" זולת בתחום דיני המלחמה, אבל זה דיון אחר), יש לנו בסיס חוקי לדרוש חזקה וריבונות בו שגדול פי כמה מהבסיס החוקי שיש לפלסטינים. אם הייתה ערכאה בינלאומית שהייתה יודעת לדון על-פי הדין בלבד מבלי להכניס השקפות פוליטיות, אין שאלה בכלל שזה היה מה שהיה נפסק.
חחחחחח
כי התחשק לי.עם לא עקבת אחרי הדיון שלהם , מדוע אתה בכלל מגיב ?
תודה.אני אעזור לך.
כל אחד ותחומי התעניינותו.ברשותם, הם קיימו דיון, האם נשים חרדיות חרמניות יותר מחילוניות בגלל החסך שלן במין.
אין כל סיבה שתהיה. היא קשורה לדברים עליהם הגבתי ותו לא. בדיוק כפי שכתבתי בתחילת דברי שם למעלה והיטבת כל כך להבין כעולה מתחילת תגובתך (גם אם כמובן לא יכולת לציין זאת בלי לנסות לתקוף ולשחרר מה שנראה בעיניך כמעין השמצה).תגובתך לא קשורה בכלל לדיון.
תודה, אך מתוך ידיעה שאיתך אין אפשרות לדיון ענייני ומאחר ולמעלה כבר הגבתי את מה שמצאתי לנכון להגיב על הדברים שם (ואין לי מושג בין מי למי בכלל הדיון המרתק שתיארת), נראה לי שאוותר הפעם (מה גם שהאקסיומה שם כמובן וכמו פעמים רבות, שגויה, כך שאין טעם בדיון כזה בכל מקרה). אם וכאשר ייצא לי להתעמק בדיון שם ואמצא לנכון להגיב, בוודאי אדע לעשות כן.אבל אחרי שהובהר לך על מה היה הדיון, אתה מוזמן להגיב.
אז................?כי התחשק לי.
תודה.
כל אחד ותחומי התעניינותו.
אין כל סיבה שתהיה. היא קשורה לדברים עליהם הגבתי ותו לא. בדיוק כפי שכתבתי בתחילת דברי שם למעלה והיטבת כל כך להבין כעולה מתחילת תגובתך (גם אם כמובן לא יכולת לציין זאת בלי לנסות לתקוף ולשחרר מה שנראה בעיניך כמעין השמצה).
תודה, אך מתוך ידיעה שאיתך אין אפשרות לדיון ענייני ומאחר ולמעלה כבר הגבתי את מה שמצאתי לנכון להגיב על הדברים שם (ואין לי מושג בין מי למי בכלל הדיון המרתק שתיארת), נראה לי שאוותר הפעם (מה גם שהאקסיומה שם כמובן וכמו פעמים רבות, שגויה, כך שאין טעם בדיון כזה בכל מקרה). אם וכאשר ייצא לי להתעמק בדיון שם ואמצא לנכון להגיב, בוודאי אדע לעשות כן.
רב תודות לך על עזרתך האדיבה ושבת שלום.
סתם, להשכלה כללית, הערבים טוענים לבעלות על א"י, כי התקדשה לאיסלאם, בזכות כיבושה.גבולות 67
חוץ מהערבים לא שמעתי אף אחד שאומר שלפי החוק הבינ' מגיע להם הכל.אפילו עשו מזה
"חוק בינלאומי" עאלק.
"From the River to the Sea' Palestine Will Be Free"חוץ מהערבים לא שמעתי אף אחד שאומר שלפי החוק הבינ' מגיע להם הכל.
יש לך הוכחות?
יש מלא ערבים בארה"ב ואירופה.כמה מיליונים צעדו ותמכו ברעיון הזה השנה, ובאלו מדינות, ש"הסכימו" לזה, במסגרת "חופש הביטוי"?
ויש להם אזרחות מקומית או אשרת לימודים לכמה שנים, שבהן הם חלק קבוע באותן מדינות ויותר מסביר, להניח, שבסיום לימודיהם, יעדיפו להישאר במערב. שתי היבשות הללו סובלות ממחלת "עודף התרבותיות" וקידוש זכויות האדם והאזרח, עד כדי אובדן השכל היישר והתאבדות כמדינות, בעלות אופי מערבי.יש מלא ערבים בארה"ב ואירופה.
גם לרפובליקאים יש אינטרס להביא מהגרים - עובדים יותר זולים לעסקים שלהם.ויש להם אזרחות מקומית או אשרת לימודים לכמה שנים, שבהן הם חלק קבוע באותן מדינות ויותר מסביר, להניח, שבסיום לימודיהם, יעדיפו להישאר במערב. שתי היבשות הללו סובלות ממחלת "עודף התרבותיות" וקידוש זכויות האדם והאזרח, עד כדי אובדן השכל היישר והתאבדות כמדינות, בעלות אופי מערבי.
טראמפ הבין את הבעייתיות, שבקליטת מהגרים, ללא סינון קפדני והחל להקים מכשול בגבול עם מקסיקו. הדמוקרטים מתעקשים שלא להבין ומשתמשים בבערותם, כדי לנגח אותו, פוליטית. אם הם יזכו בבחירות בנובמבר, נזכה לראות גם את ארה"ב, כמו אירופה, נשטפת, ביתר שאת, בערבים ושאר מוסלמים
ומשנה את פניה, לקופי של אפריקה והלבנט.
לא לטראמפ אישית, אבל בכל מקרה הרפובליקנים יכולים להסתפק ביספנים ממקסיקו ושאר אמריקה הלטינית ולא צריכים את האימפריאליסטים המוסלמים מאזורינו שההגירה שלהם היא ממסע סהר.גם לרפובליקאים יש אינטרס להביא מהגרים - עובדים יותר זולים לעסקים שלהם.
עצם ההחלטה 194 אומרת שזכותם להחזיר את הדמוגרפיה למה שהיה ב-1947 ולהיות רוב דמוקרטי גם בקו הירוק.חוץ מהערבים לא שמעתי אף אחד שאומר שלפי החוק הבינ' מגיע להם הכל.
יש לך הוכחות?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.