מי עובד הכי קשה בשביל פרס?

למה, אתה מייצג את חצי העם,?!

אין מה לעשות ריבלין לא מגיע לקרסוליים של פרס ואם כבר ריבלין, אז ייאלה נגיד לריבלין מגיע, אז במה ריבלין עדיף על קולט אביטל?! גם היא מאוד חביבה!! היא אפילו רומניה מכובדת! יש לה שיער בלונדיני של כוסית! אני מאוד אוהב אותה ועידךף שסוף סוף תיהיה לנו נשיאה ממין נקבה! במה ריבלין עדיף על אביטל? לריבלין בגילו הצעיר יש עוד סיכוי רב מאוד להתחיל עם בנות צעירות במשןכ הנשיא היכ טוב אביטל!! אביטל לנשיאות!!

n i e m a n d

New member
לך לך יא אביטליסט! שיערה הבלונדיני השופע של

זו-ששכבה-עם-גבר-נשוי-ומאוד-מאוד-גאה-בזה-מאוד, לא מתקרב לתסרוקת הסקסית של האליל היווני המכונה "ראבון ריבלין". וגברים עגלגלים נחשבים לסמלי מין משחר ההיסטוריה.

maormp

New member
אני חושב שצריך לבטל את מוסד הנשיאות אתמול

אבל אין שום הבדל בין ריבלין לפרס. האמת, גם אני בעד נשיאה, במיוחד אחרי משה קצב, אבל קולט אביטל היא לא התשובה, ולא בגלל הסיבה הפעוטה שלא ראוי בעיני שלנשיאה בשנת ה-60 של המדינה יהיה שם פרטי לא עברי

תגיד maormp

אתה אני רואה מאוד רוצה נשיאה נקבה, סתם לדוגמא, תיהיה גבר ותענה, אומנם היא לא בידיוק מהמחנה שלך, אם שולמית אלוני הייתה מתמודדת , הייתה תומך בה??! (אני כבר מניח מראש שלא).

האדם הלא בריא הזה כיביכול

לפחות מבחינת השכל שלו השכל שלו הרבה יותר צלול מהיושב ראש החולה נפש של מפלגתך.

n i e m a n d

New member
קרא מה רבין כתב על פרס קרוא כריכות הספרים

וחולי נפש זה מגניב. העולם היה נורא משעמם בלעדיהם, וחניבעל לקטר לא היה עוד. למה אתה רוצה לפגוע באייקוני תרבות, למה??

S h a y D u

New member
אני נגד שפולני יהיה נשיא !

כל המבטא הגלותי הזה שלו, מזכיר את האנשים האומללים מגטו ורשה - הגויים לא אוהבים אנשים אומללים, אלא אנשים אידיאליסטים שיש להם על מה להלחם. ולכן פרס, הפולני שהקיא מהמופלטה שדוד לוי נתן לו, לא מתאים להיות נשיא. שיפרוש כבר וזהו.

ElvisAlive

New member
לדעתי בכלל כדי לסלק מהארץ את כל ניצלוי השואה

שחס וחלילה לא יבואו תיירים ויגילו שאנחנו חיים עם הפחדנים העלובים האלה.

אז מה, אני מוחה!! גם אני פולני!!

וחוץ מזה לפרס כבר כמעט ואין מבטא, חיים ויצמן לא היה פולני? בן צבי לא היה פולני? קצב לא היה פולני?

n i e m a n d

New member
אחי הפולני, עזוב אותך מהווילדע חייעס האלה פה

ויאללה בוא נרד על איזה תפוח אדמה ובירה! bier bier bier!

JaboGirl

New member
פרס הוא אחד הפוליטיקאים המושחתים ביותר,

אם לא המושחת ביותר, בישראל. אני לא חושבת שאגזים אם אומר שלא הרבה אפילו מגרדים לו את הקרסוליים בתחום הזה.. הסיבה שהוא לא מאחורי הסורגים היא שהמערך היה ונשאר השליט במדינה ובמוסדותיה(באשמתנו ובאשמתנו בלבד). זה הכל. שמעון פרס דחף להסכמי אוסלו והוא אחראי להם עוד יותר מאשר רבין. מבחינתי אני רואה בו אשם גדול בהרבה מן המצב העגום שאנחנו נמצאים בו כיום. לגבי תרומתו למדינה? שיחק מזלו של פרס שבן גוריון ראה בו בן טיפוחו. בזמן ששרון עוד היה סך הכל מפקד יחידת 101, פרס כבר בגיל 29 כיהן כמנכ"ל משרד הביטחון. הדרך שלו הייתה סלולה אבנים צהובות בזכות בן גוריון. אין לי כל כוונה להוריד מתרומתו רבת השנים של פרס למדינה, בתפקידים הרבים בהם כיהן. העניין הוא שאין קונצנזוס לגבי פרס כנשיא. זאת בזמן שרובי ריבלין הוא אישיות ממלכתית, נקי כפיים. האדם שמוסד הנשיאות זקוק לו על מנת להחזיר לו את כבוד הציבור. כלל העם יכול למצוא הסכמה סביב ריבלין כאישיות ראויה לכהן כנשיא. אין לי שום דרך אחרת להסביר את העובדה שהתומכים ברבין נמצאים החל מהימין, דרך השמאל ועד המפלגות הערביות.

S h a y D u

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo127.gif

אחת הדוגמאות האחרונות והבולטות לשחיתות של פרס היא שלפני פרסום דו"ח וינוגרד, הוא טען שאילו הדבר היה תלוי בו, הוא לא היה יוצא למלחמה. אך לאחר פרסום הדו"ח, טען כי לא היה מנוס מלצאת למלחמה וסביר להניח שכן היה עושה זאת. תמיד טענתי שאלה האוייבים האמיתיים של המדינה - אנשי השמאל, ה"נהורים" וה-"מתחשבים בחברה", ממפלגת העבודה.

ElvisAlive

New member
ועל בסיס מה את קובעת את זה

אין לך שום הכוחות לתאוריות הקונספירציה ההזויות האלה חוץ מההזיות שלך ושל כמה מאנשי הימין. פרס שולט במסודות כמו שהיהודים שולטים בעולם. ובן גוריון פשוט הבין מה שווה פרס. אני מניח גם שלא התכוונת לרבין במשפט האחרון הא? אבל אין מה לעשות, מי כל אחד שמאלה ממכם לא שווה כלום. במיוחד אם הוא מאיים בעינכים. אז שמעון פרס לא תרם, רבין בכלל לא תפקד בששת הימים, פרס אמא שלו ערבייה והוא גם רצח את רבין. דרך אגב, אני ממש לא מתלהב מהתמיכה של חברי הכנסת האנטיציוניים הערבים ברובי ריבלין. אבל לכם זה מרפיע רק כשהם תומכים בהחלטות של השמאל. אז הבחירה לא יכולה להישען על "רוב ערבי".

JaboGirl

New member
אתה חי בסרט..

מנסה להוציא לי מילים מהפה ולשייך אליי דברים שבכלל לא אמרתי. עזוב, אמרתי את כל מה שיש לי להגיד ובזה אני דבקה. תמשיך להעריץ את פרס ושיהיה לך לבריאות.

למעלה