מי עובד הכי קשה בשביל פרס?

ElvisAlive

New member
בקיצור זרקת האשמות ("פרס מושחת")

וכשצריך הוכחות אתה לא מוכנה להביא. ואם תקראי טוב, תראי שאת הדברים האחרים, לא ייחסתי לך אישית.

חבר הנסת חסון

חבר הכנסת חסון תמיד נראה לי כאדם בזוי שאין לייחס לו את תכונות היושר וההגינות.

../images/Emo13.gif אין לייחס לו יושר והגינות

זה מה שנקרה להגיד את זה בעדינות.... יש כמה תכונות אחרות שאפשר דווקא כן לייחס לו...

n i e m a n d

New member
נראה שכל המטרה של ח"כ חסון היא לבצע בדיקות

רקטומליות לייב לאהוד אולמרט. ראיתי מספר ראיונות של חסון, ועוד לא נתקלתי באחד שבו מטרת הימצאותו בפאנל הפרשנים והח"כים היא אחרת מהגנה על אהוד אולמרט והצדקת כל מעשיו. כמו חייל נאמן, הוא מתייצב עם דף המסרים, החלפה הזולה והחיוך המזויף מאחורי המצלמה ומתחיל לשקר במצח נחושה. אם אולמרט היה משקיע בצבא עשירית מכפי שהוא משקיע בעסקנות הפוליטית ובמקורביו, אז הוא היה המצביא הגדול ביותר מאז נפוליאון.

אפשר גם בלי גזענות, תודה יא אבני

יואל אסון אופורטוניסט, אבל לא מקנה לך את ה"זכות" להגיב בצורה גזענית.

את הזכיות שלך שמור לך, את הזכיות שלי שמור לי

ולא התכוונתי בכלל או רצון לעושת מזה גזענות,

ElvisAlive

New member
בסך הכל מי שהפסיד כל השנים זה לא פרס

זה אנחנו שהפסדנו אותו. הינה במקום פרס כנשיא קיבלנו את קצב. והינה פרץ עלה לראשות העבודה ומה זה עזר?

עזוב אלביס, זה סתם שטיפת המוח

של העסקנים הקטנים מהליכוד, שומרי הטינהוהשנאה... הם לא יכולים ולא מסוגלים כיום להפריד בין פוליטיקה לעייניך לאומי ערכי, בגין מתהפך בקברו.

JaboGirl

New member
בגין מתהפך בקברו, ברור!

אני בטוחה שבגין היה מאוד רוצה לראות את פרס כנשיא.. חס וחלילה את הרוויזיוניסט הבית"רי נקי הכפיים נסיך הליכוד רובי ריבלין..

"הרווזיוניסט הבייתרי נקי הכפיים"

ממתי ריבלין רווזיוניסט? אין מפלגה כבר מפלגה רווזיוניסטית כבר 50 שנה!! ומי שליכודניק לא יכול להיות רווזיוניסט!! ריבלין נקי כפיים? נו בסדר. לא כבוד גדול היום להיות נסיך של הליכוד, היום הרבה יותר כבוד להיות נסיך הביצה.

אם כבר אנחנו הפסדנו, שבחרנו 120 אפסים

שייצגו אותנו בבית הנבחרים שלנו, שכבר מזמן הפך ללעג ולקלס בעיני מרבית אזרחי ישראל.

למעלה