מי קופץ לבריכה?

עיגולית

New member
אני שוב מנסה... בקשר לבריכה

עדיין ךא מצאתי, ואני די מיואשת. בפעם הקודמת המיילדת קישרה אותי ליולדת אחרת שלה, וזה פשוט היה נפךא, הפעם אין לה משהו ספציפי להציע לי (אני באופן אישי, חושבת שכל מיילדת צריכה להחזיק בריכה אחת משל עצמה, לא?! או שהלחץ שלי מדבר, לא יודעת) בכל אופן, ניסיתי את כל החנויות של הצעצועים, ולא מצאתי אחת מתאימה, יותר מדי גדולות... אולי למישהי יש בריכה?

לענת תל אורן יש (אני ילדתי בה עם

כיסוי חד"פ שמוחלף אחרי כל יולדת), לאילנה, לשיין. עוזר לך משו מזה ?

אשכר ש

New member
השאלה מה העלות

אני חושבת שהיא מתכוונת לבריכות הלא מקצועיות- אלו שעולות סביב 150 ש"ח. אצל אילנה זה עולה 500 ש"ח. אנסה לבדוק ולעזור לך.

לבדוק במגה ספורט טויס אר אס

זאפ באינטרנט הנה קישורhttp://www.zap.co.il/models.asp?Sog=H-Pool&keyword=בריכה&pageInfo=2 או חנויות צעצועים. מניסיון קשה למצוא בריכות בחורף אבל לא להתייאש יש בכל מיני מקומות קטנים. ואפשרות לשים מודעה בבכיר השוק באופן טבעי אולי יש בריכות למסירה. מאחלת לך הנאה בבריכה.

עיגולית

New member
אני ממש מתכוונת לבריכות של הילדים

אלה עם הדגים... קוטר 1.50 מ', 20 ס"מ דפנות וגובה 60. התל"מ שלי 17.03 אני מוכנה להשכיר אבל נראה לי שהבריכה שאני מחפשת העלות של ההשכרה שלה תהיה יותר גבוהה מלקנות אחת חדשה. הייתי קונה אם אפשר היה למצוא. כל החנויות אומרות לי בראשון לאפריל.. אני לא מתכוונת לחכות עד אז!

גם למבי

New member
איזה יופי עיגולית - התל"מ

שלך קרוב מאוד לשלי ולשל MISE. שלי ב - 20.3 האם שלושתינו הבאות בתור בפורום? לדעתי יש עוד מישהי או שתיים לפנינו. בהצלחה לאלו שלפנינו, אחרינו ולשותפותי לתל"מ! עכשיו תראי - יש לי בריכת ילדים קשיחה מפלסטיק שאני לא מתכוונת להשתמש בה שכן לא יהיו לי מספיק מיים חמים למלא אותה. היא גדולה יחסית. צריך לנקות אותה (לא הייתה בשימוש מאז הקייץ) אבל אם את רוצה אותה - אין בעייה. שלחי לי מסר ותכתבי לי את האי-מייל שלך - אשלח לך תמונה של הבריכה, תראי אם מתאים לך.

mise

New member
מה התל"מ שלך?

אני אשאיל לך בשמחה את שלי.

mise

New member
אגב,

נמסר לי ממישהי שמחפשת את אותה בריכה שיש לי, כי היא ביררה בחנויות לגבי הדגם הספציפי הזה ונאמר לה כי במרץ מגיעות בריכות לחנויות.

Srolla

New member
מאיפה את?

יש לי ברכה חדשה שלצערי לא השתמשתי בה (לידה מאוד קצרה)

ס ו ל ה

New member
עזרה לגבי ברכה: קניתי בריכה מעולה

אך פתאום גיליתי (כמה מתאים לי) שהיא ברוחב 1.80 עומק 64 ודורשת מילוי של 191 גלון! נשמע לכן הגיוני? בערך 750 ליטר! האם משהי היתה בסיפור הזה למען השם? אין במגה את הבריכה הקטהב של 1.50 רק יותר ארוכות הצילו!!!

חבל שלא ראית את הפרצוף של הבנזוג ש

לי שהוא קרא את ההודעה כי היינו בסרט הזה פעמייםפ עם בריכה שלא התמלאה...

mise

New member
Aquarium Birth Pool

אני הזמנתי את הבריכה הזו שנמצאת באמצע, בעלות של 25$, המשלוח עלה לי 29$, כי הזמנתי את המשלוח הכי זול ומסתבר שגם הכי איטי - לכן היא לא תגיע בזמן ללידה שלי. בעקרון זו הבריכה המומלצת בספר "לידה פעילה", אם מזמינים משלוח מהיר, היא אמורה להגיע ממש מהר, את יכולה לקנות משם.

למעלה