מי קופץ לבריכה?

ס ו ל ה

New member
mise נראה לך הגיוני להשתמש בזאת

הגדולה יותר של ה-191 גלון? כי כזאת קניתי בדיוק! כמו זאת של האקווריום רק יותר גדולה אוף! ואין להם קטנטת יותר אוף יותר!

../images/Emo6.gif מצחיק אותי שהם קוראים לזה

BIRTH POOL בעוד שלפי התמונה זה נראה בול כמו הבריכות שמוכרים בכל חנות מקומית כאן ומיועדות לילדים קטנים
כמובן שזה לא חשוב, העיקר שתהיה בריכה. באמת לא תגיע לך הבריכה? את לא יכולה לשנות את המשלוח ושישלחו לך יותר מהר? איזו בעסה... אני לא מזמינה בריכה כי יש לי אמבט אובלי גדול ועמוק בבית (אם אני יושבת על הטוסיק עם הרגליים קדימה, והאמבט מלא, המים יכולים להגיע לי עד הצואר). נראה לכן מספיק? הוא גם רחב מספיק כדי להכיל את התחת שלי, שזו לא משימה שיש להקל בה ראש במצבי הנוכחי (ויש לי עוד 3 חודשים פלוס
)...

mise

New member
לא, היא לא תגיע (כנראה..)

נרשמה היסטריה, כי אין לנו כאן בדירה אמבטיה, רק טוש, אבל בסוף קניתי מלוטם מרווני את אותה בריכה, היא לא השתמשה בה כי בסוף ילדה בבי"ח. כשהבריכה שלי תגיע בסוף, היא תמכר למי שרצתה לקנות מלוטם מרווני לפני ואני ביקשתי ממנה שתתן לי זכות ראשונים כי התל"מ שלי הרבה יותר קרוב משלה. לגבי אמבטיה - אם היתה לנו אמבטיה בכלל לא הייתי קונה בריכה, את אראל ילדתי באמבטיה (יותר נכון: ג'קוזי, רק בלי הבועות) וזה היה מעולה מבחינתי, מבחינת גודל והכל. האמבטיה שלך נשמעת לי יופי. העיקר שיש אמבטיה. פחות מסורבל מכל הבריכה הזו.

גם למבי

New member
גם אמבטיה בגודל סטנדרטי תהיה בסדר?

מתחילה להילחץ אחרי שקראתי איזה אמבטיה מגניבה יש לרוני. נראה לי שיהיה לי קשה לזוז ולשנות תנוחות אבל לפחות להרגעה... מה אתן אומרות? מישהי ילדה באמבטיה רגילה?

mise

New member
תלוי בגודל שלך.

אני קטנה (לא במשקל
), אז נראה לי שלי אמבטיה בגודל כזה היתה מספיקה. נראה לי ששרה ילדה באמבטיה בגודל רגיל, תשאלי אותה.

גם למבי

New member
גם אני בגודל סטנדרטי ../images/Emo8.gif

מטר שישים וחמש כזה.. מגיעה ב3 רחבים המשתנים ע"פ מצב הזוגיות (רווקה - הרוחב הקטן ביותר) אני יודעת שמסורבל לי לנסות לצאת מהאמבטיה עכשיו כשאני שוכבת בה אבל אני יכולה לזוז ולשכב לצדדים. לא בטוחה שעל 6 המיים יכסו את כולי. טוב יאללה, יהיה בסדר...

mise

New member
את ענקית לעומתי, חביבה.

אני 1.59, גם מגיעה בכמה מידות משתנות (כנ"ל - רווקה - המידה הקטנה ביותר - 36. לפני יומיים נפטרתי מ - 13 שקים של בגדים שהשלמתי עם העובדה שכבר לעולם לא יעלו עליי), היום אני די הר אדם, ממוטה בגודל אקסטרה-אקסטרה-לארג', אבל האמבטיה היתה לי בסדר לישיבה וכשאני חושבת על זה, בתנוחה שבה ילדתי, יכול להיות שהאמבטיה לא היתה מספיק טובה.

גם למבי

New member
באיזה תנוחה ילדת?

וגם אני נפטרתי (לפני שנה) מבגדים רבים אחרי השלמה כואבת עם המצב... אני רואה שאני איתך לאורך כל הדרך..

mise

New member
בכריעה על הגב :)

נשענתי אחורה, כלומר, שכבתי לי שם והרגליים היו כמו בכריעה, בצדדים. אפילו לא שמתי לב שאני בתנוחה הזו עד שהעירו אותי..

swann

New member
ממש כמו שאני ילדתי

אמנם בבריכה המדוברת, ומה שהיה טוב בה שדפנותיה מתנפחות (3 גלגלים) ומאוד נוח להשען על זה. צירי הלחץ תקפו אותי כשנשענתי, ובזמן הלידה המשכתי להשען כשהרגליים במצב כריעה. תנוחה מוזרה - אבל עובדת

nitsanem

New member
תיקו ../images/Emo13.gif

גם אני 1.59 רק שלדעתי הפעם האחרונה שנכנסתי למידה 36 היתה בגיל שלוש בערך...

גם למבי

New member
יה! מכירה את המשפחה? ../images/Emo25.gif

אז רוני לא לגלות לאמא שלנו כלום..
היא לא יודעת על לידת הבית. כמה את קרובה ללמבי? אני מתכננת בקור אצלה בקייץ - אולי נעשה מפגש משולש של אמהות והילדים והיונקים? ותודה על ההזמנה - בכייף הייתי באה ללדת אצלך אבל too late...

למבי

New member
סליחה סליחה!!! קודם את מגיעה אלי!!!

לא מעניין אותי שום אמבטיה ושום נעליים!!! אח"כ אפשר לדבר על ביקור של רוני אצלנו...הצעתי לה כבר כמה פעמים אבל היא מתחמקת - היא לא יודעת איזה מקסימות אנחנו האחיות למבי
...

../images/Emo6.gif סליחה, סליחה לא התכוונתי לגרום

פה למלחמת אחיות
ברור שקודם אלייך, אני זה רק בשביל האמבטיה
חוצמזה באמת לא החלטנו עוד אף פעם עד כמה אנחנו רחוקות-קרובות. אפשר במסר
מה שבטוח, זו לא קפיצה של חצי שעה
אני בקיץ עם NEWBORN, אז נראה כבר לגבי נסיעות ארוכות טווח עם יונקת מצווחת במושב האחורי (ועוד שתיים ממקהלת "IS IT A LONG WAY" שמזמרות את שיר הנושא שלהן "יש לי פיפי").

למבי

New member
../images/Emo13.gif יש לה אחיין לראות שהיא עדיין לא

ראתה... מסנג'ר לא נחשב! ואחיינית שמחכה כבר ושואלת מתי הבנדוד שלה יבוא!!! שום דחיה לשום מטרה לא תתקבל בהבנה....
וכמובן אחות שמחכה לראות את האחיין המדהים שלה ואת זה שיצא בקרוב באמבטיה
חוצמזה, המרחק בינינו זה משהו כמו שעה וחצי לדעתי... נסי ב - MAPQUEST מהבית שלך ל-18301 - ספרי לי מה יצא לך. ואם לא אנחנו מתכננים (כבר שנתיים
לטייל בפילי אז מקסימום נפגש אולי שם באביב או בקיץ... (או בעוד שנתיים
) ועוד חוצמזה - יאללה דנה תלדי כבר!!! אני מרגישה בשלה להיות דודה ל-2

1אילת2

New member
אני התחלתי לידה באמבטיה

(ריקה) והמיילדת ביקשה שאצא לפני שהברז יכנס לי בצלעות והראש בדופן. זה ממש לא נוח ליילד באמבטיה. (אלא אם כן זו אמבטיה שעומדת באמצע חדר מרווח ויש אליה גישה מכל כיוון).

גם למבי

New member
אופס... טוב אני אנסה ומקסימום

האמת שאני לא יודעת מה יהיה מקסימום..

למעלה