מי קופץ לבריכה?

עיגולית

New member
זאת בדיוק הבריכה שילדתי בה פעם

קודמת, היא מעולה!!! בדיוק בגודל הנכון.

POOH*

New member
נשמע הגיוני...

לפי הקישור שmise נתנה הבריכה שקנית היא האחרונה. והבריכת אקווריום המומלצת דורשת 100 גלון. שזה אמנם הבדל אבל זה גם המון המון מים.. מה עושים? לי המליצו לדאוג לסיר גדול [כמו של המטבח של הצבא] כדי שנוכל חמם מים על הגז... ואם אפשר שניים או 3 כאלה מה טוב - לי נראה מטופש יותר מאחד כי אצלנו על הגז לא היה נכנס יותר מאחד. בכל אוםן המיילדת הכינה אותנו לעובדה שמדובר בהמון המון מים למלא... וצריך לדאוג להמון המון מים חמים - ואמרה שבד"כ המים מהברז לא מספיקים כי הם מתקריים עד שממלאים ולכן המליצה על הסיר.. והכי טוב תתיעצי עם כאלה שכבר ילדו במים - אולי באתר של באופן יהיו הצעות יעילות? בהצלחה.. ולידה קלה.. POOH

ס ו ל ה

New member
פו יקרה באיזה גודל של בריכה את

ילדת לבסוף? של ה100 גלון? או כמו שלי של ה191 גלון?

mise

New member
תשמעי, 191 גלון נשמע לי ענקי מדי.

נראה לי גם פחות אינטימי ללדת בבריכה כזו ענקית, תנסי למכור את זו שקנית (או להזדכות עליה) ותקני מהאתר את הבריכה האמצעית.

ס ו ל ה

New member
אין באפשרותנו לקנות עכשיו עוד ברכה

בטח שלא להוציא עוד 500 שקל.... במגה לא נראה לי לאחר שהייתי שוב פעם שם שיסכימו לאיזה דיל איתי! נראה לי שאני בסוף אלד באמבטיה. או שננסה את הברכה הענקית בכל מקרה! אני שוקלת עכשיו 70 קילו גובה 163 עליתי 20 התחת שלי ישמור אלוהים רחב כמו של פלחית, לזה את מתכוונת באמרך קטנה אך לא במשקל?

מותק... יותר טוב שלא תכנסי איתי

לתחרות "התחת הגדול" כי הנתונים שנתת דומים יותר לנתונים שלי *לפני* ההריון
אני טיפה יותר גבוהה (לא בטוחה בדיוק כמה, אולי 166 או 167) אבל המשקל - אללה יסתור. לדעתי, לפחות 15 ק"ג יותר ממך, ואני רק בשבוע 25
לפחות המיילדת המתוקה שלי בביקור שעבר אמרה לי "יופי! תאכלי! אם לא עכשיו, אימתי?"

ס ו ל ה

New member
אין כמו מיילדות לפרגוני השמנה!

גם שלי ממש מפרגנת, ילדי לעומת זאת קוראים לי וילי הלוויתן!

גם למבי

New member
וכשהבוסית שלי הייתה בהריון

בנה בן ה - 4 שאל: אמא, את בטוחה שהתינוק גדל לך בבטן? כי נראה לי שהוא גדל לך בתחת...

mise

New member
ככה הוא אמר לה? לא יפה...

אנחנו בחיים לא דיברנו להורינו ככה. אמנם אמא שלי שדופה, אבל אבא שלי מאוד מאוד מאוד שמן ובחיים לא התבדחנו בצורה כזו על משמניו.

גם למבי

New member
אני חושבת שהוא באמת שאל

ילד בן 4... בכל אופן, היא לקחה את זה בהומור

swann

New member
והילדונת שלי אמרה לי (בת 3)

אמא, יש לך טוסיק גדול! וואלה צודקת

POOH*

New member
אני?

לא ילדתי בבריכה.. דווקא תיכננתי אבל האדון הקטן יצא מהר מדי.. בכל אופן חיפשנו המון זמן בריכה ולא מצאנו בשום מקום. ובסוף כשסגרנו עם ענת [המיילדת] היא אמרה שיש לה בריכה שהיא מביאה איתה. אז תיכננו להשתמש בבריכה שלה.. אבל כאמור הכל הלך כל כך מהר שאפילו לא הספקנו להרכיב את הבריכה.. ובמבט לאחור אני לא ממש מצטערת.. ואפילו חושבת שיכול להיות שהבריכה הייתה מקשה עלי. כי היה לי טוב לזוז בצירים ובתוך הבריכה התנועתיות הרבה יותר מוגבלת... בכל אוםן מאחלת לכולכן לידות כמו השניה שלי.. POOH

למעלה