שלי בבית התעשקשתי על בריכה הלכתי באמצע ינואר לחפש בריכה(מצבך עוד טוב עכשיו) שיגעתי את בעלי קניתי בריכה ואיך אמרו לי.. הנה הקמע ללידה שלך חוץ מלעמוד על הקיר מנופחת במשך שבוע היא לא הייתה בשימוש אצלי אצל אחרים כן. בלידה הראשונה הבאנו בריכה מהמיילדת אני הייתי באמבטיה והם רצו למלא את הבריכה מסירים שהתחממו על הגז(עכשיו את מבינה למה הפרצוף) אז מה עושים? קודם כל שומעים בקול הבעל שבלידה בפעם הבאה שאין לי מושג מתי היא תהיה אין בריכה!!!! דבר שני באמבטיה זה לא כזה רע. יש אפשריות אחרות או לבקש בריכה אחרת . או פשוט להנות ממה שיש ואם את רוצה סירים גדולים יש לי. הרבה הצלחה עם הבריכה.
mise הסבה את תשומת ליבי לכך. אני מכירה מישהו שמכר את הברכות הללו (כמו זו שמכרתי לmise >לוטם זו אני בניק אחר>) בקייץ הקודם ואני יכולה בעוד שבוע לברר אם יש לו כאלו. מדובר בסביבות 220-250 שקל לבריכה התואמת את "לידה פעילה" מבחינת אורך רוחב וגובה (3 טבעות מנופחות שאפשר להשען עליהן) בקיצור, אם יש מעוניינות אצור איתו קשר וארכוש דרכו את הברכות ומי תרצה תוכל לבוא לקחת אותן ממני בחיפה. הולך? ושתיהיה לידה מופלאה!
של רשות הדואר, עד כמה שידוע לי זה מאוד מאוד זול (אצלנו זה 20 ש"ח ת"א חיפה, אבל זה בגלל שההורים שלי מנויים, עכשיו אני חושבת שטיפשי שלא השתמשתי בזה לקחת ממך את הבריכה).