מי ראה את העצרת...

אני, אביב היה מדהים.

הייתי בטוחה שהוא יהיה בסוף. שיחק אותה עם מה שכתב על החולצה חחח.

יפה מאוד שכל מה שיש לך להגיד

על העצרת, זה איך אביב היה, ומה הוא לבש. לא אישי, ואין לי כוונה לצאת עלייך באופן ספציפי, אבל קצת נשבר מכל האנשים שמגיעים רק כדי לראות את אביב עולה. זה נשמע כמו סיכום חוויות של הופעה בזאפפה. לא לזה נועדה העצרת.

את צודקת במאה אחוז

ברור שיש מקום לעצרת פוליטית, כי למרות הכל יצחק רבין היה תקווה ענקית לשמאל והיה הנהיג האחרון שלו שהיה באמת חף מכל דמגוגיה וטריקים...אבל אין לי מושג למה בכל מקום, גם כשמדובר בעצרת לזכר יצחק רבין, ויצחק רבין והירצחו הם הנושאים - למה תמיד הנרקיסיסט חסר הגבולות הזה ואשף יחסי הציבור חייב לגנוב את צומת הלב ולעורר פרובקציה מוחלטת על נושא שלשמאל אפילו אין עליו דיעה אחידה ויותר מזה רובו של השמאל היום גם הוא מתנגד לדבר עם אסאד שמחוייב בברית הגנה עם איראן שמפתחת אטום כדי להשמיד אותי ואתכם? אסד אינו רוצה שלום, וכל ההצהרות שלו הם ספינים כדי להוריד מעליו קצת מהלחץ הבין לאומי ולנסות לגרום לקהילה הבין לאומית לרדת ממנו לאחר שרצח במו ידיו וסוכניו את ראש ממשלת לבנון לשעבר רפיק אל חרירי... הוא מימן את הקטיושות, סייע בהעברתם והוא משת"פ של נסראללה שהטיל עלי ועליכם אימה. בלי קשר, רק להבהיר, שאני שמאלני הדוק. ורציתי לשאול את אביב היקר... איפה היית כששאלו אותך לפני כמה חודשים במי אתה תומך? למה אמרת שאין לך למי להצביע? למה לא אמרת מר"צ או עבודה? הרי לדבר עם סוריה אלא הדיעות של שתי אלו...למה שתקת ולא הפעלת אז את דיעותיך? למה? כי מבחינת מכירות לא היה נכון להתבטא פוליטית והיה יותר נוח לומר שמלחמת לבנון מוצדקת... ועוד למה? כי אחרי שמכרת את הדיסק שלך מותר לך שוב לשחק בקהל שלך ולהתבטא כי זה לא יפגע במכירות... נמאס כבר מהדו פרצופיות. נמאס מהזיגזוגים. אתה לא שמאל לא עשית כלום כדי לתרום למפלגת העבודה או מר"צ בבחירות - כל דיבור שלך מחושב על מנת למכור, גם עם זה על חשבון גניבת ההצגה בעצרת לזכר יצחק רבין עליו אמרת להזכיר לך שהו הביא אותך לעצרת רק כדי שיבוא קהל...תתבייש. תעשה מוסיקה לחלולים וסתום את הפה. נמאסת!

ילד על תנאי תשובות,,,

אנסה להגיד את דעתי על סמך דעתי בלבד,,, יש לי 2 תשובות אלייך אני חושב שאביב אמר שאיין לו למי להצביע למרצ או לעבודה זה בגלל שאמיר פרץ הגנרל החברתי לפחות כך היה פתאום לקח את תיק הביטחון והיה שותף מלא למלחמה הזו האחרונה מפלגת העבודה הבטיחה להתמקד בנושא החברתי כלכלי והיושב ראש שלה פתאום נהפך לגנרל ,,,,,, זו אכזבה ראשונה ולגבי אבאד הוא חידה קשה לכולם פה אני לא יודע אייך להביט לכיוון שלו הוא שבוי של איראן והקיצוניים אך אני בטוח שגם הוא פוחד ממלחמה פוחד על הבית שלו יותר נכון הארמון שלו ואלפי חיילים הרוגים לא יעשו לו טוב לבטח גם בסוריה של מתונים אך קולם לא נשמע כי הדיקטטורה קובעת שם הכל צריך אותם לעודד שכן אפשר לחיות גם בלי מלחמה כל כמה שנים

האדון פרץ...

לקח את תיק הביטחון רק *אחרי* הבחירות. כך שלהתאכזב ממנו בנושא הזה הוא לא יכל *לפני* הבחירות, נכון?

אל תעוות את מה שאמרתי!!

אני ממש ממש לא מסכימה איתך ואין שום קשר בין האמירה הפשוטה שאני אמרתי לנאום שאתה דפקת פה, שום קשר! אני ממש לא חושבת שאביב ה"נרקיסיסט" גונב את *תשומת הלב. על אחת כמה וכמה לא מנושאים כמו רצח רבין, כבוד זיכרונו של רבין, מורשת רבין ודרכו. הוא אחד האמנים הכי רלווונטים שעולים להופיע בעצרת, לטעמי. אני אמרתי שלי אישית צורם לראות מעריצים של אביב ששכחו ואיבדו את הערך והכוונה של העצרת ומגיעים כדי לראות את אביב עולה להופיע. באשר לדעותיו הפוליטיות. אתה תבחר אם לשמור את דעותיך הפוליטיות לעצמך או לשתף, ואביב יבחר אם לשמור את דעותיו הפוליטיות לעצמו או לשתף. העובדה שהוא אישות מפורסמת לא מחייבת אותו להגיש לך דו"ח שמכיל פירוט לגבי המצע הפוליטי שהוא מאמין בו ומה הוא הולך להצביע בקלפי בבחירות הקרובות, אם בכלל, ולמה. רוצה אולי לדעת גם באיזה צבע השתן שלו? לגיטימי שהוא ירגיש שאין כרגע(או בעבר) מועמד שהוא היה רוצה להצביע לו שיעמוד בראש הממשלה של המדינה שבה הוא חי. זה לא רלוונטי לשאול בהאשמה למה הוא לא הצביע לאלו או לאלו? זה עניין שלו! ונמאס לי מהקטנוניות של אנשים שנכנסים עמוק עמוק לתוך הוורידים של "אביב גפן". בריא מאוד שיש עוד אנשים בארץ הזו שמקווים ומאמינים שיכול להיות שלום, שמאמינים בהדברות (והעובדה שהם מאמינים לא אומרת שהם לא מודעים למחיר או לא ספגו מהמחיר באופן אישי) רוצה לירות בהם על זה?! תוסיף ארון גם בשבילי.. ואם טרחת לדבר על אנשים שנמאסו, נמאסת! אני לא יכולה יותר לקרוא את גיבובי האשמות השטוטיות האלו כלפי אביב גפן, אתה כל הזמן טוען שאתה מתעב אותו ושהוא נמאס אבל ההתעסקות שלך בו היא כפייתית יותר מההתעסקות של מעריצה פנאטית בת 13 שהמוזיקה של אביב מגיעה לה לאזור התחתונים. ערב טוב לך אדוני השמאלני ההדוק

בואנה מה אתה מה אומר בקול

שאתה שמאלני?? אין לך בושה להגיד אצה בקול?? תהיה שמאלני עם עצמך אפחד לא אמור לדעת על הנטיות שך!

kobi love

New member
עוד פעם הוא גנב את האודם משני

הוא קצת הזדקן...רואים לו את זה לפי הגרון כזה את הזיקנה... דליה רבין בכלל נורא הזדקנה...

הייתי שם,

אביב היה טוב מאוד... אבל העצרת עצמה לא הייתה משהו. היא כבר מזמן לא מה שהיא אמורה להיות..

kobi love

New member
גם אותי הוא נורא ריגש,אבל...(תגיבו)

עשינו מהלך גדול וכואב -ההתנתקות נתנו צ'נס גדול מאד לשלום. כולם כל השנים דיברו על לסיים עם הכיבוש הארור הזה אז הנה... מה עכשיו? הקאסמים התקרבו.... מה העם הפלשטיני הצביע? כ 90 אחוז לחמאס ומה עם ה 10 אחוז? הם הלכו לפת"ח,לא פחות גרוע אני מבין את הרצון לשלום,שלו,שלי...אבל המציאות הרבה יותר קשה ממילים אז לדבר עם סוריה ואז לחזור לגבולות 67? זה מה שנראה לו שימנע מנסראללה לכבוש את חיפה ואת השאר? לא מספיק שהוא הגיע עם הקטיושות שלו עד לבית שלי ומעבר? הבעיה היא גדולה הרבה יותר,זה לא סתם עוד וי עם אצבעות הידיים ושלום...זה מומחים צריכים לשבת ולהחליט מה יהיה טוב למדינה אזרחים היום לא יודעים מה באמת טוב למדינה,ימין,שמאל... צריכים לדעתי להקים וועדה של מומחים ואנשי צבא ,ימין ושמאל ,כולם ביחד,לשבת ולפתור את הבעיות האם ללכת בכח? האם ללכת בהסכמים? כי שום הסכם בין ראשי מדינה לא ימנע את השנאה ואת הפשעים של הקיצונים. אני כבר הפסקתי להיות נאיבי.."פיס" זו רק תקווה וחלום...יהיו ימים קשים,יהיו ימים פחות קשים,אבל בכל ההיסטוריה כולם מנסים להרוג אחד את השני. התורה הרסה הכל,התורה שלהם,שלנו...האנשים המאמינים ,הם מאמינים שהאדמה שלהם..והאלה מאמינים ששלהם,ויש מלחמות. והמצב הרבה יותר מורכב מלבחור אם ללכת בדרך הימין או השמאל. "הנה בא נשיא מצרים,איך שמחתי לקראתו,פירמידות בעיניים..ובליטה במיכנסו...אז אמרתי בוא נשלימה,ונחיה כמו אחים אז הוא אמר קידמה...וכבר שמחתי,אבל אז הוא אמר-רק תצאו מהשטחים" (שיניתי טיפה את המילים) יהיה טוב

גרוסמן אמר הרבה דברים

בינהם: עלינו לפנות אל המתונים שבינהם שיגדילו את השפעתם ברחוב גם בעזה וגם בסוריה אני בטוח שגם אסאד בתוך תוכו פוחד ממלחמה לאבד את ביתו וחייו שלום עדיף כל כל מרחץ דמים ובכלל אני התייחסתי לדוד גרוסמן לנאום שלו כאל משהו גלובלי בכלל מסר לבני אדם לעורר את המתונים והמתינות שביננו

למעלה