מי ראה את העצרת...

תרד מהטון המתנשא

אני הייתי מספיק פעמים בעצרת כדי לדעת בדיוק מה לצפות שיהיה במקום. למרות שאני יודעת מה יהיה שם מראש, אני הייתי שמחה אם הפעילות הפוליטית של המפלגות והקידום אינטרסים שלהן היו מעט יותר מתונים. לא ציפיתי שהרצון שלי וההשקפה שלי לגבי מהות העצרת ישנו משהו. זו רק הבעת עמדה. מותר?

מה שמרצ, שלום עכשיו,

אביב גפן, דויד גרוסמן וכל אדם ותנועה עשו שם היה הבעת עמדה. מותר? אבל כשזה מוצג במושגים שמפחידים אותך ואת לא רוצה לעסוק בהם משום-מה בעצרת שהיא פוליטית סה"כ את יוצאת נגד זה. ביננו, העבודה באמת נמצאת במצב ביש מהבחינה שהם יושבים בממשלה עם אביגדור ליברמן ושהם אישרו את זה כ"כ בסמוך ליום הזיכרון ליצחק רבין. עזבי את ההתבטאויות שהיו לו בעבר, היום הוא כיבד אותנו בעוד פנינה: "יש להפריד בין אזרחי ישראל היהודים לערבים"

אל תתקוף העמדה הפוליטית שלי דומה לש

לשלך. זה לא מפחיד אותי, ולראות דוכנים ושלטים של ``שלום עכשיו`` עושה לי נפלא על הלב. מרצ לרב. לא קראת אותי נכון בכלל, יש לי הרבה להגיד וממש אין לי כוח להתווכח.

אתה כל כך לא יכול בלעדיהם??

אחלה רעיון להפריד בין שתי עמים שלא מסתדרים בניהם מה למה לא?

IM echo

New member
הביצוע של אביב היה מזוויע

בחיים שלי הקול שלו לא צרם לי כמו אתמול. איף.

plane crazy

New member
מישהו ראה 2 טיפשים עם מדים?

אם כן אז זה אני וחבר שלי באנו עם מדים רק בשביל הנסיעות חינם בכל מקרה היינו שם 10 דקות ועפנו

plane crazy

New member
תשני גישה.

אם יש משהו שאני ממש שונא זה גישה מסריחה. שאלו פה מי היה בעצרת רבין נכון? אז עניתי. סתם הייתה מיותרת התגובה שלך.

נורא מבדר...

למה מי אתה שתגיד לי מה לשנות

plane crazy

New member
הפורום מלא סתומים או מה?

שאלו שאלה עניתי מה את באה בגישה של "ומה אתה רוצה?" מאיפה הבאת את ההודעה הלא קשורה הזאת? כמה אנשים הזויים וטיפשים יש פה אני לא מאמין.. חלקכם ברמה שנמצאת כל כך למטה. אתם כל כך נהפכתם לפורום של ריבים וייבושים אחד על השני! טוב אין לי כוח לשטויות האלה לא ממש לקחתי חלק רציני בפורום הזה אבל בכל מקרה אין לי יותר מה לחפש פה. תתבגרו כבר! להת'

1shiran1

New member
היה מרגש.

למישהו יש את הווידיאו של אתמול על המחשב? רק של אביב, של שני השירים..

Simple Sam

New member
גרוסמן היה מדהים.

העצרת לדעתי לא הייתה מרגשת, וגם אביב לא כ"כ ריגש..

the mush

New member
הייתי שם, בפעם הראשונה.

התרגשתי מאוד, במיוחד בנאום של דויד גרוסמן [למרות שהוא היה ארוך מדי, ולפעמים די פיאקתי] אביב היה פשוט... אביב [
]

אני הייתי שםן!

אביב היה מדהים אבל בכתלס זאת נראהת כמו הופעה של אביב ולא כמו אזכרה לראש ממשלה שמת\=

בטוח שגפן לא רצה לגנוב את "ההצגה"

אני בטוח שגפן לא רצה לגנוב את "ההצגה" הוא רק עשה את קטע הסיום האופטימי ומה שהוגדר כגניבת ההצגה זה רק בעייני המתבונן בלבד זה כי אנחנו ציפינו לראות אותו כי הוא חביב עלינו אבל לדעתי אביב לא גנב ולא ניסה לגנוב את ההצגה וזה שהיו בקהל אנשים שבאו בשביל "הופעה" של אביב וזה מה שעניין אותם אז זה עניין שלהם ניראה לי אבל מהות העצרת הייתה , האזכרה לאיש הרצח והמורשת

למעלה