מי ראה את העצרת...

לא אמרתי שהוא גנב את ההצגה

פשוט היו כמה שבאו בשביל אביב וכמו שאמרת פה זה כבר סיפור שלהם..לא אמרתי שהוא ניסה לעושת את זה:)

tovtov114

New member
די כבר לערבב פוליטיקה עם אביב גפן

אני אוהב לקרוא בפורום הזה,אני אוהב את השירים של אביב אבל זה מעיק שאנשים נכנסים פה לנושאים עמוקים יותר ושוכחים את העיקר של הפורום...בתור ימני,די עם הפוליטיקה

אני חושבת שבפורום של אביב גפן

מותר לדבר גם על אביב עצמו, ולא רק על השירים.. ואביב ידוע כאדם מאוד פוליטי עמך הסליחה... ו... אני לא חושבת שלדבר על נושאים עמוקים זה מעיק

vnskhe

New member
לפי דעתי יש מקום לפוליטיקה בפורום

הזה. כי אביב בכל זאת אומן שמצהיר את דעותיו הפוליטיות בשיריו וגם בתקשורות ואי אפשר להתעלם מזה, אני מתחבר לאביב גם בגלל שדעותנו הפוליטיות זהות, השירים הפוליטים מדברים אלי יותר וגם הדברים שהוא מציג בתקשורת. לסיום אני חושב שיש מקום לדעות פולטיות בפורום כזה במיוחד כי הוא שייך לאביב גפן אומן שמשפיע ומתבטא פוליטית. ביום שבת הייתה תוכנית משנה שעברה לציון 10 שנים לרצח רבין, והראו שם את המחזמר שהיה על רבין והראל סקעת שמשחק את רבין במחזמר התראיין וכשהתבקש להעיד על דעותיו הפולטיות הוא סרב, בפורום של אומן כזה אני חושב שדיונים פולטיים לא יעלו מן הסתם, אבל אביב הוא ההפך הגמור שמנצל כל הזדמנות להגיד את מה שהוא חושב.

vnskhe

New member
*זהות לשלי. ועוד משהו

חחח אני מצטער שכתבתי "לסיום" והמשכתי לחפור פשוט נזכרתי בזה פתאום.

Perfect sense

New member
לא היה מרגש במיוחד.

(תרשו לי לדבר על העצרת ולא על אביב). העצרת והאווירה הכללית שהייתה בה- לא ריגשה אותי בכלל. כבר הרבה שנים שאני מגיע לעצרת... ואני חושב שאם הקהל כולו מתגלגל, מצחקק, צורח, מטייל, לא מפסיק לדבר- אי אפשר לקבוע אווירה מרגשת. כאירוע פוליטי אני חושב שהיה יפה מאוד. דוויד גרוסמן דיבר מאוד לעניין, דיבר על דברים יפים- אבל שלצערי קל לדבר עליהם, והרבה פחות קל לעשותם.. אביב היה כמו כל שנה, להיט.....לא הבנתי מה עשה אותו כזאת אטרקציה אבל טוב.

tooor

New member
אני

מסכימה עם זה שמעליי. לא היה מרגש במיוחד..כל האנשים האלה שבאים בשביל אטרקציה מסויימת לא מכבדים את האירוע. אביב היה סבבה.כרגיל.

למעלה