מי שמבין שיסביר בבקשה מה פשר הנפילות החדות בבורסות

דבר רביעי, לאחר שאתה וכוכבית מצויה הצגתם את הזהב ככישלון שלי, נאלצתי לאחרונה להודות שאת הזהב אני למעשה עדיין חוזה, כך שזאת בעצם "העצם" הרביעית והאחרונה שזרקתי לכם עד כה.

נראה מה באמת יהיה עם כל התחזיות האלו. לפחות שניים אם לא שלוש מהן, אם יתגשמו, אמורים להתגשם במהרה ובעתיד הקרוב.
אנחנו לא הצגנו אמרת מפורשות שהוא עדיין לא הגיע ליעד שלך.
זה מספר ספציפי מאוד. האם אתה מתבדח או שאתה באמת נוקב בצורה רצינית בתחזית עד כדי כך מדויקת? איך הגעת לזה בכלל? אולי עוד אגיד לך בהמשך לכמה הזהב יגיע באמת.
קיבלתי את המידע מאלוהים.

ז"א מידע שטוב לטווח זמן ההשקעה שלי.

מידע אישי אם תרצה.
המניות שהם חזו והשקיעו בהן לא עלו במאות ואלפי אחוזים. האידיוטים שמדובר עליהם בכתבה הם כלל הנראה אנשים שהשקעותיהם עלו בעשרות אחוזים בודדות, או מקסימום כמה וכמה עשרות אחוזים, שקרוב לוודאי נבעו מניפוח הבורסות לבדו ולא הצלחה אמיתית של החברות של המניות האלו.

קודם שהאידיוטים מהכתבה ההיא יחזו דברים כמו את טסלה ב-85 דולר, מניה נוספת שעולה באלף אחוז בשלוש חודשים, מניה שלישית שעולה ב-8,400 אחוז ביומיים, ואת המתכות היקרות לפני עליות של אלפי אחוזים, ואז תדבר איתי.
כמו שאמרתי בתגובה קודמת,אתה רואה שיש הייפ בנושא ואז "יש לך פתאום הרגשה" שזה יעלה הרבה.

איפה כתבת שטסלה תעלה מ 85 להמון?

בשום מקום כי "לא רצית לתת לאחרים להרויח בלי לקבל חלק" אז תמיד נהיה במעגל סגור.

ברגע שמתחילים להשקיע צצים הפחד והתאוות בצע - האויבים הנוראים ביותר של המשקיע,

כרגע אתה משקיע בלי אויבים ו"מנצח בקלות".

מה עם המניות שחשבת שיעלו וטעית - הם לא קיימות או שאתה פשוט לא מספר לנו עליהם?

מה עם לדעת מתי למכור? ספר לנו איפה מכרת את טסלה בדימיון,או שזה לא מרגש ומעניין אז "שכחת לגמרי מזה".
ועכשיו תקשיב, אני יודע שלפעמים אני לא זוכר דברים, ולא כל מה שאני אומר קורה בדיוק כמו מה שאני אומר אלא אולי קרוב לזה, אבל אני מבקש ממך, תן לי הזדמנות שנייה. בוא נחכה רק כמה ימים, או מקסימום של כמה שבועות, נראה האם הירידות בשווקים ובבורסות ממשיכות ונראה האם הר הגעש ילוסטון מתפרץ, ואז נגיע להחלטה סופית מי אני, מה אני ומה הקטע שלי, נשמע טוב?
אשמח לתת רק תן לי תאריך סופי ואחרון לסוף הירידות בבורסה עם מספר אחרון וסופי

למשל 70-90 אחוז ומאיזה נקודה - בסופו של דבר כסף זה משחק של מספרים.

מספרים צריכים נוסחה שחלק ממנה זה זמן.

עם הערכות כלליות לא הולכים למכולת.

הרי מתישהו כולנו נמות.

מתי שהוא הדולר לא יהיה מטבע הרזרבה ותהיה ירידה חדה מאוד לפחות בארה"ב,

אבל השאלה מתי?

בינתיים הזמן עובר והעלומים נעלמים בפנטזיות אין סופיות.

נערך לאחרונה ב:
זה לא חוכמה לחזות ברגע שאין לך כסף מושקע,

נניח מתחילה איזה מגמה אז ברור שכל אדם(במיוחד משקיע) חושב אולי זה תחילתה של מגמה גדולה

וכדאי להשקיע.

אתה פשוט רושם לעצמך במוח למשל חזיתי את המתכות היקרות אבל כיון שאתה לא משתף אף אחד

כי אתה לא רוצה שירויחו בלי לקבל חלק אז אי אפשר לדעת.
אפשר לדעת אם מכירים אותי אז יודעים שאני אף-פעם לא משקר כי אני ישר כמו סרגל. בכל מקרה, כן סיפרתי למשפחה וחברים אבל לא רשמתי את זה בשום מקום. בכל מקרה, הנה התחלתי לרשום תחזיות באינטרנט. עכשיו רק צריך לחכות.
לא נתת תאריך כניסה לא נתת תאריך יציאה(או יעד באחוזים),אי אפשר לדעת כלום.
בקשה לגיטימית. שזה גם מצחיק כי באמת ניסיתי לחשוב בזמן אמת מה הייתי עושה אם הייתי בתוך הדברים האלו מעבר למה שחזיתי אותם מראש. בוא נעבור על זה באמת ועל מה שהייתי עושה בכל שלב ושלב. נתחיל מהישגיי.

חזיתי את הזהב כשהוא היה על 1,700 דולר לאונקיה, את המתכות היקרות כבר ב-2017, את נטפליקס כשהם היו על 200 דולר בפברואר 2018 ולפני עלייה של 100 אחוז בשנתיים, את טסלה כשהם היו על 85 דולר, חזיתי מניה שאת שמה אני שומר בבסוד כי היא הולכת להצליח בטירוף מעבר למה שהיא כבר הצליחה והחל מהרגע שחזיתי אותה היא עלתה באלף אחוז בשלושת החודשים הבאים, ומניה סודית שנייה שחזיתי אותה שנה שלמה מלפני מה שהיא הונפקה בכלל, ואז היא הונפקה במחיר מסוים שאני מעדיף לא להגיד מהו ועלתה ב-8,400 אחוז בתוך יומיים.

עכשיו, ככה, כדרכי, אהיה כנה לחלוטין ואגיד רק את האמת.

לאחר שחזיתי את הזהב לראשונה, בתוך כמה חודשים בודדים הוא עלה ב-20 אחוז מ-1700 ל-1950 ואפילו 2000 ברגע מסוים נראה לי זה היה, אבל האמת היא, שהייתי ממשיך להחזיק בו עד עכשיו כך שאנחנו מדברים רק על 10 אחוז בכמה שנים אבל זה לא באמת משנה כי אלו עוד אחוזים זניחים והייתי ממשיך להחזיק בו, אילו היה לי כסף להשקיע, עד לרגע זה ומבלי להתחרט על כלום כי אני לא מתעסק באחוזים קטנים והסדר גודל של הצלחה שאני מדבר עליה עוד לפנינו.

בנוגע למתכות היקרות, אם היה לי כסף להשקיע הייתי נכנס ב-2017 וממשיך להחזיק עד העליות המטורפות של מאות ושל אלפים של אחוזים למתכת בבת אחת באמצע 2021 ואז הייתי מוכר. אז אין פה שום בעיה/מבוכה בעבורי כי הרי מדובר בביצוע מושלם בנוגע למתכות היקרות.

בנוגע לנטפליקס, אני מודה שהייתי מוכר כעבור שנתיים כאשר הם היו על 400 דולר וכך הייתי יוצא עם רווח של 100 אחוז בשנתיים (עדיין מרשים מאוד) ולכן מפסיד את העוד עלייה של עוד 200 דולר בשווי המניה שהייתה מאז, אבל גם ניצל מהירידה מ-600 דולר בחזרה ל-200 דולר, כך שהייתי יוצא עם 100 אחוז רווח אחרי שנתיים במקום 200 אחוז רווח אחרי עוד שנה ומשהו נוספים ובמקום 0 אחוז אחרי הקריסה בחזרה למחיר של פברואר 2018 אז סה?כ אני מרוצה בנוגע לצורה שבה הייתי מתפקד עם נטפליקס.

מטסלה הייתי יוצא כשהם היו על 400 דולר שבדיעבד וכשלעצמו זאת טעות כי הם עלו עד ל-1200, אבל עדיין מדובר על קרוב ל-400 אחוז רק בכמה חודשים (שזה מטורף) והיה לי ברור כל הזמן שהם בועה כך שאם הייתי מחכה עד עכשיו המחיר היה צונח מה-1200 בחזרה ל-600 אז סה"כ אני די מרוצה מהביצועים שלי עם טסלה.

בנוגע למניה שעלתה באלף אחוז בשלוש חודשים מרגע שחזיתי אותה, ביצוע קרו למושלם. לפי מה שהערכתי בזמן אמיתי שהייתי עושה, הייתי אומר לעצמי ש-"זה הרגע שהייתי מוכר" אחרי שראיתי שהם עלו באלף אחוז. ומאז הם באמת ירדו ובהרבה.

בנוגע למניה שעלתה ב-8,400 אחוז ביומיים, גם כן ביצוע קרוב לשלמות. הייתי קונה, רואה שעלה ב-8,400 אחוז ביומיים ויוצא (כי הרי ברור שעלתה בהרבה כל-כך בזמן מועט כל כך, היא הרי מתודלקת על-ידי הרגשות והפסיכולוגיה של השוק ולא רק השווי הממשי של מה שהחברה עושה [וכזה דבר הרי לא יחזיק], מה גם ש-8,400 אחוז ביומיים זה באמת מטורף וזה לא הגיוני שזה פשוט עכשיו ימשיך לעלות במימדים האלו, בטח לא אחרי שה-8,400 אחוז האלו קרו ביומיים, ולכן הייתי יודע למכור ולברוח). ומאז המניה באמת ירדה בהרבה כאשר מאז היא עלתה הרבה ממה שהפסידה ואז הפסידה הכול בחזרה, אם זיכרוני לא מטעה אותי. שכחתי את שמה. זה כתוב לי איפשהו אבל כרגע אני לא זוכר אז אני לא יכול לעשות חיפוש זריז באינטרנט אבל אני די בטוח שאני זוכר את התנועות הכלליות של העלייה הגדולה ואז ההתרסקות בחזרה, לאחר מה שהייתי מוכר, לאחר רווח של 8,400 אחוז ביומיים.

האם תשובותיי סיפקו אותך?
גם אנשים שמנהלים כסף של אחרים יש להם "חרב על הצוואר" - אם לא יצליחו יפוטרו.

לך אין שום אחריות,אתה רוצה להרויח בלי לקחת שום סיכון.

למעט להתבזות כאן בפורום - סיכון חברתי אבל זה לא סיכון משמעותי כמו סיכון בריאותי או כספי.
אני גאון פיננסי ברמות בלתי רגילות לחלוטין ולכן זה לא סביר שלא אצליח בטירוף. גם אם היינו אומרים שכן, אז בטח ובטח שלא אפסיד את כספך או את כספו של אף אחד אחר.

ונגיד וקרה הבלתי אפשרי, אז הכול בסדר, אצא לעבוד ואחזיר לכם הכול עד השקל האחרון.

כמו הג'וקר של הית' לדג'ר, אני אדם העומד במילתו. מילה שלי זה מילה.
אז בעצם מה שקרה כאן נכנסת לפחדים של אנשים אחרים והלבשת עליהם את הפחדים שלך,

את השפל הגדול בגלל החוב צופים כבר עשרות שנים ואין כלום.

זה יקרה רק כאשר הדולר לא יהיה מטבע הרזרבה העולמי וגם אז מי אמר שבכל העולם?
השפל הגדול השני כבר מתחיל. שים מבטחך בגאון הפיננסי הגדול ביותר בכל הזמנים. אני יודע על מה אני מדבר. כמובן שהתפרצות הר הגעש ילוסטון תחמיר הכול. והדולר באמת עומד להתרסק. כבר מאז ינואר של 2020 אני אומר שתם ונשלם עידן חוזקתו ודומיננטיותו של הדולר האמריקאי.
יכול להיות שהבורסה בארה"ב תרד 70-90 בגלל ירידת ערך המטבע

ושאר הבורסות לא תהיה דרמה גדולה.

זה הבעיה עם חיזוי.

אבל אז,אני כבר מתחיל להכיר אותך,תגיד חזיתי.

"רק טעיתי" שזה היה רק בבורסות ארה"ב.
לא. באמת מלכתחילה דיברתי רק על ארצות הברית. ואירופה. גם אירופה.

ולא, אם נגיד שיתחיל רק בארצות הברית, אודה שאכן טעיתי בנוגע לאירופה ואודה שאכן מדובר בטעות גדולה, בעוד שהטעות עם התאריכים, בהתחשב בזה שלא התחיל שפל גדול כבר 4,400 שבועות, ובהנחה שמה שאנחנו רואים עכשיו זאת באמת התחלת השפל הגדול השני רק כמה שבועות יותר מאוחר ממה שחשבתי, זאת באמת, בכנות, עם יד על הלב, טעות לא משמעותית.
טעות קטנה יחסית לגודל התנועה והדרמה.
טעות של כמה שבועות כאשר שפל גדול מתחיל פעם ב-4,400 שבועות, זאת באמת טעות קטנה יחסית של כמה עשיריות אחוז אם אני לא טועה. אלו עובדות אמיתיות ומתמטיות. אני לא ממציע את הדברים האלו כי אני "עושה לעצמי הנחות" או מנסה להיראות טוב. כשאני טועה, אני אומר. אם מתישהו אטעה טעות שהיא גדולה, גם את זה אגיד. זאת באמת פשוט לא הייתה טעות גדולה.
אמרת זה יהיה במכה בינתיים יש חתיכות של ירידות לא מכה,
גם נכון. וגם זאת טעות קטנה. האם זה באמת משנה האם מתחיל שפל גדול שני בתוך יום אחד או לאורכן של כשבועיים-שלושה עם עוד 2-4 אחוז כל יום? מה ההבדל? מה האסון הגדול שקרה?

אלו באמת טעויות קטנות ולא משמעותיות. אתה באמת מחפש אותי על שטויות.
רמזת ש 30 אחוז ירידה יכול להיות מספיק - עוד הנחה אסטרונומית
לא נכון. אמרתי ש-30 אחוז זאת ההתחלה של ההתחלה של השפל הגדול השני. וכאשר ירד בעוד 40-60 אחוז, נוכל להגיד ששלב ההתחלה של השפל הגדול השני נגמר, וכעת אנחנו בתוכו.
אין דבר כזה באמת שאין,יש רק אדם שמפחית שקרים.
אוקיי. אני אזרום איתך. אז אני משקר אחת לשש שנים או פחות (כי כבר שש שנים לא שיקרתי ונראה כמה עוד אני אחזיק [כאשר כמובן התקווה היא להחזיק ככה עד סוף החיים]).
אנחנו לא הצגנו אמרת מפורשות שהוא עדיין לא הגיע ליעד שלך.
אם זיכרוני לא מטעה אותי, הודיתי בכך שלא באמת סיימתי להאמין בזהב ובמה שאני מצפה שהוא עוד יגיע אליו בעתיד רק אחרי שהפיתם את תשומת ליבי לכך שהזהב "לא הצליח".
קיבלתי את המידע מאלוהים.
יש לך חוש הומור מוזר מאוד.
ז"א מידע שטוב לטווח זמן ההשקעה שלי.

מידע אישי אם תרצה.
אני כבר יודע לכמה הזהב יגיע ובערך מתי. תודה.
כמו שאמרתי בתגובה קודמת,אתה רואה שיש הייפ בנושא ואז "יש לך פתאום הרגשה" שזה יעלה הרבה.

איפה כתבת שטסלה תעלה מ 85 להמון?

בשום מקום כי "לא רצית לתת לאחרים להרויח בלי לקבל חלק" אז תמיד נהיה במעגל סגור.
לא לא. הנה. התחלתי לחלוק את תחזיותיי. שפל גדול שני, המניות בצופן, התפרצות הר הגעש ילוסטון, והזהב. למדתי לקח. אנחנו לא תמיד נהיה במעגל סגור.

על טסלה והדברים האחרים דווקא סיפרתי בזמן אמת לחברים ומשפחה אז יש את עדויות השמיעה שלהם, אם זה מעניין אותך.
ברגע שמתחילים להשקיע צצים הפחד והתאוות בצע - האויבים הנוראים ביותר של המשקיע,

כרגע אתה משקיע בלי אויבים ו"מנצח בקלות".
אולי אצל משקיעים אחרים זה יהיה ככה. אצלי לא כי אני רוסי אז אין לי פחד מכלום.

בנוגע לתאוות בצע, אני חכם הרבה יותר משאני תאב בצע אז התאוות בצע תחת שליטה.
מה עם המניות שחשבת שיעלו וטעית - הם לא קיימות או שאתה פשוט לא מספר לנו עליהם?
לא קיימות. כלומר, אולי מניות שאני חושב שיעלו עכשיו אבל עוד לא עלו, כאשר הן עוד בהחלט יעלו בעתיד, כך לפי תחזיותיי.

משהו שחשבתי שיעלה ועוד ל עלה ואני גם לא חושב או מצפה יותר שעוד יעלה בעתיד, עוד לא קרה לי כזה דבר.
מה עם לדעת מתי למכור? ספר לנו איפה מכרת את טסלה בדימיון,או שזה לא מרגש ומעניין אז "שכחת לגמרי מזה".
חזור לאחור. עניתי על זה מקודם.

אשמח לתת רק תן לי תאריך סופי ואחרון לסוף הירידות בבורסה עם מספר אחרון וסופי

למשל 70-90 אחוז ומאיזה נקודה - בסופו של דבר כסף זה משחק של מספרים.

מספרים צריכים נוסחה שחלק ממנה זה זמן.

עם הערכות כלליות לא הולכים למכולת.

הרי מתישהו כולנו נמות.

מתי שהוא הדולר לא יהיה מטבע הרזרבה ותהיה ירידה חדה מאוד לפחות בארה"ב,

אבל השאלה מתי?

בינתיים הזמן עובר והעלומים נעלמים בפנטזיות אין סופיות.
אני אגיד לך מה, מאז ה-21 במאי האחרון אני חוזה את התפרצותו של הר הגעש ילוסטון בתוך "ימים עד שבועות". לדעתי, לפי המצב, יתחיל שפל גדול שני גם ללא התפרצות הר הגעש ילוסטון, אבל אם נגיד שהוא יתפרץ, אז שפל גדול שני בטוח יתחיל, מעבר למה שזה יגיד שאני גם הרגע חזיתי התפרצות הר געש, והזהב גם יעלה לא במעט.

בוא נגיד...חודשיים החל מה-21 במאי האחרון.

כי אני חוזה את התפרצות ההר בתוך ימים עד שבועות החל מה-21 במאי, אז בוא נגיד פשוט הכמות הגדולה ביותר של שבועות מבלי שהגענו ל-"חודשים". כלומר שמונה שבועות.

ה-21 ביולי הוא התאריך האחרון והסופי שאני קובע להגעתן של הירידות לכשבעים עד תשעים אחוז, כאשר אנחנו מחשבים החל מאמצע פברואר, וזה גם התאריך האחרון שאני קובע להתפרצות ההר.

אם עד ה-21 ביולי לכל המאוחר, הירידות בארצות הברית ואירופה מגיעות ל-70-90 אחוז, והר הגעש ילוסטון מתפרץ והורג אלפים, אתה מביא לי 100,000 שקל בשביל שאשקיע אותם לפי ראות עיניי, כאשר אחלק אותם שווה בשווה בין שני מניות שאני חוזה שיעלו במאות אלפי ואף מיליוני אחוזים. מוסכם?

אוקיי. אני אזרום איתך. אז אני משקר אחת לשש שנים או פחות (כי כבר שש שנים לא שיקרתי ונראה כמה עוד אני אחזיק [כאשר כמובן התקווה היא להחזיק ככה עד סוף החיים]).
בהצלחה,אפילו אם תצליח רק את זה בחיים השגת המון.

לעניות דעתי הדרך היחידה לא לשקר(לפחות לא במודעות אני לא מדבר על שקרים שאח"כ אתה מבין שדברים

שאמרת היה אלמנט של שקר) היא להישאר ברגשות מאוד מאוד חיוביים ז"א אנרגיה מאוד מאוד גבוהה,זה אפשרי

רק אם,אולי,אתה לא חווה אכזבות משמעותיות שמדרדרות את האנרגיה הזאת.

יש לך חוש הומור מוזר מאוד.
איך אתה מגדיר אינטואיציה?

מאיפה בא המידע אם לא מאלוהים.

אם תשחזר את כל הידע שקלטת בדיעבד ותצרף אותו ליחידה אחת לא תגיע בחיים למסקנות האינטואיטיביות.

ונגיד וקרה הבלתי אפשרי, אז הכול בסדר, אצא לעבוד ואחזיר לכם הכול עד השקל האחרון.
זה לא עיניין של מילה,טכנית נניח שיכנעת שיתנו לי חצי מיל' והפסדת חצי.

רבע מיל' להחזיר מעבודה של פסיכולוג מתחיל זה לא ממש ריאלי.

לאחר שחזיתי את הזהב לראשונה, בתוך כמה חודשים בודדים הוא עלה ב-20 אחוז מ-1700 ל-1950 ואפילו 2000 ברגע מסוים נראה לי זה היה, אבל האמת היא, שהייתי ממשיך להחזיק בו עד עכשיו כך שאנחנו מדברים רק על 10 אחוז בכמה שנים אבל זה לא באמת משנה כי אלו עוד אחוזים זניחים והייתי ממשיך להחזיק בו, אילו היה לי כסף להשקיע, עד לרגע זה ומבלי להתחרט על כלום כי אני לא מתעסק באחוזים קטנים והסדר גודל של הצלחה שאני מדבר עליה עוד לפנינו.

בנוגע למתכות היקרות, אם היה לי כסף להשקיע הייתי נכנס ב-2017 וממשיך להחזיק עד העליות המטורפות של מאות ושל אלפים של אחוזים למתכת בבת אחת באמצע 2021 ואז הייתי מוכר. אז אין פה שום בעיה/מבוכה בעבורי כי הרי מדובר בביצוע מושלם בנוגע למתכות היקרות.

בנוגע לנטפליקס, אני מודה שהייתי מוכר כעבור שנתיים כאשר הם היו על 400 דולר וכך הייתי יוצא עם רווח של 100 אחוז בשנתיים (עדיין מרשים מאוד) ולכן מפסיד את העוד עלייה של עוד 200 דולר בשווי המניה שהייתה מאז, אבל גם ניצל מהירידה מ-600 דולר בחזרה ל-200 דולר, כך שהייתי יוצא עם 100 אחוז רווח אחרי שנתיים במקום 200 אחוז רווח אחרי עוד שנה ומשהו נוספים ובמקום 0 אחוז אחרי הקריסה בחזרה למחיר של פברואר 2018 אז סה?כ אני מרוצה בנוגע לצורה שבה הייתי מתפקד עם נטפליקס.

מטסלה הייתי יוצא כשהם היו על 400 דולר שבדיעבד וכשלעצמו זאת טעות כי הם עלו עד ל-1200, אבל עדיין מדובר על קרוב ל-400 אחוז רק בכמה חודשים (שזה מטורף) והיה לי ברור כל הזמן שהם בועה כך שאם הייתי מחכה עד עכשיו המחיר היה צונח מה-1200 בחזרה ל-600 אז סה"כ אני די מרוצה מהביצועים שלי עם טסלה.

בנוגע למניה שעלתה באלף אחוז בשלוש חודשים מרגע שחזיתי אותה, ביצוע קרו למושלם. לפי מה שהערכתי בזמן אמיתי שהייתי עושה, הייתי אומר לעצמי ש-"זה הרגע שהייתי מוכר" אחרי שראיתי שהם עלו באלף אחוז. ומאז הם באמת ירדו ובהרבה.

בנוגע למניה שעלתה ב-8,400 אחוז ביומיים, גם כן ביצוע קרוב לשלמות. הייתי קונה, רואה שעלה ב-8,400 אחוז ביומיים ויוצא
אם מסכמים את מה שאמרת יוצא ממוצע של מאות אחוזים על ההשקעה עד עכשיו.

ז"א מניחים שבכל השקעה השקעת אותה כמות כסף.

זה מצוין אבל זה בהחלט לא ההבטחה שלך.

בנוסף צריך הביא בחשבון שיקולים של חפיפת זמנים(כמה מניות שעולות באותו זמן ולכן זה לא שמוכרים

באחד ומייד עוברים לשני) וכסף לא עובד(אם מכרת ולא נכנסת למשהו אחר) וזאת שוב בהנחה אופטימית

שכל הכסף מושקע על ההתחלה.

לדעתי, לפי המצב, יתחיל שפל גדול שני גם ללא התפרצות הר הגעש ילוסטון, אבל אם נגיד שהוא יתפרץ, אז שפל גדול שני בטוח יתחיל
אין קשר בין האירועים,אני כבר שנים ארוכות מאוד בבורסה ואני יכול להגיד לך ללא צל של ספק

שאין קשר בין "אנשים מתים" למצב כלכלי.

אפילו אם אני זורם איתך שתיווצר איך שהוא תגובת שרשרת(כמו שציינת בפוסט קודם) מכאן ועד

לשפל גדול שני המרחק ענק.

אני מבין זה רומנטי ודרמטי לקשר בין הדברים אבל מה לעשות שמספרים זה משהו יותר יבש...

ה-21 ביולי הוא התאריך האחרון והסופי
מאמצע פברואר מינימום 70 אחוז... בהצלחה.

כמו שאומרים באנגלית

good luck you will need it

מ. ח. פ.

Member
אם מסכמים את מה שאמרת יוצא ממוצע של מאות אחוזים על ההשקעה עד עכשיו.

ז"א מניחים שבכל השקעה השקעת אותה כמות כסף.

זה מצוין אבל זה בהחלט לא ההבטחה שלך.
עבר זמן מאז ועכשיו יש הזדמנויות אחרות. וגם השתפרתי. אני לא יכול להוכיח שעכשיו יש לי יכולות של מאות אלפי ומיליוני אחוזים בכמה שנים כי עד שאני אוכל להוכיח את זה ההזדמנויות האלו יחלפו ואז כבר הפסדנו. אז אם אתה לא מאמין שחזיתי את כל הדברים שסיפרתי שחזיתי, אז אם מתחיל עכשיו שפל גדול שני ואם הר הגעש ילוסטון יתפרץ, אני צריך שזה יהיה מספיק בשבילך ושעל בסיס זה תסכים להשקיע 100,000 שקל בגאונותי הפיננסית. אם אני מגיע לעד 20,000 אחוז רווח, אז הכול שלך.
בנוסף צריך הביא בחשבון שיקולים של חפיפת זמנים(כמה מניות שעולות באותו זמן ולכן זה לא שמוכרים

באחד ומייד עוברים לשני) וכסף לא עובד(אם מכרת ולא נכנסת למשהו אחר) וזאת שוב בהנחה אופטימית

שכל הכסף מושקע על ההתחלה.
אנחנו מדברים על מצב שהוא כולו תיאורטי אז פשוט יצאתי מנקודת הנחה שיש לי כסף להכול מתי שרק רציתי להיות מושקע בדברים האלו ומתי שרציתי לצאת (כמובן הכול בדמיון).
זה לא עיניין של מילה,טכנית נניח שיכנעת שיתנו לי חצי מיל' והפסדת חצי.

רבע מיל' להחזיר מעבודה של פסיכולוג מתחיל זה לא ממש ריאלי.
אני לא מבקש ממך להשקיע חצי מיליון. מספיק מאה אלף כי אפילו מזה, אפשר לעשות מאות מיליונים ומיליארדים לפי חישוב של מאות אלפי אחוזים ואפילו מיליוני אחוזים בכמה שנים.

אם הפסדתי חצי ממאה אלף, 50,000 נוסף על ה-50,000 שלא הפסדתי, זה כלום כסף להחזיר ולא משנה במה עובדים.
אין קשר בין האירועים,אני כבר שנים ארוכות מאוד בבורסה ואני יכול להגיד לך ללא צל של ספק

שאין קשר בין "אנשים מתים" למצב כלכלי.

אפילו אם אני זורם איתך שתיווצר איך שהוא תגובת שרשרת(כמו שציינת בפוסט קודם) מכאן ועד

לשפל גדול שני המרחק ענק.

אני מבין זה רומנטי ודרמטי לקשר בין הדברים אבל מה לעשות שמספרים זה משהו יותר יבש...
זה לא בגלל ההרוגים. זה בגלל האפר הוולקני שיכסה יבשת וחצי כמו גם חלקים נרחבים מהאוקיינו השקט והאוקיינוס האטלנטי, מה שישבש קשות את סחר החוץ של ארצות הברית, מה שמדינה עם 30 טריליון דולר בחובות לא יכולה להרשות לעצמה. והנה השפל (שמתחיל גם בלי קשר) ילך ויחמיר במהירות. לא בגלל אלפי ההרוגים. בנוסף, הדבר יגרום לרעב באמריקה הצפונית וחלק מאמריקה הדרומית בגלל שחוסר השמש יהרוג את הגידולים החקלאיים, מה שיגרור התייקרות דרסטית של מוצרי המזון.

אז לא, המרחק לא ענק כי קודם כל מתחיל שפל גדול שני בלי קשר, וגם אם לא היה מתחיל שפל גדול שני גם בלי קשר, אז זה לא בגלל הרוגים אלא בגלל האפר הוולקני שישבש את סחר החוץ, מה שארצות הברית לא תעמוד בו בגלל החוב החיצוני המטורף ובגלל הרעב שייגרם בעקבות מות הגדולים החקלאיים.
מאמצע פברואר מינימום 70 אחוז... בהצלחה.

כמו שאומרים באנגלית

good luck you will need it
לא. אני לא אצטרך את זה כי אני עד כדי כך טוב שאני אצליח (השפל הגדול השני יסיים את שלב ההתחלה והר הגעש ילוסטון יתפרץ) גם בלי זה. אבל כמובן, שאני מאוד מודה ומעריך.

לא רוצה ללחוץ ולהיות מציק או משהו, אבל אם יסתבר שמה שאנחנו רואים עכשיו זאת התחלה של שפל גדול שני, והר הגעש ילוסטון יתפרץ, האם תסכים להשקיע 100,000 שקל בגאונותי הפיננסית?

בקי ברי

New member
בשלב ראשון, תעשה טיול ביאכטה, זה רבה יותר נגיש 😀 אחכ תתקדם לכל מה שכתבת

למעלה