וכן תל אביב "מקלקלת" אנשים....
מי שעובר להתגורר במדינת תל אביב לאחר פרק זמן מאמץ לו דפוסי התנהגות שהוא לא היה רגיל להם. סיגנון אחר של לבוש. סיגנון אחר של אורך חיים. סיגנון אחר של שפה ודיבור. סיגנון אחר של התנהלות. אנשים פתאום משתנים המרוץ לחיים במדינת תל אביב היא כמו רוח,, הכל מהר מהר,להספיק,להיות, להראות,להתחכך, כל אלה גם אם לא רוצים גורם לאדם להשתנות להתאים את עצמו לסביבה ולסובבים ולא תמיד לטובה, בדרך כלל לרעה למי שלא נולד שם ורגיל לאורך החיים. אני הרי צופה ולא מעט בתוכנית וראיתי הכל מהכל שם,התנהגויות,יחס ויחסים,התנהלויות,רגש,וגם אכזבות. אני את ליז מאוד אוהבת ויש לי סימפטיה אליה ואסביר... ליז לא חייבת להיות אחת מהעדר, לא חייבת לחשוב כמו כולם,לעשות הכל כמו כולם,לחשוב כמו כולם,יש לה דעות משלה, רצונות משלה, חשקים משלה וזה לא פסול. ההפך היא מיוחדת בעיניי,, היא מתנהלת כפי שהיא מתנהלת וחושבת שזו הדרך שהכי מתאימה לה, למרות שהיתה פה ושם משנה את האובססיה שלה לפרפקציוניזם ואולי היתה רוצה להיות קצת יותר קלילה ופתוחה, לדוגמה כשאמרה לאיתן מעולם לא התחלתי עם גבר, לא פלירטטתי, את זה אני חייבת להתחיל ולנסות,, ליז מודעת שיש לה פאקים ולא מסתירה לעומת אחרות שבטוחות שהן מושלמות אבל פוחדות להוציא,להגיד אבל אנחנו יודעים שאף אחד לא מושלם. ושוב לדעתי ליז מיוחדת,, מנומסת להפליא,מתורבתת,בחורה שיודעת מה שהיא רוצה ופועלת על פי זה. אני בטוחה שליז בחוץ אהובה,שיש לה הרבה חברים שמעריכים אותה, היא מושכת תשומת לב ולא מעט,,פה בבית הקינאה של הבנות מעבירה אותן על דעתן ותסכימו איתי שמספיק אחת שליז לא באה לה טוב בעין שתתחיל למרר לה את השהות ואז כמובן מתחיל אפקט העדר וחבל. לדעתי מי שיחלוק איתה את החיים יהיה מאושר,היא תהיה לו אשה מצויינת,ראויה,חכמה,אוהבת אדם,אחת שיודעת להחליק דברים לא לשמור טינה ולהמשיך הלאה,, שזה חלק מאוד מאוד חשוב בחיים ובזויות. היא תהיה אמא מדהימה, תנהל בית הכי טוב שיכול להיות בצורה מושלמת. אני מאוד מקווה שאיתן לא ידיח אותה, גם אם לא יחשוב עליה כאופציה לזוגיות לפחות שיתן לה להמשיך את התהליך שהיא רוצה לעבור,,, לא רק לאתי מותר לבקש מאיתן ולקבל להשאר גם לליז מותר אם לא יותר. ימים יגידו. בברכת בוקר טוב לכולם