מי שרוצה להבין למה הבנות שונאות את ליז

רגע רק רגע

Active member
וחזרנו לעניין התהליך (שתיהן)

לא מבין ת'קטע הזה. אנשים מדברים על תהליכים שהם עוברים במונחים של שנים ושם... הכל אינסטנס. לא רואה אף-אחד שמשתנה עקב תכנית ריאליטי זו או אחרת (להוציא מיקרים שליליים).

noaxxx

New member
אי אפשר לדעת מה קורה איתם אחרי ...

יש כאלה שכן ויש כאלה שלא.. אני מניחה שלא נדע אף פעם

Klayhamn

New member
זה מה שמעצבן

לדעתי צריך להחתים אותם בחוזה שהן מוכרחות להשתתף גם בסרט דוקומנטרי שיסקור את מצבן לאחר התוכנית, נניח - שנה אחרי -- זה יהיה באמת מעניין

noaxxx

New member
../images/Emo6.gif לא מספיק 3 חודשים? הרגת אותי עכשיו

שנה אחרי אף אחד כבר לא זוכר מיהם, וכבר יש ריאליטי חדש להתעסק בו... וכרגיל, אנחנו האחרונים שערים כאן

noaxxx

New member
ציני ציני... ../images/Emo8.gif ../images/Emo6.gif

תשמע, אולי זו התמימות שלי, אבל אי אפשר לומר שהן לא נכנסו באמת לשיחה אמיתית... ורואים שזו לא היתה שיחה עבור סחיטת קולות ...למרות שזה בטוח יביא כמה סמסים. תראה איזה הבדל בין הנאומים של קרן אתמול בלילה לבין עכשיו. אז תענוד את המשקפיים הורודים שלך ו... תתרכך קצת
בשורה התחתונה, מעניין.. שיחה זורמת, קצבית... בלי הרבה פאוזות (מה שקורה בהרבה שיחות שם)...

Klayhamn

New member
אוי, נעה, נעה, נעה... ../images/Emo6.gif

http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=2264&MessageId=154652735 זה לא נאום ? זו לא סחיטת קולות? את נותנת להם לשטות בך יותר מדי... אל תהיי נאיבית השיחה זורמת, אבל זה לא אומר שום דבר על הכוונות והמניעים שלהן ליז מנסה להרגיש רצויה, קרן מנסה לרצות את הקהל סה טוּ

noaxxx

New member
תשמע,

חשבתי על זה ו..... כנראה שאתה צודק לגבי המניעים והכוונות... (כנראה שאני צריכה איזה איפוס קטן פה ושם
) אבל זה לא סותר שהן שקעו בשיחה ושהיה להן כיף..אחרת הן לא היו נמרחות איתה 3 שעות

Klayhamn

New member
אין דבר כזה

לא עוברים מ-"אני לא יכולה לסבול אותה, קשה לי איתה" ל-"כיף" ביום אחד, ובמקרה - אחרי שקרן מבינה שהיא מועמדת להדחה בגלל (בין היתר) היחס שלה לליז קרן ממילא לא הולכת לישון מוקדם, היא תמיד נשארת ערה, ובדרך כלל זה עם ליהי. הפעם ליהי ישנה, אז היא נשארה ערה עם ליז, חפרה איתה קצת, ושקעה איתה בשיחה. המבחן האמיתי של הקשר ביניהן הוא לא בשעת לילה כדרך להפיג את השעמום --- אלא בשעת משבר, כשהן עצבניות/לחוצות/עם-אנשים-אחרים...

noaxxx

New member
אתה יודע מה? אני מסכימה איתך

יש לך טיעונים.. שקשה לעמוד בפניהם..
כבר כתבתי פה, אתמול אני חושבת, שהתפיסה שלי כרגע את ליז היא כמו הליכה על קרח דק, ושאני צריכה עוד זמן לתצפת עליה כדי להגיע למסקנה סופית. אז זה מה שאני אמשיך לעשות ונראה מה ייצא ממנה בימים הקרובים.

וכן תל אביב "מקלקלת" אנשים....

מי שעובר להתגורר במדינת תל אביב לאחר פרק זמן מאמץ לו דפוסי התנהגות שהוא לא היה רגיל להם. סיגנון אחר של לבוש. סיגנון אחר של אורך חיים. סיגנון אחר של שפה ודיבור. סיגנון אחר של התנהלות. אנשים פתאום משתנים המרוץ לחיים במדינת תל אביב היא כמו רוח,, הכל מהר מהר,להספיק,להיות, להראות,להתחכך, כל אלה גם אם לא רוצים גורם לאדם להשתנות להתאים את עצמו לסביבה ולסובבים ולא תמיד לטובה, בדרך כלל לרעה למי שלא נולד שם ורגיל לאורך החיים. אני הרי צופה ולא מעט בתוכנית וראיתי הכל מהכל שם,התנהגויות,יחס ויחסים,התנהלויות,רגש,וגם אכזבות. אני את ליז מאוד אוהבת ויש לי סימפטיה אליה ואסביר... ליז לא חייבת להיות אחת מהעדר, לא חייבת לחשוב כמו כולם,לעשות הכל כמו כולם,לחשוב כמו כולם,יש לה דעות משלה, רצונות משלה, חשקים משלה וזה לא פסול. ההפך היא מיוחדת בעיניי,, היא מתנהלת כפי שהיא מתנהלת וחושבת שזו הדרך שהכי מתאימה לה, למרות שהיתה פה ושם משנה את האובססיה שלה לפרפקציוניזם ואולי היתה רוצה להיות קצת יותר קלילה ופתוחה, לדוגמה כשאמרה לאיתן מעולם לא התחלתי עם גבר, לא פלירטטתי, את זה אני חייבת להתחיל ולנסות,, ליז מודעת שיש לה פאקים ולא מסתירה לעומת אחרות שבטוחות שהן מושלמות אבל פוחדות להוציא,להגיד אבל אנחנו יודעים שאף אחד לא מושלם. ושוב לדעתי ליז מיוחדת,, מנומסת להפליא,מתורבתת,בחורה שיודעת מה שהיא רוצה ופועלת על פי זה. אני בטוחה שליז בחוץ אהובה,שיש לה הרבה חברים שמעריכים אותה, היא מושכת תשומת לב ולא מעט,,פה בבית הקינאה של הבנות מעבירה אותן על דעתן ותסכימו איתי שמספיק אחת שליז לא באה לה טוב בעין שתתחיל למרר לה את השהות ואז כמובן מתחיל אפקט העדר וחבל. לדעתי מי שיחלוק איתה את החיים יהיה מאושר,היא תהיה לו אשה מצויינת,ראויה,חכמה,אוהבת אדם,אחת שיודעת להחליק דברים לא לשמור טינה ולהמשיך הלאה,, שזה חלק מאוד מאוד חשוב בחיים ובזויות. היא תהיה אמא מדהימה, תנהל בית הכי טוב שיכול להיות בצורה מושלמת. אני מאוד מקווה שאיתן לא ידיח אותה, גם אם לא יחשוב עליה כאופציה לזוגיות לפחות שיתן לה להמשיך את התהליך שהיא רוצה לעבור,,, לא רק לאתי מותר לבקש מאיתן ולקבל להשאר גם לליז מותר אם לא יותר. ימים יגידו. בברכת בוקר טוב לכולם

adiyon2

New member
לשם שינוי לא מסכימה איתך

לגבי תל אביב בטוח אבל לא נפתח את זה. לגבי ליז, היא לא מפנימה שהיא לא יכולה להבליט את החסרונות שלה לעיני כל הזמן ולצפות שכל פעם יסלחו לה. הגיע הזמן להפנים שיש אנשים שונים ממך ולנמשיך הלאה. חוץ מזה שלטובתה כדי שתצא החוצה, טיפול נכון עושים אצל מטפל מוסמך ולא מול כל צופי 24/7. אבל אני מסכימה איתך שהיא יפה, חכמה ומיוחדת.

loni rali

New member
אכן כך.ליז היא פרינסס אמיתית

ואילו קרן פרינססה. נראה לי שללא ליז הם היו אוכלים מקופסאות שימורים כל יום...

היא פרינסס כי היא פשוט פרינסס אמיתית

אבל בימינו זה רע, לא נראה טוב, זה נראה הזוי, חולה,לא שייך,"צריך להיות עם פה גדול, התנהגות על גבול האלימות המילולית,אחת שיודעת לריב להתווכח לשקר ואז רואים אותך אתה נחשב ואתה אין". וזה נכון שקרן חושבת שהיא פרינססה,וזה בסדר אבל לא בוילה, בבית הפרטי שלה, לא כשאתה מצולם נבדק ונבחן 24X7 ועומד כל השבוע למבחן, והנה היא ממשיכה,, שבוע אחרי שבוע, ואנשים בכלל לא מסתכלים על זה,לא מחשיבים את זה וההפך עם ליז. שמתי גם לב שלאורך הדרך ועד היום גם אורטל אצבע לא נרטבת לה חס וחלילה,לא תורמת כלום לבית,לא כלים,לא לעזור לבשל, לא לנקות זה עובר ממנה והלאה,,,, גם ענת עד השבוע בדיוק כמו אורטל,,לא עושה כלום,לא כלים ,לא עוזרת במטבח,, לא מנקה,, כלום כלום ואף אחד לא מעיר להן,לא אומר מילה. כנ"ל ליהי פרט לזה שפעם בשבוע היא אולי מכינה סיר אוכל או עוזרת לקלוף משהו לא ראיתי אותה פעם אחת מדיחה כלים או מחזיקה סמרטוט ומנקה. אלה פרינססות יחיי הניצול !!!!!!!!!!!!!

sunflower11

New member
הן שונאות אותה, כי הן רוצות לשנוא אותה. כי הן

מצאו שעיר לעזאלזל. וכי הן גם ממש לא מבינות אותה. ליז בחורה עם לא הרבה בטחון, שנכנסה לוילה ומייד חטפה שתי כאפות רציניות (אחת באמת בגלל טעות שעשתה עם לירון, אך היא למדה מזה ולא חזרה על כך), ומאז הבנות ממש מחפשות אותה, ובנוסף היא כל הזמן מועמדת להדחה, זה לא קל.

Klayhamn

New member
היא עשתה את אותה "טעות" עם אורטל

בהתחלה, ואז חזרה עליה עם דניאל, ולבסוף עם לירון

למעלה