מי שרוצה להבין למה הבנות שונאות את ליז

loni rali

New member
לי היא ממש לא נראית מנותחת וא-סימטרית.

לדעתי היא בחורה יפה ומושכת.לא לכל בחורה יפה מתאימה כל תסרוקת או איפור,אז ברור שהיא לא תיראה תמיד מיליון דולר. יש לה משהו רע בגבות ובעיניים זה אני מסכימה

חני 57

New member
שרי אל תשכחי שהיא גם מפליצה באמצע ה

הארוחה ואת המבט הערמומי את הרוע התכמנות והסכסכנות וגם צביעות!!!!

שרי48

Well-known member
וכל היום היא ניסתה לגייס את הבנים יוני ובן

למלחמה נגד דניאל, מכרה להם סיפורים ומעשיות על כמה היא בודדה, למרות החברות שלה אתי, ליהי, איילת, ענבר וענת, כמה היא מסכנה ודניאל יותר חזקה ממנה. היא אמרה:"היא החזקה ואני החלשה". הטמבלים האלה קונים ה כ ל. אף אחד לא מעמיד אותה על אי הדיוקים (בלשון המעטה) והשקרים שהיא מפיצה ואחרי שנייה מאמינה להם (סבבה). היא מקוה שהם יעבירו את הגירסה שלה לאיתן, ואני מקוה שהם לא עושים עם זה כלום.

רגע רק רגע

Active member
אם כבר...

השיחה הזו, למשל, היא הסיבה שאני לא אוהב את ליז. אמנם דבריה נשמעים בנועם (צורת הביטוי), אך התוכן שלהם לא מקובל. היא כרגע מוכרת את אורטל שהייתה היחידה שתמכה בה והקשיבה לה. מוכרת את עדי שהייתה היחידה שנלחמה למענה.

billc

New member
היא לא אמרה שום דבר רע עליהן

רק אמרה שקשה לה להכיר את אורטל, אבל היא מנסה ואת עדי בסופו של דבר כן הכירה, וכן אהבה אותה

רגע רק רגע

Active member
ובכן...

הייתי מצפה מליז להכרת תודה על מה שהשתיים שהזכרתי עשו למענה. הרי ברור מה מצב העניינים בין אורטל וקרן, ולכן כל אמירה שלילית על אורטל היא לא לעניין. כנ"ל על עדי, שאשכרה נלחמה למענה ובסוף היא אומרת דברי ביקורת לצורך התקרבות אל קרן (שאם לא ההעמדה להדחה... לא הייתה רואה אותה ממטר). בוא נגיד שהיא הייתה יכולה לחסוך את מילות הביקורת.

noaxxx

New member
לילה אחד ליהי הולכת לישון מוקדם...

ומשחררת את קרן מנוכחותה... וקיבלנו שיחה יפה ומעניינת, לדעתי לפחות...

Klayhamn

New member
תקראי לי ציני אבל --

מבחינתי יש פה רק את הסרט שליז חיה בו, ואת הנסיון של קרן לקנות לה קולות בקרב הקהל

רגע רק רגע

Active member
מצד אחד שיחה נעימה...

מצד שני - אי-אפשר לנתק ת'סיטואציה בה השיחה מתרחשת. ליז תקבל כל מי שרק יקשיב לה. קרן תעשה הכל כדי לשנות את רוע הגזירה (הצבעת הקהל).

Klayhamn

New member
הנה, הסרט החדש של ליז

פתאום איתן "מוצא חן בעיניה"... עכשיו היא דוחפת את זה לכל שיחה, אומרת את זה לאיתן, אומרת את זה לקרן... רק לפני כמה שבועות זה נראה לה "זול" ו-"בזוי"... ועכשיו היא הייתה אומרת שהיא "תשקר אם היא לא הייתה רוצה לנסות משהו"... עכשיו היא "לא פוסלת את האופציה".... פתאום היא התעוררה, נזכרה באמצע התוכנית על מה מדובר

Klayhamn

New member
נו, מה, את קונה את זה?

ליז הייתה קורבן במשך קצת יותר משבוע... כל החודש הראשון היא הייתה ממש אחת מהחבר'ה. איזה דברים "אחרים" בדיוק היא הייתה צריכה להתעסק בהם אז? בלהשתתף בלינץ' על לירון? על אורטל? בלהאשים את איתן בניצול מיני של דניאל? בלהתלונן שהתוכנית זולה ובזויה? זה "דברים אחרים"?

noaxxx

New member
דברים אחרים זה...

אני יודעת שאתה לא מאמין שזה אמיתי... העניין שלה מגיל 18 אבל אם תשים לב... כשזה נחשף, שם היתה הנפילה הגדולה שלה, ואח"כ היו ריקושטים של זה.. ורק עכשיו היא מתחילה להתאושש. כל העניין של 'התכנית זולה ובזוייה' היה ב-לפני. עכשיו היא פנויה לחזור ולהתעסק במשחק.

Klayhamn

New member
את קונה את המשחק שלה... חבל

שכחת לגמרי את כל הסרטים שהיא חיה בהם, את כל השקרים, ההכחשות והכו' - והכל נסלח בגלל מה שהיא טוענת שקרה לה בגיל 18... סורי, לא רואה את הקשר בכלל. נעה, בן אדם שקורה לו דבר כזה, הולך וסוגר את עצמו בוילה עם 4 גברים זרים, בתוכנית שכל הפואנטה שלה זה להיות מעין גרסה של ה-"רווק"?
שום נפילה גדולה, מה שהיא עשתה ללירון קרה אחרי זה, התמוטטות העצבים שלה בגלל הקשרים בשיער הייתה אחרי זה... היא לא בריאה נפשית, ואת נופלת פעם אחר פעם בפח שלה.

sunflower11

New member
את ממש מחפשת אותה, בדיוק כמו הבנות. היא

מהתחלה היתה מעוניינת באיתן, וגם איתן היה מעוניין בה. פשוט כמו שאיתן הסביר, כעת יש את הקשר עם דניאל וקרן, וקרה כל מה שקרה עם ליז וכול ההעמדות להדחה של לי, וזה משפיע על איתן. זה מאוד חבל מה שקרה לליז, כי היא הבחורה הכי שווה בוילה וגם יכלה להתאים לאיתן. היא איכותית, יפה, מקסימה, טובה, ישרה. היא פשוט התחילה ברגל שמאל את המשחק וגם נמצאת עם בנות קנאיות שעושות לה חיים קשים.

Klayhamn

New member
וקרן נואמת עוד קצת

"למה, למה, למה אני לא מסוגלת לחשוב רק על עצמי? למה אני כל כך מתחשבת? למה אני לא יותר כמו דניאל - שלא רואה ממטר ולא דופקת חשבון לאף אחד?"

למעלה