מי שרוצה להבין למה הבנות שונאות את ליז

loni rali

New member
אני בחיים לא אגיד את המילה הזאת בטלוויזיה...

ואני גם לא אומרת אותה בחיים האמיתיים כמוך וכמוה. אל תנהל דיון אבל גם אל תשווה השוואה מגוחכת בין לכתוב כלבה בפורום (ואני מתה על כלבים.מגדלת כלבה אגב) לבין להגיד זיונים בטלוויזיה בלי לחשוב פעמיים. לגבי תל אביבית טיפוסית,אתה יכול להכחיש עד מחר אבל מהדיבורים של קרן היא מצדיקה את הסטיגמה שחיה וקיימת.לא אני המצאתי אותה.. וגם על האיזור בו אני גרה יש סטיגמות לטובה ולרעה.מה לעשות.מתמודדים ולא מתכחשים לזה

Klayhamn

New member
אפשר לחשוב שמדובר בפריים טיים

מדובר במילה שנאמרת בשידור 24/7, באמצע הלילה - בזמן שבו כנראה מס' הצופים בתוכנית הוא דו-ספרתי אם בכלל... הן כן מקפידות במהלך היום שלא לדבר בשפה בוטה או על "תכנים בוגרים". אז די להתייפיפות.... אפשר לחשוב מה היא כבר אמרה... קיללה מישהו? פגעה במישהו? דיברה בחופשיות. זה סתם סלנג. מה בדיוק הבעיה בזה? תכף נקרא למשטרת הצניעות.. שחס וחלילה לא יסתובבו שם בבגדי ים... לגבי סטיגמות והצדקתן --- זו סטיגמה אווילית מלכתחילה -- עצם המושג "שרלילה" הוא מושג שוביניסטי ופרימיטיבי, שנובע מעמדה שמרנית ובעצם שולל מנשים את החופש לבחור את סגנון חייהם כראות עיניהם. מי שרוצה - שתעשה סטוצים, מי שלא - לא. לא מקומך ולא מקומו של אף אחד להכנס לחדר המיטות של מישהו אחר ולחנך אותו איך להתנהג בחייו הפרטיים. ועצם העובדה שצורת החשיבה שלך מונחית ע"י סטיגמות ---- זו כלל אינה ראויה לתגובה...

loni rali

New member
אפשר לחשוב שכל העולם גולש בפורום הזה

וקרא שכתבתי כלבה.... same same! עם הסטיגמה שיש על חיי הרווקות התל אביביים אני מסכימה,כי יש בה מן האמת.אתה יכול לא להסכים עד מחר ושבוע

גו ליזי, גו ליזי..אל תאבדי את הדרך שלך בגלל

בגלל דברי ההבל של קרן. מה לא לגיטימי במה שהיא אמרה?? "נשים צריכות..." ברור שזו דעתה, מעצם זה שהיא אומרת אותה. לא מבינה מה צורם בזה. דווקא כשקרן אומרת לה איך היא צריכה להתנהג נשמע סופר-מתנשא. ועוד עושה עליה מניפולציה מגעילה שהיא לא היחידה שחושבת שיש פסול בהתנהגות של ליז. שתגיד את דעתה ולא תדבר בשם אנשים אחרים. זה קצת נשמע כמו גירסה מעודנת של אתי שאמרה לליז שכל האנשים בבית לא סובלים אותה.

billc

New member
היא קצת מתחילה עכשיו לחפור,

היא אמרה דברים טובים. אבל עכשיו היא מדבר על פמיניזם בלה בלה. צריכה לתת מנוחה קצת לפה

Klayhamn

New member
זה ממש לא ברור

שזו "דעה" רק מעצם זה שהיא אומרת את זה... יש חשיבות גדולה לדרך שבה אומרים דברים, ולא רק לתוכן. גם אם היא חושבת ש-"נשים צריכות..." יש דרך להגיד את זה בלי שאנשים ירגישו שהיא מרצה להם ושופטת אותם ומחנכת אותם איך להתנהג אז כשמדברים ואומרים דברים שהפוכים לגמרי ממה שחושב האדם שמולך, נהוג לסייג בצורה מפורשת ולומר : "לדעתי,...." או "אני חושב ש..." -- זה מעדן את הדברים וגורם להם להשמע פחות צורמים ופחות כמו קביעות נחרצות -- פחות כמו קביעת עובדה

אני מסכימה אתך שיש דרך מעודנת להגיד דברים..

וגם אני ביום-יום שלי לא מדברת כמו ליז (למעשה די ההפך- כל הזמן מדגישה עד כמה זו דעתי הסובייקטיבית). אבל יש לי חברה שמדברת כמוה ואיכשהוא זה לא מעורר בי אנטגונזים כי אני כבר מכירה את הסגנון שלה וכבר ברור לי שהיא בעצם מתכוונת שזאת דעתה רק בלי להגיד את שתי המילים בהתחלה "זו דעתי".

Klayhamn

New member
יפה, אבל זו חברה שלך

ואת בחרת להיות איתה. הן לא בחרו להתקע איתה בחור הזה למשך 3 חודשים, אז פחות אפשר להאשים אותן שהן לא סובלות אותה. ויכול להיות שאם חברה שלך הייתה שם במקום ליז, היא הייתה סופגת את אותו יחס. אנשים פשוט לא סובלים דיבור מתנשא, דברי תוכחה, שיפוטיות, וכו'... ואני יודע את זה כי אני חטאתי בכך פעמים רבות בעבר ונכוויתי, ולמדתי איך למתן ולעדן את סגנון הדיבור שלי כדי לא לעורר אנטי - וכדי להיות מסוגל לתקשר בצורה טובה עם מגוון של בני אדם (גם כאלה שהם לא החברים שלי) - ואף להתאים את סגנון הדיבור לאדם שאיתו אני מדבר. ואם היית צופה מתחילת השיחה, היית שמה לב להבדל הגדול בין הסגנון של ליז בהתחלה, ובין סגנון הדיבור כרגע... ברגע שקיבלו אותה לתוך השיחה, פתאום היא מדברת נורמלי. אבל כל עוד היא מרגישה בחוץ, הדרך היחידה שלה להכנס פנימה (מסתבר) זה לשפוט אחרים. היא כנראה לא מכירה דרך טובה יותר להשתלב בשיחה. אני מסכים שהיה להם חוסר-סבלנות ואנטי יסודי כלפיה, אבל הוא נבנה לאורך זמן, זה לא משהו שהגיע מאיזו שמועה.

אבל הן כבר מכירות אותה יותר מחודש והיא כבר

הסבירה שגם כשהיא מדברת בצורה כוללת היא לא מתכוונת למישהו ספציפי... שוב, צורת הדיבור של ליז לא מעוררת אצלי אנטגוניזם. היא עוררה מצידי אנטגוניזם כשהסיתה כלפי אורטל, כשהלכה לסכסך בין אתי ללירון (אולי מתוך ידיעה זה יכול ליצור עליהום על ליקון), כשהייתה ישירה מידי לטעמי בכמה שיחות. איכשהוא דווקא האופן הנחרץ בו היא מדברת לא מעורר בי אנטגוניזם כי ברור לי שזה רק ענין של סגנון, מה גם שטון הדיבור הרך שלה יוצר עידון. אבל יאללה, נמאס לי להגן על ליז. היא לא טלית שכולה תכלת והשעה כבר
ועכשיו שקרן מלקקת לליז וליז מלקקת לקרן זה כבר בלתי נסבל (אחת מלקקת בשביל אהבת הקהל והשניה בשביל אהבת הבית)

Klayhamn

New member
אי אפשר "להסביר" דברים כאלה

האנטי שהיא יוצרת אצלהם הוא טבעי, הוא בא מהרגש, לא מהשכל. הן לא מנהלות התכתבות באי-מייל... זו אינטרקציה אנושית, שבה לשפת הגוף, לטון הדיבור, לצורת הדיבור וכו' - יש חשיבות מכרעת בטיב האינטרקציה שתיווצר והרגשות שהיא תעורר היא יכולה "להסביר" את זה מהיום עד מחר, הן עדיין ירגישו שיפוטיות ובסדר, יכול להיות שזה הסגנון שלה -- אבל אני לא מאשים אותן בכך שהן לא סובלות אותה. הדבר היחיד שאני מאשים אותן בו זה התעללות וחרם. הן יכולות לא להיות חברות שלה, ולהמנע משיחות איתה, גם בלי לפגוע בה. אבל האנטי שיש להן כלפיה הוא ממש לא "סתם". היא לא פגעה בהן אמנם, אבל היא פשוט לא נעימה. פשוט לא נעים לדבר איתה

noaxxx

New member
את הפסקה השנייה אני מקבלת ../images/Emo13.gif

חשבתי הרבה על מה שכתבת, וכבר כתבתי לך תגובה ארוכה ומושקעת, אבל עושה רושם שהכרטיס מסך שלי בדרך למוות קליני.. היה קראש X3...... ממש לפני ה- 'שלח'... אז אני רק אומר שהרבה אנשים מתבטאים כמוה וזה ברור שהם מביעים את דעתם בלבד. אני די בטוחה שיש לה בעייה עם אנשים חדשים. אבל לי היא כבר לא חדשה, למדתי להכיר את דרך ההתבטאות שלה וכך גם אמורים לעשות האנשים שחיים איתה. בסה"כ מדובר באנשים מבוגרים שצריכים באיזשהו שלב לקבל אחרים כמו שהם. לא אומרת לאהוב אותם, אבל להבין שכל אחד שונה בדרך החשיבה ובאופן הביטוי, ולהתעלות מעל זה ולהפסיק לנסות לחנך.

כל פעם נופל לי עוד אסימון

מה שמרגיז עוד בליז זה שהיא תמיד לוקחת את השיחה אליה... אם מישהו מספר לה משהו על עצמו, היא מייד מכניסה את עצמה. היא לא יכולה להיות שם ולהכיל את האחר. היא תמיד תיקח את השיחה למקומות האישיים שלה... שימוש רב במילה "אני", "גם אני", "אני לעומת זאת", "אצלי".....

loni rali

New member
איזה כלבה קרן.איך היא עוקצת את ליז בין השורות

וליז התמימה במקום לת לה קונטרה,מחזקת אותה... במקום להגיד לה ככה אני מדברת וזה נשמע איך שזה נשמע,היא מתגוננת מול קרן הצבועה. שליז תדבר מה שהיא רוצה ואיך שהיא רוצה,היא לא צריכה לשקול אלף פעם מילים בגלל שלקרן לא נוח לשמוע דברים כי היא תל אביבית! אם קרן מתנהגת כמו תל אביבית טיפוסית אז גם היא,תסלחו לי,שרלילה. אני חושבת שקרן מדהימה ביופיה והכל אבל שלא תתחסד! זה לא נעים לצפות בליז מתפתלת ככה מול קרן שמנצלת כל פירצה בשיחה הזאת כדי לעקוץ

שרי48

Well-known member
קרן שחם מדהימה ביופיה? רחוק מזה

קרן משופצת, שיפוץ לא מוצלח, מה שיוצר לה פנים לא סימטריות (עקומות). העיניים שלה בולטות ומרוחקות (מישהו כבר אמר פקינז, וואלה!). השיניים בולטות בצורה מוגזמת. האף, הנחיריים, הגבות ועצמות הלחיים - גם כן לא סימטריות. כתפיים מרובעות ורחבות כמו של גבר. סנטר מרובע כמו של גבר. יש לה, לקרן, תנועה אובססיבית שהיא חוזרת עליה מדי מספר דקות: שפשוף צידי הפה והשפה התחתונה, הלוך ושוב, מספר פעמים - כאילו יש שם איזה קילוף עור או שאריות מזון. אח"כ היא זורקת את מה שהיא קילפה, נחה כמה דקות וחוזרת שוב על הפעולה מעוררת הגועל הזאת. וצורת האכילה שלה גם כן מעוררת גועל. היא דוחסת אוכל ללחיים, כמו מחסני חירום, ומוציאה משם את השאריות עם האצבע. מצטערת - לא רואה לא יופי, ובטח שלא יופי מדהים, לא חתיכיות, לא הגיינה, רק רוע, שקרים, תככנות, אגואיזם וצביעות ללא גבולות. זאת קרן שחם לפי דעתי.

loni rali

New member
אף אחד לא מושלם.לא את ולא אני ולא היא.

ולי ולך אין דברים מעצבנים שאנחנו עושות?חחח בטוח שכן. אני מסכימה שהאופי שלה מגעיל ושזה מוריד מהיופי שלה,אבל אני מפרידה בין הדברים. גם מי שאני מכירה לא אוהב את היופי שלה אבל לדעתי היא מאוד יפה ומלאת חן.החיוך שלה מדהים והמצלמה פשוט אוהבת אותה. אם הייתי גבר הייתי הולכת עליה בקיצור.... :) נ.ב איזה ניתוח היא כבר עשתה?אם כבר אז אורטל מנותחת ופלסטית כמו בובת שעווה

שרי48

Well-known member
נכון, אני ממש לא מושלמת. ואורטל - זה ברור

שהיא מנותחת, מנופחת וכו'. לגבי קרן היופי שלה גס, יש לה אי סימטריה בולטת בפנים. בד"כ זה קורה כתוצאה מנתוחים פלסטיים. אין לי מידע לגביה ספציפית, זו היתה מסקנה לאור מה שאני רואה. בגלל אי הסימטריה היא ניראית לעיתים יפה מאד ולעיתים - ממש לא, אבל תמיד תמיד, מכל זווית, היא ניראית רעה.

למעלה