מכבי- ברצלונה הערב 21.45

asafsuf2

New member
לינקים שהביא מגיב בוואלה

http://sports.walla.co.il/?w=/395/1216301 http://sports.walla.co.il/?w=/3737/1216580 די משעשע לקרוא את זה היום...

Oded katash

New member
שלום!מישהו יודע על מקום/פאב בת``א

שמשדר את המשחק של מכבי...עם אווירה וכל מה שמסביב...אם יש מקום כזה בכלל...אשמח אם מישהו יעדכן פה על מקומות כאלו.בתודה מראש!

Oded katash

New member
תודה!

רגע,יש שם מקומות ישיבה או שזה עמידה?ומה זה המקום הזה?מסעדה/בר?זה ליד נוקיה או בתוך?

אידי32

New member
מכבי- ברצלונה הערב 21.45

המשחק משודר בערוץ 10. ברדיו ברשת ב`. ובאינטרנט באתר ספורט5. הולך ליהיות משחק מאוד קשה. אני מאוד חושש מהפסד. שיהיה בהצלחה...

שומו

New member
../images/Emo41.gifחמישיות להערב../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

מה החמישיה שלכם
שלי: יותם, וויל הדביל, בלות'נת'אל, מוריס ובאטיסטה.

R o n 2 5 6

New member
שלי

יותם,שארפ,כספי,באטיסטה ומוריס. הרכב מהיר ואגרסיבי הגנתית,שיכול להיות מוצלח. למרות שיש רק מוליך כדור אחד(אין ספק שביינום מוצלח יותר משארפ וכספי בקטע הזה),אגרסיביות הגנתית תשתלם,שארפ יכול לפתוח קצת את ההגנה של ברצלונה עם זריקות שלוש ואולי גם לחטוף כדורים.

יו45

New member
מה יהיה?

קשיי קליטה? כתבתי לך ביום שלישי שהתשובה היא כן . השידור הוא חינם לתושבי הארץ . לתושבי חול זה בתשלום אבל יש מיליון ואחד לינקים לשידורים חיים בחינם , ואם יש פה גולשים מחו``ל שמחפשים שידור שישאירו פה הודעה ואני אביא לינקים.

taltal742

New member
אפשר לינק לשידור המשחק בחו"ל?תודה מראש!

אפשר לינק לשידור המשחק בחו"ל?תודה מראש!

יו45

New member
כנס

יש לי כרגע בעיה לשים לינק , כי אני לא בבית. אז תנסה להכנס לצהבת דרך גוגל (תכתוב צהבת ) כנס לפורום אוהדים ושם בתרד המשחק צריך להיות לינק , אם אין שם חכה לשעה יותר מאוחרת ואני אביא לינק.

תעורר צביקה, תתעורר!!

בואו נודה באמת לא היה משחק גדול. יותר משמכבי ניצחה, ברצלונה הפסידה. ברגעים גדולים יש מי שקופא על השמרים ויש מי שמעיז, יוצר ועושה את ההבדל. שרף ממשיך להראות שהוא לא מאמן של רגעים גדולים. הטעויות, התקוות ומה נראה הערב?.... כתבה מצויינת של שחף ביתן לקראת המשחק הערב

יו45

New member
אפשר לנצח הערב

מכבי רחוקה מלהיות פייבוריטית אבל זה בהחלט אפשרי , זה יקרה רק אם יותם וניקולה יתאפסו ויחזרו לשלוט במשחק כי עם ביינום ובטיסטה אין שום סיכוי שניקח את זה.

Carmelo Anthony

New member
אני דווקא יותר אופטימי

לא צריך את ג'ורדן בשביל לנצח בברצלונה, מכבי יותר טובה, לא פייבוריטית, אבל עם יום טוב של ביינום או ניקולה אפשר לקחת את זה.

אני מבין שלא שיחקת בעמדה מס' 5 בחיים שלך?

כי אחרת לזלזל בצורה כזאת בבאטיסטה מראה על חוסר הבנה בכדורסל בסיסי ולא של מכבי ! הוא סנטר ענק עם יכולת מצויינת למיקום ומשחק גב עם הטעיות מצויינות , הוא סנטר שמשחק למטה ועושה המון תנועה והמון צרות לסנטרים גבוהים ממנו ,בתור אחד ששיחק ומשחק כדורסל אני מאד נהנה מהמשחק שלו בעמדה הזאת ,תלך תלמד כדורסל לפני שאתה מדבר שטויות כאלו.

למעלה