מכבי- ברצלונה הערב 21.45

Carmelo Anthony

New member
אני לא מאמן

כי אני לא יכול לחשוב על כל זה תוך חצי דקה בלחץ, ומהסיבה שכל מה שראיתי במשחק היו 3 דברים כששרף ראה עשרות, אני לא יכול לארגן משחק התקפה והגנה מתוחכם, אבל מתוך עשרות דברים ששרף עשה במשחק, הוא טעה נגיד בעשר, ואני שמתי לב ל-3, זה הגיוני, ואפילו מתקבל על הדעת

trigotrigo

New member
שוב, מה שאני מנסה להסביר לך,

זה שבאותו הרגע, לו היית במקומו, לא היית שם לב לשום דבר מתוך מה שאתה אומר.

Carmelo Anthony

New member
ברור!!

ובגלל זה אני לא זה שמאמן את מכבי כיום, אבל הוא כן מאמן אותה, ולכן הוא כן אמור לשים לב לזה.

Carmelo Anthony

New member
אבל בתור אוהד של הקבוצה

מותר להיות מתוסכל מזה ולהאשים את המאמן, הוא היה אמור לראות את זה בתור איש כדורסל מהטובים בארץ, וכגודל התפקיד כך גודל האחריות.

trigotrigo

New member
אל תזלזל באינטליגנציה של עצמך

ותפסיק לעשות מהדיון הזה מעגל.

Carmelo Anthony

New member
מה?

אני בסה"כ האשמתי את צביקה בכמה טעויות, אתה התעצבנת שאני מאשים אדם שמבין בכדורסל פי 60 ממני, ועכשיו אתה אומר שאין בעיה להאשים אותו, what the hell?!

Carmelo Anthony

New member
לא

זה פשוט שאתה לא ברור, אתה אומר שאסור להאשים אותו, ושנייה אח"כ משנה את דעתך...

יו45

New member
שרף עשה טעויות של טירון

עם הרכבים מגוחכים שלא הוכיחו את עצמם . שיקום מי שלא היה בטוח שנקבל בראש בתחילת הרבע הרביעי כשהוא ראה איזו חמישיה עלתה . ובכל זאת סביר להניח שמכבי היתה מפסידה גם עם ניהול משחק מבריק, כי כדי לנצח במקום שצסקא הפסידה בו , צריך יום גדול של ניקולה ויותם כמו שהיה במדריד , בלי זה קשה מאוד לנצח במגרשים הכל כך קשים האלה.

שומו

New member
../images/Emo45.gifברצלונה הייתה המועמדת לניצחון, לא אנחנו.

Carmelo Anthony

New member
לא כתבת, נכון.

אבל אתם כל הזמן מנסים להצדיק את שרף שעשה טעויות איומות, ואומרים, "חפיף, גם ככה לא היינו צריכים לנצח", וזה מה שמרגיז אותי.

שומו

New member
אני../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

אני מהמקטרגים הגדולים של שרף, עוד לפני שהוא מונה לעמדת המאמן
אני רותח עליו אחרי ההפסד(ים) האחרון(ים) לא פחות ממך

למעלה