מכבי- ברצלונה הערב 21.45

Carmelo Anthony

New member
יש אשם אחד בהפסד המרגיז הזה../images/Emo46.gif:

צביקה שרף הוא האשם היחיד במשחק הזוועתי שראינו אתמול, כן, זוועתי, גם בספרד אנחנו לא צריכים להיראות ככה, לא יכול להיות ששני שחקנים יהיו כל המשחק שלהם ונפסיד להם, הנה כמה טעויות שראיתי אצלו אתמול במשחק, אתם מוזמנים גם להוסיף:
אפילו אני, ממרחק מאות קילומטרים, הרגשתי כמה מוריס תשוש ועייף, הוא היה שבוז מעייפות וצביקה כל הזמן התעקש שישאר לשחק, זה התבטא בלייאפים טיפשיים שהוא החטיא, בהרבה שלשות מטומטמות, בהגנה רכה (בלוקים זה לא הגנה), ובעצבנות, מתי פעם אחרונה דמיינתם את מוריס מקלל מישהו "Fu** yor mom"? כל המשחק קיטרתי שאליהו לא נכנס (תשאלו את אלה שראו לידי כמה נדנדתי) ורק דקה וחצי לסוף שלישי מוריס יצא סוף סוף, וכזכור לכם, התוצאות לא איחרו לבוא ומכבי סיימה בפיגור 6 בלבד את הרבע, חבל שמתי שהוא צביקה החזיר את מוריס שהרס שוב את המשחק ברבע האחרון.
מה הוא הפך לנו פתאום לקטש, מחליף הרכבים כמו גרביים? ההרכבים רצו אתמול במהירות שיא, וזאת אחת הסיבות להפסד, איפה היה רכז ברבע השלישי? רוב הזמן היו על המגרש גארסיה, דרק ובלות'י, אז מי לעזאזל אמור לרכז? מוריס? ומכבי, בהתאם, איבדה כדורים בקצב שבאזילה קלע שלשות. או הדקות האלה של באטיסטה וקאמינגס על המגרש, אפילו טירון בכדורסל כמוני ראה שהם מצופפים את ההגנה סביב באטי, אז מי מחכה לו בחוץ? קאמינגס, גארסיה וכספי, אף קלעי שלשות כבד, מה שנתן לפסקוואל את הרשות להכניס את כולם פנימה על באטיסטה ומוריס העייף, וזה הוציא את מכבי לגמרי מהמשחק, לכן כשדרק, ביינום ובלות'י עלו מכבי כבר הצליחה להתקרב, מצד אחד, צריך לעבות את הצבע כדי לעצור את באטיסטה וביינום ומצד שני בחוץ מחכים לך שני קלעי שלשות מצטיינים, וזה עבד.
ודבר אחרון קצר, ביינום, היה כל כך טוב,אז למה להפסיק? למה קאמינגס החליף אותו אתמול? ואיפה היה יותם בדקות החשובות? הרכז הטוב היחיד שלנו? ואי אפשר שלא להעריץ את באזילה ורוג'ר (שברח לי שם משפחתו כרגע), אתם יודעים, יש שחקנים שתופרים אותך ואתה שונא אותם (סקולה) ויש שחקנים שאתה פשוט לא מסוגל לשנוא, שני ווינרים שכל קבוצה באירופה צריכה לרצות כמותם.

אידי32

New member
הנושא של באזילה באמת היה מטומטם...

כל ההתקפות שלהם היו שקופות לחלוטין אני לא מבין למה לא מנעו את הכדור מבאזילה למרות שהוא קלע איזה 2 שלשות עם יד על הפרצוף. אני לא חושב שצביקה כל כך אשם. אני זוכר משחקים בזמן פיני (בשנה של סולומון) שמכבי חטפו בראש ופיני לא ממש הגיב. יש משחקים שאין כל כך מה לעשות. מה שכן הלפרין היה יחסית חלש וקיבל החלטות לא טובות. ועדיין לולי ההחטאות הלייאפים של מוריס ביינום וקמינגס מכבי היו חזק במשחק. מכבי חייבת לנצח אותם בהיכל למרות שלא יהיה קל בכלל. והלחץ ידבר...

Carmelo Anthony

New member
כששחקן כמו באזילה מתחמם

אז אתה אבוד, הוא יתפור אותך, אבל זאת לא הצדקה לאבד לגמרי את המשחק.

יו45

New member
זה לא משחק שמכבי צריכה לנצח

צריך לדעת להבדיל בין יכולה לנצח /צריכה לנצח . במשחק שיהיה בהיכל מכבי חייבת לנצח , במשחק האחרון ניצחון היה בונוס , לא משהו שאפשר לבנות עליו , או לבוא בטענות כשהוא לא קרה . זה לא מוריד בכהוא זה מהביקורת על ההרכבים ההזויים ששרף הריץ אתמול , כשהפארסה הגדולה הגיעה ברבע הרביעי שאותו פתחה החמישיה שפתחה את הרבע הרביעי בגביע ביינום , בטיסטה , שארפ אליהו וכספי , חמישיה שאין שום סיכוי שתגיע למשהו , הספרדים פתחו עם 7‎-‎0 וגמרו את המשחק . במשחק הבא חייבים לשחק השחקנים המנוסים והחכמים , ששארפ יקבל דקות יחד עם הלפרין ניקולה ומוריס , לא בדקות שהוא אמור לרכז. מה שעוד היה טעות זה הדקות של טל שבהם מכבי נכנסה לפיגור ממש לא במקרה.

Carmelo Anthony

New member
לא צריכה לנצח?!?

אין דבר כזה, לא מפסידים משחק!!! כל משחק, גם ידידות מכבי חייבת לנצח, בגלל זה קוראים לה מכבי!!! תמיד עושים ה-כ-ל כדי לנצח!! ולא נותנים דקות מיותרות לשחקנים שלא היו צריכים לקבל כל כך הרבה רק כי "לא צריך לנצח", אנחנו מכבי, לא פנאתנאיקוס!!

trigotrigo

New member
מה זה קשור?

ברצלונה קבוצה קשה בבית, הקהל שלה מאוד משולהב, וגם קבוצות גדולות אחרות ביורוליג הפסידו לברצלונה בפלאו בלאוגראנה... להגיד שמכבי פשוט "היתה צריכה לנצח את המשחק הזה" זה סתם יומרני. כמובן שזה היה אפשרי ושכולנו קיווינו, אבל זה לא אומר שזה ככה תמיד - ואסור להניח את זה.

Carmelo Anthony

New member
אבל היא הייתה צריכה לעשות הכל כדי לנצח

והיא גם הייתה צריכה לנצח, שרף פשוט עשה כל כך הרבה טעויות שזה מפחיד.

trigotrigo

New member
זה סותר, אתה לא יודע ולעולם לא תדע

אילו שיקולים גרמו לו להחליט מה שהוא החליט על הפרקט.

Carmelo Anthony

New member
עובדה שזה הביא להפסד

זה שהוא מבין יותר ממני, לא שולל את האפשרות שהוא יעשה טעויות.

Carmelo Anthony

New member
למה?

אם אני חושב שהוא טעה, אני יכול להגיד את זה בקול, אחרי הכל, גם אם תראה פרופסור לפיזיקה טועה בפלוס-מינוס באיזו הרצאה, אתה לא תגיד "הוא מבין יותר ממני, מי אני שאגיד שהוא טועה", הוא טעה כי כל בנאדם יכול לטעות, ואני, בלי הלחץ של כל הקהל עלי, יכול לפעמים לזהות את הטעויות האלה.

trigotrigo

New member
לא, כי לא היית נתון לאותם התנאים.

ובאותם התנאים סביר להניח שהיית משתין במכנסיים.

Carmelo Anthony

New member
נכון

וזה מה שמאפשר לי לראות דברים שהוא לא ראה. חוץ מזה, הוא מאמן כבר למעלה מ-20 שנה, מעצבן אותי שהוא נכנס ללחץ כאילו הוא מאמן בן 38.

Carmelo Anthony

New member
כמו מה?

גם אני ראיתי את המשחק... אני בלי לחץ, יכול לשפוט דברים יותר זמן וברוגע, הוא לא, ולכן לפעמים אני יכול להגיע למסקנה יותר נכונה משלו, מה שבד"כ לא קורה...

Carmelo Anthony

New member
בהסתכלות אחורה

כשיש לי את כל הזמן שבעולם לנתח את זה? בלי 10000 צופים על הראש? בטח שאפשר...

trigotrigo

New member
לא, אי אפשר ../images/Emo13.gif

בגלל זה אתה גם לא מאמן כדורסל. זו לא חוכמה גדולה להסתכל אחורה ולהגיד "אהההההההההההההה!"

למעלה