מכבי- ברצלונה הערב 21.45

מיטלוש8

New member
בשני המשחקים האחרונים לא נראנו טוב

גם ביום שלישי, למרות הניצחון, שיחקנו די פושר, על היום אין מה לדבר, אז אופטימית אני לא.. אבל הלוואי..

מיטלוש8

New member
קאפיש ../images/Emo8.gif

בדיוק לפני כמה חודשים למדתי לנקד במחשב

אידי32

New member
חבל מאוד שצדקתי...

דוקא אני נורא גרוע בניחושים אבל הפעם הייתי בטוח שמכבי יפסידו וחבל שזה קרה. צריך להיזהר נגדם במשחק הבא כי זה נראה שמכבי מתקשה מאוד להביא לידי ביטוי את המשחק שלה נגד ברצלונה. ודוקא נגד ריאל בשני המשחקים היה משחקים ברמה גבוהה. אבל נגד ברסה זה נראה רע מאוד. לדעתי מוריס קצת נסחף עם הזריקות. פעם הוא היה לוקח רק זריקות טובות. ובשני משחקים האחרונים הוא לקח כמה זריקות רעות. זה לא מתאים לו. לדעתי הוא לקח משהו כמו 18 זריקות מהשדה וזה יותר מידי. שיהיה הרבה בהצלחה. ולא לשכוח יש בני השרון ביום ראשון ואסור להפסיד להם בנוקיה...

שומו

New member
לכאורה לא קרה שום דבר.

ברצלונה הייתה המועמדת המובילה לניצחון הערב וכך היה. רק מה, יש דרך להפסיד. והערב, שרף סטה מהדרך הזאת כמו שאף-אחד לא סטה ממנה מעולם. גם אם מכבי תנצח בגמר את מוסקבה ב-44 הפרש, אסור למכבי להשאיר את שרף בעמדת המאמן בעונה הבאה. חייבים להחזיר את פיני, כי הוא היחיד שבאמת ראוי.

asafsuf2

New member
די כבר עם הפיני הזה!

פיני פיני פיני פיני. אתם כמו הבחורים הפתטים האלה שהחברה שלהם עזבה אותם והם כל כך מתרפקים על העבר שהם לא זוכרים שבעצם החברה הזאת ה"מושלמת" התייחסה אליהם כמו לסמרטוט, בגדה בהם, ולכלכה עליהם אחר כך לכל מי שהיה מוכן לשמוע. פיני היחיד שראוי? הבן אדם שבזמן מלחמת לבנון גנב למכבי את השחקנים הנורמלים היחידים שעוד היו מוכנים להגיע לארץ? הבן אדם שלכלך על מכבי בכל פורום אפשרי אחרי שעזב אותה? הבן אדם שפירק את אולימפיאקוס עם תקציב של 23 מיליון יורו? זה המאמן המושלם שלך? עם שחקנים כמו שאראס, פארקר, באסטון, ניקולה ודרק בשיאם, וטל בורשטיין בריא, גם סבתא שלי הייתה לוקחת את היורוליג בהליכה, מה גם שפיני עם כל הכוכבים שלו נזקק לנס ז'לגיריס מול קבוצה שהייתה בעצם סאבוניס בגיל 40 וכמה שחקנים ברמה של יול"ב מסביבו. אם פיני היה מאמן את מכבי של השנה ועוד עם כל הפציעות, היינו מגיעים במקרה הטוב לטופ 16 מהדרג הרביעי ולא מגיעים להצלבה. שרף העונה הוציא מים מהסלע. אם הוא מרחק נגיעה מהפיינל פור עם הסגל הנוכחי, תאר לך מה הוא היה עושה עם השחקנים שהיו לפיני. הבעיה שאתם לא מוכנים להודות בטעות אחרי שכל הפרשנים הגיעו מהבית עם הדעות הקדומות על שרף. אני גם חששתי כשמינו אותו בגלל שזכרתי תקופות לא מזהירות איתו בעבר (לצד תקופות מצויינות שכולם אוהבים לשכוח), אבל מהרגע הראשון שהוא מונה הוא שינה את המנטליות של הקבוצה מהקצה אל הקצה והפך אותה ליחידה לוחמת וווינרית. נכון, היו גם נפילות כמו הגמר גביע וההפסד לז'לגיריס. סו פאקינג ווט? יש מאמן שאין לו נפילות? פיני לא קיבל 25 בראש באוסישקין? פיני לא ניצל בנס מול ז'לגיריס (ואין לו שום חלק בנס!)? פיני לא הפסיד את משחק החוץ לאולימפיאקוס בהצלבה? הוא לא הפסיד לצסק"א בגמר במשחק מזעזע? תיכנס לאתר היורוליג ותעבור על התוצאות בתקופתו ותראה כמה פעמים מכבי גמגמה מול קבוצות שהיו נחותות ממנה בשלוש רמות מבכינת חומר השחקנים. נכון, היו משחקים גדולים, כמו הגמר ב-2004 ועונת 2005 הייתה מצויינת, אבל מפה ועד להפוך אותו למאמן היחיד שראוי הדרך רחוקה מאד. חוץ מזה, רק בגלל ההתנהגות שלו וחוסר הנאמנות שלו למכבי, הוא לא ראוי בעייני גם אם הוא היה פיל ג'קסון. הרצון של חלק מהאוהדים לזחול לפיני, שיושב כרגע בבית כי הוא נזרק מאולימפיאקוס, להזכירכם, הוא תמצית הלוזריות והוא מתאים לאוהדים בצבע אדום, לא למכביסטים. מכביסט אמיתי יוצא למלחמה עם מה שיש ומסתכל רק על המטרה, ולא לצדדים. והכי מצחיק שבעקבות ההפסד היום כל שונאי צביקה יוצאים מהחורים וצועקים "אמרנו לכם שהוא לא מתפקד במשחקים חשובים". זה בדיוק המשחק שהיה מותר למכבי להפסיד! זה המשחק הקובע? בולשיט - בשביל זה מכבי זכתה בביתיות, בשביל שתוכל לחזור ולגמור את העבודה בבית. אז המשחק היום לא היה טוב, באזילה תפס יום משוגע, וחלק מהשחקנים במכבי תפסו יום רע. אתם לא מבינים שזה חלק מהמשחק? יש ימים טובים יותר וטובים פחות, גם לשחקנים וגם למאמנים. העעיפות גם שיחקה פה תפקיד. אבל למזלנו, יש במכבי קבוצה שלא מתכוונת להתבכיין כמו חלק מהאוהדים, אלא הולכת לעבוד באופן יסודי ולהתכונן למשחק המכריע. היא גם כנראה תנצח בו. אבל גם אם לא, אני לא הולך להיכנס לפאניקה ולדרוש עריפת ראשים, וגם ההנהלה, בראשות שמעון מזרחי הענק, לא תעשה זאת, כי למזלנו יש הנהלה שמבינה בכדורסל ויודעת להסתכל על התמונה הגדולה ולא רק על משחק זה או אחר או על דעות קדומות שיש לפרשנים על מאמן זה או אחר משנות ה-80 (והם עוד מדברים על קיבעון...). פיני מאמן מצויין, אבל לא ראוי למועדון גדול כמו מכבי. שרף מאמן לא פחות טוב, והרבה יותר ראוי כאדם. שרף הואגם אוהד מכבי. פיני הוא אוהד של פיני, והוא לא שם על מכבי, לא עליי, וגם לא עליך. תפנים.

שומו

New member
מקצועית, פיני הוא המאמן הישראלי היחיד ברמת

יורוליג גבוהה. פיני הוא גאון כדורסל. תפנים.

asafsuf2

New member
ספר את זה לאוהדים של אולימפיאקוס

זה שתצעק שפיני הוא גאון כדורסל לא יהפוך את זה לנכון. גאון כדורסל לא מגיע למצב שהוא הגיע נגד ז'לגיריס עם השחקנים שעמדו לרשותו. גאון כדורסל לא מקבל 25 בראש באוסישקין ומפסיד לאולקר באותו שבוע כשיש לו את פארקר ושאראס. הוא מאמן טוב שהיו לו הרבה עליות וירידות במהלך הקריירה כמו לכל מאמן. אתה בכלל לא מתמודד עם הטענות שלי. כשלרשות שרף יעמדו שחקנים ברמה של פארקר ושאראס והוא ייכשל איתם אז תוכל להגיד שהוא לא ברמה של פיני. עד אז, פיני יישאר מאמן טוב ואדם קטן וצביקה יהיה המאמן שהפך קבוצה לוזרית לקבוצה ווינרית והביא אותה (כנראה) לפיינל פור למרות שאף אחד לא ספר אותה כמועמדת להגיע להצלבה עד לפני שלושה חודשים. שרף גם יישאר כנראה מאמן מכבי בעונה הבאה בזכות זה שההנהלה של מכבי מבינה בכדורסל ויודעת להעריך את העבודה שלו. מי שלא טוב לו תמיד יכול להקים "מכבי פיני" שתתחרה עם הפועל אוסישקין בליגה ז'.

שימי1984

New member
פיני מאמן גאון, אבל כנראה שלפעמים זה נגמר בנס

אבל מי שראה את הריאיון של צביקה שדיבר על אלילת המזל, שלא תמיד מגיעה האלילת המזל ושהוא לא מאמין בדברים האלה, כי הוא מאמין בעבודה קשה באימונים ולשחק טוב במשחק, ומי שיידע איפה האלילת המזל שיגיד לו חחח, צביקה אמר שגם למאמן שלקח 3 אליפויות רצופות צריך גם מזל, לא במילים האלה אבל משהו כזה ובקשר למשחק מכבי שיחקה דיי טוב והתקרבה הרבה לברסה אבל עם יום מטורף של באזילה וסנצ'ס עם שלשות מטורפות גמרו את מכבי כבר ברבע השלישי, אולי מוריס חשב שהשלשות ייכנסו כמו באזילה אז חבל, כי היו צריכים לחדור יותר שיעשו עליהם עבירות. אני חושב שהשיפוט גם היה יותר מידי לטובת ברצלונה כי בתוך הרחבה היה ממש הגנה שהרביצה והשופטים לא שרקו בכלל כנראה מרוב הלחץ של הקהל הביתי שלהם... צביקה שרף צריך כבר מהרגע שהמשחק מתחיל ללחוץ על הרכז שלהם ועל באזילה לשים את שתי הידיים על העיניים שלו, או להתפלל שייפצע במשחק ביום ראשון בספרד חחח סתם צוחק

Carmelo Anthony

New member
הכל יחסי

יחסית לאיך ששרף ניהל את המשחק הזה, השחקנים שיחקו מצויין, רק שבכדורסל צריך גם שהמאמן יהיה טוב, ואתמול שרף היה זוועה.

Carmelo Anthony

New member
לא מסכים עם asafsuf2

אבל באמת, די, פיני שייך לעבר, וטוב שכך, הוא אמנם מאמן גאון, אבל איש מגעיל שהצורה שבה הוא לכלך על מכבי לא גורמת לי לרצות אותו לעוד עונה פה בחיים.

trigotrigo

New member
נס ז'לגיריס היה בגלל שארפ, לא בגלל פיני.

פיני צריך ללמוד לסתום את הפה ואחר כך לבקש לחזור למכבי.

שרף הפסיד את המשחק בכוונה.

למה לעזאזל הוא סיפסל את וויצ`יץ` ויותם ברבע המכריע ? אז התשובה שצביקה מן הסתם עשוי לספק היא, שרצה לתת להם מנוחה לפני בני השרון. אבל כמובן שזה מגוחך לחלוטין וזה יכול להיות מקסימום כיסוי לסיבה האמיתית. הסיבה היותר הגיונית עפ``י קונספירציה אישית שההון שהמשחק בנוקיה עשוי להכניס למכבי (חנות המוצרים, כרטיסים וכו`) שווה את הסיכוי האפסי של מכבי להפסיד בבית במשחק הכי חשוב בשתי עונות האחרונות. וזו טעות שלמאמן מנוסה כצביקה אסור לטעות.

שומו

New member
אלו כבר ממש שטויות.

הוא סיפסל את יותם ברבע האחרון בגלל שיותם לא קלע את הלאייאפ ההוא במתפרצת והעדיף למסור למוריס, שהחטיא. זוכר שראו את צביקה צועק בטרוף על יותם
זהו בדיוק. את מוריס הוא סיפסל מכיוון שכשליאור החליף אותו 1.32 לסיום הרבע ה-3 הוא ירד לספסל, התעצבן וצעק.

trigotrigo

New member
אני לא מאמין שאתם מגיעים לרמה כזו

של אידיוטיות. באמת.

למעלה