מכירים את זה ש... ? [אנחנו בקטע של משחקים]

noyt2

New member
מיההה אם כבר גועל...

מכירה את זה שאת יורדת למישהי ושמה שקית בפה כי את נגעלת?

חחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אנלא מאמינה שרשמת את זה...מכירה שנתקעות לך שיערות ואת שעה מנסה להוציא אותם?קיצר בואי נעצור את זה כאן..

עוד ../images/Emo13.gif

מכירים את זה שאתם שמים משהו חשוב במקום כל כך מיוחד שאתם לא זוכרים איפה? =\ מכירים את זה שאתם קונים פופקורן ושני שליש נשפך לכם בפנים.. אבל אין לכם באמת מה לעשות עם זה?

אלינה מ

New member
חחחח מגניב!/tapuzforum/images/emo6.gif

אני רואה שאנחנו בקטע של משחקים../tapuzforum/images/emo13.gif

סתם קטע

מכירים את הקטע שאתם רושמים משהו ואתם פיתאום שמים לב שכל מה שרשמתם היה באותיות אנגליות?

קרה לי עכשיו...

לבעלי שיער ארוך: מכירים את זה שאתם חופפים תשיער ואז נדבקת לכם שיערה ליד ומסרבת להשטף?ואז אתם מדביקים אותה עם המים לקיר של המקלחת?וככה אתם עושים בכמה שיערות... ואז אמא שלכם נכנסת למקלחת ואומרת לכם 'מה זה כאן תערוכה?????'

TairAtias

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אני מת פה

חחחח משהו ענק... כנסווו

מכירים את זה שאתם שוכבים במיטה מתחת לשמיכה אבל חם לכם, ואז אתם מורידים את השמיכה אבל אז קר לכם. אז אתם שמים שוב את השמיכה עליכם, מוציאים רגל אחת ושמים אותה מעל השמיכה וככה זה כאילו מווסת את החום?? ו... מכירים את זה שאתם בשירותים ואתם מנסים לחרבן.. והגוש עומד כזה בקצההההההה, ואז אתם לוקחים נשימה אחרונה כדי שזה יצא סוף סוף, אבל תוך כדי נשימה כל הגוש נכנס בחזרה?? XD

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח!!!!!!!!! ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

הראשון ענק חחחחחחח דוגרי גם השני נכון
פורום דוחה שכמותכם.

TairAtias

New member
הראשון כל כך כל כךךךךךך מאז שאני זוכר את עצמי

אני עושה את זה והשני גם נכון אבל די דומה למה שאני כתבתי חחחחחחח

MORE

מכירים את זה שבא לכם משו אבל אתם לא יודעים מה אז אתם עומדים מול המקרר פתוח בערך 5 דקות ובוהים בתכולה שלו.. ותוך כדי מתחילים לשחק עם הדלת של המקפיא, לפתוח ארונות מגירות וכו'? מכירים את זה שאתם יושבים עם הרבה חברים לראות טלוויזיה ופתאום הערוץ מתחלף כי מישהו ישב על השלט ואפחד לא יודע מי זה? מכירים את זה שאתם נכנסים למעלית ואוטומטית אתם לוחצים על הכפתור של הקומה שאתם כבר נמצאים בה וממשיכים למראה.. ואחרי חצי דקה שמים לב ששום דבר לא זז? טוב כולם מכירים את זה אבל עוד לא אמרו.... הגדול מכולםםםם... הידוע לכל!!! הנה הוא: מכירים את זה שאתם יורדים במדרגות בחושך ואתם לא רואים מתי הן נגמרות ואז כשאתם מגיעים כבר לרצפה אתם עושים עוד צעד אחד מיותר ? :)

SHiRA110

New member
../images/Emo142.gif חחחח ../images/Emo6.gif הראשון והאחרון כ"כ!!

זה כל הזמן קורה לי!

TairAtias

New member
הלפני אחרון כל כךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

R h o n e

New member
יואו האחרון קורה לי אבל הפוך.

כשאני עולה במדרגות ומתכתב בפלאפון אז אני תמיד מחפש תמדרגה הנוספת עם הרגל ואז אני נופל חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

galush29

New member
וווווווואי הראשון זה ענק,זה כ"כ נכוןןןןןןן

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
וגם האחרון

לא אני הגאונה שחשבה על זה, אבל...

מכירים את זה שאתם מתקלחים ואין לכם כוח סתם לעמוד, אז אתם רוצים להשען על הקיר, אבל הקיר קר, אז אתם משפריצים עליו מהזרם של המים ורק אז נשענים?... :)

למעלה