מכירים את זה ש... ? [אנחנו בקטע של משחקים]

בקשר לשני נכון, ואז מתפלאים

שהדקה עברה כ"כ מהר כי כשיושבים ליד המיקרו ומחכים זה נראה כמו נצח.

מעיין51

New member
הכל מדוייק להפליא

חוץ מהראשון אני לא מרימה אותם אח"כ

camila111

New member
חחח הזה עם

המיקרוגל.. חשבתי שאני הדפוקה היחידה שמנסה להספיק דברים בזמן שהאוכל מתחמם. או עד שהקומקום מתחמם חחח

אללה עוד

מכירים את זה שאתם מחכים בתור או משו שלוקח הרבה זמן ומשעמם לכם אז אתם מתחילים לחפור בפלאפון.. ולהיכנס לכל מיני הגדרות ורשתות ודברים שאפעם לא ראיתם בפלאפון? מכירים את זה שאתם נכנסים להתקלח ישר אחרי שמישהו יצא .. אתם פותחים ת'זרם וישר יש מים חמים אבל אחרי חצי דקה יהיה פתאום שניה של מים קפואים? מכירים את זה שאתם במבחן או משהו כזה ואתם רוצים לבדוק מה השעה אז אתם מוציאים את הפלאפון מסתכלים על השעה, ואז איך שהכנסתם אותו לכיס שכחתם מה הייתה השעה ואתם מוציאים שוב?

shira ofek

New member
מכירים את זה...

שמכבים לכם את האור בשירותים ואתם שעה צועקים ואף אחד לא שומע אז אתם נאלצים לשבת בחושך? שיש אור אדום[להולכי רגל] אבל המכוניות לא נוסעות ובכל זאת אתה עומד וזה מפדח רצח? שאתם באים לֵפָנות את הצלחת למטבח ובלי לשים לב ממשיכים איתה למקלחת/לחדר? שאתם נופלים -לאנשהו..- מתוך שינה? שאתם נוסעים במונית והנהג מדבר בפלאפון בדיבורית, ואתם עונים לו ובסוף מגלים שהוא בכלל לא דיבר איתכם? שהאוכל "כביכול עובר לכם דרך הגב? שאתם מדברים עם חברים שלכם על משהו שחלמתם כשאתם בטוחים שזה קרה במציאות ואז כזה "אהה אופס זה היה חלום"... טוב נגמרו לי הרעיונות

plane crazy

New member
מכירים את זה ש...

שאתם באוטובוס וזה שיושב מקדימה מוריד את הוילון עד הסוף ובא לכם להרוג אותו אבל אתם שותקים בשביל להיות מנומסים?

S h A b i T

New member
אני מכירה את זה

שאין לי מושג למה אנשים רוצים לנסוע עם וילון פתוח!!!

אחלה משחק

מכירים את זה שאתם יורדים עם הזבל ובטעות ממשיכים איתו לפחות חצי דרך ולא מבינים למה אתם מסריחים? מכירים את זה שאתם נכנסים למעלית עם מישהו שאתם לא מכירים ויש שקט מביך כזה..? מכירים את זה שאתם מדליקים את הסיגריה האחרונה הפוך? מכירים את זה שבארועים משפחתים יש ת'דודים שלא בא לכם לנשק אז אתם משחקים אותה שאתם לא רואים אותם?

Deanb

New member
מכיר את הקטע של לרדת עם אנשים במעלית

יש שקט מביך ומנסים גם לא להיסתכל אחד על השני חחחח

galush29

New member
טוב יש לי כמה..

מכירים את זה שאתם רואים מישהו עם חולצה/מכנס/נעליים או מה שזה לא יהיה שמוצא חן בעינייכם ואתם שואלים אותו מאיפה זה,ומסתבר שזה מחו"ל או המקום הכי נידח בעולם?>< מכירים את זה שאתם מדפדפים בטלווזיה והשלט מתקלקל ונעצר דווקא על ערוץ הטבע,הבריאות או משהו כזה?[או שזה קורא רק לשלט שלי כי אחותי שוברת כל מה שבא לה ליד?XD] אין לי כוח לחשוב עוד>.<

למעלה