מכירים את זה ש... ? [אנחנו בקטע של משחקים]

חח בתגובה לראשון-../images/Emo71.gif

מכירים את זה שקניתם משהו שאתם ממש אוהבים ורוצים להיות מקוריים,לובשים אותו ואז כשמישהו שואל אתכם מאיפה זה אתם אומרים מחו"ל/מתנה/לקחתי מאחות/אמא/בדודה וואטאבר?D: או שזו רק אני ><

TairAtias

New member
כמה

שאתם נכנסים למקלחת ופותחים קודם בברז ואז כשהמים חמים אתם לוקחים את הדוש ועושים את המים מהדוש ובום עף עליכם שפריץ של קור שאתם מחרבנים ויש איזה חתיכה עקשנית שלא רוצה לצאת ואז מופיע גם איזה שפריץ של פיפי אז אתם עושים שריר כדי שהפיפי יצא ואז גם פלח החרא נכנס פנימה ואתם צריכים לעשות הכל מהתחלה...

sha na na revol

New member
But it IS true.

A bit TMI, but none the less true.

R h o n e

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

השני !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מעיין51

New member
למה מיותר? חח

אם זה מה שקורה לו.. למה לא לשתף? באמת.. קבלו את זה בצחוק חח מגעיל

עוד אחד

שאתה עומד בתחנת אוטובוס ויש תחנהה ממולכם שאפשר גם לקחת משם קו, אבל בחרתם לכם תחנה ואז אתם קולטים שכל האוטובוסים עוברים בצד השני אז אתה חוצה לצד השני ואז האוטובוסים מגיעים לאיפה שהיית?

T h e B o Y1

New member
חחח אהבתי תמשחק

ואני חשבתי שאני היחידי שזה קורה לו כמו למשל שמשעמם ומחכים למישהו , או בתור וחופרים בפלאפון או שעומדים במעבר חצייה , באדום (מכוניות לא נוסעות ) ואתה כזה בפאדיחה עם עצמך .... או שאתה שם זמן במיקרו ומנסה לעשות כמה שיותר דברים עד שהזמן יעבור ... ולראות מה הספקת ... או שאתה במעלית אם מישהו זר ויש שקט ואתה רק מת שהמעלית כבר תיפתח שוב... מכירים את זה שאתם נוסעים קצת רחוק בשביל לקנות משהו קטן ? ומרגישים מוטפשים שעשיתם את כול זה בשביל זה??? (ולאלה שיש להם רישיון ) מכירים את זה שאתם נוסעים באוטו מחפשים חנייה שעה חצי טנק דלק הלך עליכם רק על זה, ובסוף גם אתם מגלים שמשעמם לכם , ואין מה לעשות במקום שנסעתם אליו וחוזרים הביתה מיואשים ....? מכירים את זה ששעה אתם מחכים במקום מסויים למשהו ובסוף מתברר שהייתם צריכים לחכות במקום אחר (וסתם חכיתם שמה ??) מכירים את זה שאתם במקום , יושבים ליד הרבה אנשים יש לכם נזלת ואפצ'י , ולא נעים לכם כול שניה לנגב תאף , ואתם מנסים שאפצ'י לא יצא ??? ומחכים שהשיעור (או משהו שזה לא יהיה ) יסתיים ?? חחחחח מכירים את זה שאתם חושבים שחפרתם ??? זה מה שאני מרגיש עכשיו ... יאללה יום טוב... =)

S h A b i T

New member
חחחחחחחח החניות האלה..

כל פעם מחדש גורמות לי להבין שהרבה יותר פשוט וקל לנסוע בטרמפים. חופשי חצי טנק דלק הולך...

R h o n e

New member
מכירים את זה ש

אתם רואים סרט סקס ופתאום מישהו בא ביציאה כזאת ואתם נקרעים מצחוק ואז שואלים אתכם "מה מצחיק"? ואתם אומרים: סתם איזה בדיחה מצחיקה ומאלתרים בדיחה על המקום? מכירים את זה שאתם מתים לחרבן ואז נהיה לכם עור ברווז ואתם עושים לעצמכם תמוות ומתאפקים כדי לראות מה יקרה ואז לא מסוגלים ורצים לשירותים ומורידים תמכנסיים וישר יוצא החרא ללא שליטה על האסלה ואז אי אפשר לנגב אז צריך לנקות ואז כבר אין קקה ?

אם כבר גועל אז....

משהו ששמעתי...... מכירים את זה שאתם מחטטים באף ככה בסבבה ופתאום נדבקת לכם כזאת גוזה ירוקה וגדולה על האצבע ואז אתם קולטים שאין לכם איפה למרוח את זה אז אתם פשוט מורחים את זה על הדבר המוצק הקרוב לידכם? בעבעבעעעעע... מכירים את זה שיש שני משחקים במקביל והחלטתם לזפזפ אבל דווקא שתעבירו למשחק השני יהיה גול במשחק הראשון? מכירים את זה שאין מה לראות בטלוויזיה ומזפזפים עד שאתם מגיעים לאיזו תוכנית לא משהו וכאילו מתפשרים עליה ואז כשנגמרת התכנית ואתם מעבירים לערוץ אחר אתם בדיוק רואים את התוכנית האהובה עליכם נגמרת? מכירים את זה שמוציאים צ'יפס מהמקפיא ואחר כך לא מצליחים להכניס אותו חזרה אז מכניסים וישר סוגרים את הדלת ככה שזה יפול על הפרצוף של מי שיפתח את זה בפעם הבאה? מכירים את זה שתוך כדי אכילה אתם קוראים את המרכיבים של השתייה? ואז אתם מתחילים כזה.. "גליצרול GF3 , C2 , פרוטלקעקיו CVSD23 " ולמרות שאתם לא מבינים כלום אתם ממשיכים לקרוא הכל? ויש את הקטע שאתם לא שמים לב שאתם נסחפים ואז אתם כזה.. "בתוקף עד ה.." מכירים את זה שאתם מכירים את זה?

למעלה