חחח אהבתי תמשחק
ואני חשבתי שאני היחידי שזה קורה לו כמו למשל שמשעמם ומחכים למישהו , או בתור וחופרים בפלאפון או שעומדים במעבר חצייה , באדום (מכוניות לא נוסעות ) ואתה כזה בפאדיחה עם עצמך .... או שאתה שם זמן במיקרו ומנסה לעשות כמה שיותר דברים עד שהזמן יעבור ... ולראות מה הספקת ... או שאתה במעלית אם מישהו זר ויש שקט ואתה רק מת שהמעלית כבר תיפתח שוב... מכירים את זה שאתם נוסעים קצת רחוק בשביל לקנות משהו קטן ? ומרגישים מוטפשים שעשיתם את כול זה בשביל זה??? (ולאלה שיש להם רישיון ) מכירים את זה שאתם נוסעים באוטו מחפשים חנייה שעה חצי טנק דלק הלך עליכם רק על זה, ובסוף גם אתם מגלים שמשעמם לכם , ואין מה לעשות במקום שנסעתם אליו וחוזרים הביתה מיואשים ....? מכירים את זה ששעה אתם מחכים במקום מסויים למשהו ובסוף מתברר שהייתם צריכים לחכות במקום אחר (וסתם חכיתם שמה ??) מכירים את זה שאתם במקום , יושבים ליד הרבה אנשים יש לכם נזלת ואפצ'י , ולא נעים לכם כול שניה לנגב תאף , ואתם מנסים שאפצ'י לא יצא ??? ומחכים שהשיעור (או משהו שזה לא יהיה ) יסתיים ?? חחחחח מכירים את זה שאתם חושבים שחפרתם ??? זה מה שאני מרגיש עכשיו ... יאללה יום טוב... =)