מלחמת העולם בעיצומה

kukuya 0

New member
מלחמת העולם בעיצומה

למי שלא שם לב, וי_ישראל, הידוע גם כ v_israel(590), ירד על הברכיים. נוסף אליו עוד 3 (!!!) מהעשירה הראשונה של דה-סטרונגסט. סה"כ 4 ביום אחד. תשואות למדינות שעשו את זה (שמן שמור לבטח עימי)

bumpibomb

New member
נו אז מה?

גאים בזה שהרסתם אימפריה? גאים בזה שהשמדתם ברית שבנתה את עצמה? גאים שהרגתם שחקן שהשקיע מאמצים רבים כדי לנצח, ואתם הורדתם אותו 11 דירוגים? בזה אתם גאים? בזה? באמת... אני בברית הזאת יומיים וחצי, לא קיבלתי סיוע עדיין, אך אני גם לא חושב שהיא הורסת את המשחק, ומי שהורס את המשחק זה רק אלה שתקפו אותה. נקודה.

lolilol2

New member
כיוון שאתה חדש במשחק

אז אתה לא מבין במה מדובר. ואגב, אני לא יודע אם אמרו לך, אבל, זה משחק אסטרטגיה של צבאות, והמטרה היא הקרבות.

dermon

New member
נו ברור!!! ילדון נחמד! בא תקשיב...

זאת מטרת המשחק... אם אתה בסביבות 50 השאיפה להוריד את העשיריה הראשונה (בשביל להיות שם במקומם כאילו???).תקרא שוב את המשפט המוזר שכתבת ותחשוב עליו טוב:"מי שהורס את המשחק זה רק אלה שתקפו אותה. נקודה.".... לי, אין מילים... ואגב 11 דירוגים זה לא משהו... מה שכן משהו זה שיש לו 0 תעשייה... אגב, לא, אני לא זה שהורדתי אותם. לא התעסקתי איתם גם כשהם היו ברית. אבל! אם אתה היית אבל במאייה הראשונה הייתה מבין ונותן הרבה הרבה כבוד למי שהסתכן ועשה את זה. אני בסביבות ה-70-80 אז אני מאד (מאד!) מעריך אותם על האומץ הסכנה שהם נכנסו והנחישות.

meetAmeet

New member
אתה לא עובד על אף אחד.

הנזק שנגרם לעשירייה הראשונה נגרם כתוצאה מברית שתקפנו ולא התאפשר להם לנקום עד היום. עד עכשיו לא ידוע לי בבטחה שמישהו אחד נפגע ממלחמת העולמות שלכם. אבל אם להגיד שהתקיפה הייתה כחלק ממלחמת העולמות שלכם עוזרת לך להרגיש טוב עם עצמך אז אתה מוזמן.

antrax1

New member
אחי בדה סטרונגסט

חחחחחחחחחח ומה זה היה בשבילם משחק מחניים מה הורדתם אותם??? 4-7 דירוגים? אתם נפגעתם יותר מהם וזה על בטוח..... חוץ מזה זה היה בזבוז זמן... אולי יש עכשיו ניצול מה שקורה בבריתות בלאגן וזה אבל יש להם קומונה והם כבר ינקמו בכם אחי אפילו חיסל מישהו מברית mgh משהו כזה... קיצר אתם תמשיכו במלחמה=תהרסו את עצמכם יותר.... enjoy

kukuya 0

New member
ראו דו"ח נזק. אם זו לא הצלחה אז...

ראו דו"ח נזק. אם זו לא הצלחה אז אני קוקו. (רגע, אני בעצם כן קוקו) 6 V_israel (590 5,792 114,809,205,544 7 BENOZILIO (329 2,566 105,146,940,928 8 I8U (101 3,050 82,362,659,701 את הרביעית אני כבר לא מוצא. למי שלא בקיא, כל אחת מהנ"ל הפסידה יותר מ 50% מהעוצמה שהייתה לה בבוקר שלפני הסערה. ולחשוב אילו מדינות קטנות עשו להם את זה... לא יאומן! meetAmeet אמרתי לך כבר meet u there. הבטחתי וקיימנו.

meetAmeet

New member
חחחחחחחח קצת הגזמת לא?

לא אמרתי שלא היה נזק... (ועליי להודות שהיה די גדול) רק אמרתי שלא אתם עשיתם אותו ולקחת קרדיט עליו הוא שחצנות גמורה. המדינות לא היו קטנות ולא נעליים, המדינות היו ב-20 הראשונות שמכרו את כל כלי הנשק שלהם וקנו רק בליסטיים, הם חיסלו לעצמם כל סיכוי להתקדמות והפסידו את הכל. אל תשלה אנשים שאפשר לתקוף אותנו ולצאת מזה חיים. את הנזק עשתה ברית אמ.ג'י.אייצ' שהיינו במלחמה איתה, למלחמת העולם לא היה שום קשר ולמעשה אנחנו תקפנו ראשונים. אני לא חושב שעדיין יש איום כלשהו כי כל מי שתקף איבד הרבה יותר וכל המדינות התוקפות חוסלו וכמעט כל העשירייה עדיין שלנו. אל תעמיד פנים כאילו אתה אחראי לזה ואם אתה רוצה לתת "כבוד" למישהו פה זה לברית אמ.ג'י.אייצ' ולא למלחמת העולמות שלך... עליי להודות שברית אמ.ג'י.אייץ' הייתה הברית היחידה שהתקרבה לכוחנו ועכשיו כבר לא-כל המדינות החזקות בה חוסלו. לפי דעתי עכשיו יהיה רק קשה יותר להפיל את דה_סטרונגסט :) נ.ב אמ.ג'י.אייצ' - ריספקט...

590V ISRAEL

New member
כפיים ל - M-G H

מגיע להם הרבה כבוד !!! כל הכבוד להם !!! הם ניצחו בקרב האחרון אבל הפסידו במלחמה :) לא נשאר להם כלום !!! ועדיין 90% מה - 10 הראשונים זה הברית שלנו :). עדכון יבוא בהמשך. . .

4ErNi BuMeR

New member
זה לא נראה כאילו הם הפסידו במלחמה

"הברית היחידה שמוכיחה את עצמה כל פעם מחדש, הברית היחידה שמחסלת את THESTRONGEST1.. מחסלת את ברית השחצנים.. אנו מזמינים את כולם להצתרף אלינו ולחסל אותם! אין בנו פחד! הטובים ינצחו ולא הרוע!"

4ErNi BuMeR

New member
אתה נוטה לשקר קבוע.

עובדה שרוב המדינות בברית שלכם חוסלו והוצאו מהמשחק והראשונים איבדו מעל 50 אחוז עוצמה... הברית שלכם הצטמצמה פי 3-4 ממה שהייתה קודם וכבר בקושי יש בה אנשים במאה הראשונה.

meetAmeet

New member
שום דבר לא הצטמצם...

איך אתה יודע שהברית הצטמצמה פי 3? מאיפה אתה משיג את הנתונים האלה? הלשכה המרכזית לסטטיסטיקה או המוח הפורה שלך? ההגבלה של ערן לא משנה הרבה, אם אנחנו עדיין רוצים להיות ביחד בברית אנחנו יכולים להיות ביחד בברית ושום דבר לא ימנע את זה, במילא המסך הקטן של קבוצות ברית לא שינה משהו. לא אמרתי שלא נפגענו אבל כל תוקף שתקף אותנו, נהרסה לו המדינה לגמרי בלי אפשרות להשתקם. אף מדינה לא "חוסלה" והמדינות שנפגעו היו כתוצאה ממלחמה עם ברית חזקה שאני נותן לחלק מהאנשים שבה הרבה כבוד- זה בסך הכול משחק ובאמת לא צריך להתרגז מהתנצחויות המגוחכות שלך איתי ועם שאר חברי הפורום-זה משעמם כבר את כולם. הנה העובדות- תבחרו אם להאמין או לא: המדינות שנפגעו היו כחלק ממלחמת בריתות בין שתי הבריתות הכי חזקות במשחק, אמ.ג'י.אייץ' חוסלו (לפחות מבחינתי). מס' המדינות שנפגעו ב-50 הראשונות מדה_סטרונגסט הוא זעום לעומת כמה שנפגעו מאמ.ג'י.אייץ' וכמות הנזק שנגרמה להן. הברית שלנו יזמה את המתקפה עקב מתקפות חוזרות ונשנות של חברי הברית ההיא על חברי הברית שלנו והרגשנו צורך לסיים את זה ואכן סיימנו. אתה מוזמן לראות את זה כנצחון שלך ושל מלחמת העולמות, אני רואה את זה כסוף של כל אפשרות להפיל את הברית החזקה במשחק, 1THE_STRONGEST. שכל אחד יאמין למה שהוא רוצה- זה באמת לא משנה לכלום, בבקשה אל תתוכח איתי, זה באמת כבר נהיה מאוס וחסר תועלת.

4ErNi BuMeR

New member
איך אני יודע...

לוקחים את מס אנשי הברית ההתחלתי שלכם מחלקים אותו בכמות האנשים שחוסלו בברית שלכם ומקבלים את היחס בפי. עקב החלטה שהתקבלה בין המארגנים הוחלט לא להוציא את הנתונים האלה החוצה על מנת להגן על המדינות התוקפות ולהישאר אנונימיים ולוחמי לוחמת גרילה, עקב צעדי זהירות(בכל זאת לא נרצה להפוך להיות כמוכם..). הנה דוגמא למדינה שהייתה ב-20 הראשונים - 2279 - אתה יכול לבדוק את הנתונים שלה על פי מספר המדינה. המדינה הזו חוסלה וזו רק דוגמא אחת לעשרות המדינות שהיו בברית שלכם וחוסלו. מדובר בקמפיין מתוכנן שעומדים מאחוריו גורמים בדה סטרונג בעקבות כניסתו של גורם חדש, אם ג'י אייץ', עם גישה חדשה לתהליך. אתם מסיתים ומבקשים, באמצעות ניצול תקיפות בודדות, לטרפד את האמת לגבי הניצחון בעודה באיבה.

meetAmeet

New member
איזה שטויות...

אתה חושב שאנחנו לא יודעים מי תקף את הברית שלנו? כל מדינה שתוקפת מדינה בברית שלנו מופיעה בפורום ומטופלת בהתאם, פרסום פרטים על התקיפות לא פוגע בהם בשום דרך. העובדה היא שאתה פשוט משקר בלי בושה, אתה לא מוסר פרטים על המדינות כי סביר להניח שאתה לא יודע אילו מדינות תקפו אותנו כי אין לך שום חלק בברית אמ.ג'י.אייץ' וקשה לך להודות שזה לא היה חלק ממלחמת העולם. אין כזה דבר "לוחמי גרילה"- אנחנו יודעים בדיוק מי תוקף אותנו ואנחנו מגיבים בהתאם- אל תמציא שטויות.

למעלה