מלחמת העולם בעיצומה

meetAmeet

New member
היא בכלל התחילה? :)

לפי דעתי בכלל לא הייתה מלחמה, אבל אל תקשיבו לי אני סתם מנסה לקחת את הקרדיט ממארגני המלחמה...

4ErNi BuMeR

New member
אתה לא צריך להתנצל

אנחנו מבינים שזה עניין של הסטרונג לדבר הרבה ולשקר עוד יותר הרבה..

kukuya 0

New member
מלחמת העולם - good morning America

כתבכם מדווח מהשטח. אתם לא מאמינים, קמתי הבוקר ומה חיכה לי בתא הפרטי? עוד מתקפה מוצלחת על וי_ישראל. עכשיו הוא באמת על הקרשים. בלי טנקים, בלי חיילים, בלי כסף, בלי מפעלים, בלי טילים נגד טילים, ורק עם 3500 אדמה. רק לבוא ולקחת. זהירות, יש לו הרבה טילים אז תתבצרו לנקמה... כל הכבוד למדינות שהשתתפו. (שוב, מפאת החשש לקיומן לא מפרסמים את שמות המדינות) דיווחים נוספים יתקבלו בתא הפרטי כאן ויפורסמו רק לאחר בדיקה. והערה קטנה לברי, להודעות שאתה רושם בתור מנהל הפורום יש משקל יותר גדול. אם אתה אומר, מספיק כבר עם ... הכוונה לקורא המצוי היא שעוד מעט אתה מתחיל למחוק ולחסום... וגם כל הכבוד על ניהול הפורום ובכלל על עצם פתיחתו. הפורום בהחלט משפיע ומוסיף למשחק.

590V ISRAEL

New member
בוקר טוב קוקיה !

המצב לפני ההתקפה : לא היה טנקים , לא היה חיילים , כמה מפעלים. מצב אחרי התקפה : אין טקנים , אין חיילים , נהרסו כמה מפעלים. ----------------------------------------------------------- מצב לפני תקיפה : יש ברית M-G-H מצב אחרי תקיפה : אין ברית M-G-H ---------------------------------------------------------- מצב לפני תקיפה: 9 מתוך 10 מדינות ב- 10 ראשונים. מצב אחרי התקפה: 9 מתוך 10 מדיות ב- 10 ראשונים. ---------------------------------------------------------- תוצאות התקפה ירדתי מקום 1 בדירוג מאתמול. הייתי 11 עכשו 12. מצד שני: 847 נפילה מהמקומות ראשונים לדירוג 473 --> אין חיילים אין מפעלים אין טנקים 1425 נפילה מקומות ראשונים לדירוג 93 --> אין חיילים אין מפעלים אין טנקים . 2339 נפילה ממקומות ראשונים לדירוג 53 --- > אין חיילים אין מפעלים אין טנקים. בהצלחה לכולם !!!

kukuya 0

New member
חביבי אל תאשים את השליח

אני רק מפרסם את הנתונים. החברים שלך אמרו שהיית דווקא מקום 5 לפני שנפלת ל 12. בדרגים האלה זו בהחלט ירידה משמעותית בעוצמה. לגבי טנקים, חיילים ומפעלים - אני ראיתי בעצמי את הנתונים, היו לך ועכשיו אין... לגבי ברית M-G-H התפארת כבר קודם שהיא חוסלה, אז איך היא שוב תוקפת אותך? לא ברור לי אז מה היה קודם.

590V ISRAEL

New member
אין לי מושג מאיפה אתה מקבל נתונים

מפעלים חוסלו לי כבר לפני יומיים , אין חדש תחת השמש. קיבלת כבר עדכון לגבי כל מי שתקף את הברית . בהמשך אני אפרסם עדכון נוסף. בשביל מה לפרסם ?? שאנשים יקבלו מידע אמיתי1! שהם יכולים גם לבדוק בעצמם ולא הנתונים שאתה כותב , שכה"נ מתבססים יותר על תקווה מאשר על מציאות.

4ErNi BuMeR

New member
ככל שאתה מתחיל לשקר יותר

אתה נהיה פחות מובן.. ועכשיו אני מרגיש כאילו רשמת פורטוגזית
. בכל מקרה שמתי לפרט מסויים.. היות ואתם מנצחים וכל זה(הברית שלכם), אז למה אתה כבר לא מדבר עליה כמו פעם("הסטרונג יכולים לנצח כל אחד" וכאלה) עכשיו זה רק "אני, אני, אני" - האם הסטרונג שלכם חוסל? אם לא כולו אז רובו?.. האם גם אתה לא היית מקום ראשון ועכשיו אתה מקום.. 12?

590V ISRAEL

New member
תיקון אני מקום 13 ועכשיו כבר 17 :)

ועוד מעט מקום 25 !!! חחחחחח אתה כמו תמיד לא מעודכן. איך אני יתקוף מדינות אחרת ?? :) עובדים לפי תוכנית מאוד מסודרת תוקפים אותי אני מחסל 5 תוקפים אותי אני מחסל 5 אתה שואל לגבי הברית: ------------------- הם מתחזקים בינתיים !!! אתה תמשיך לדבר ולדבר ולדבר מפני שתכלס זה כל מה שאתה עושה . בהצלחה !!! אולי תעשה איזה התקפה אחת ?

4ErNi BuMeR

New member
בינתיים אתה היחיד פה שמדבר

והיחיד פה שמתחסל... בתכלס לכל הדיבורים שלך לא שמעתי על מדינה אחת שחיסלת ובינתיים כל מה שקורה זה שמחסלים אותך ומורידים אותך בדירוגים.. הברית שלך מזמן כבר כלום.

590V ISRAEL

New member
כמו תמיד אתה לא מעודכן !!

פורסם אתמול עדכון מס' 1 לגבי מדינות שחוסלו. כמו תמיד מבין מה שרוצה להבין שומע מה שרוצה לשמוע

kukuya 0

New member
והשם הוא קוקויה

מלשון קוקו. קוקו גם מלשון קוקו - משוגע וגם מלשון קוקו - הנה-אתה-רואה-אותי-הנה-אתה-לא (כמו שעושים לילדים) והמבין יבין.

antrax1

New member
בטוח?!?!

כי אני מקבל דיווחים מאחי שנמצא בדה סטרונגסט (הוא לא מרגל או משהו) אבל ל-וי ישראל לא נהרסו כ"כ הרבה מפעלים אולי כן אבל לא בעיה להחזיר אותם הוא מקבל סיועים אם אני לא טועה אבל הרבה... חוץ מזה הברית mgh באמת חוסלה ואחי חיסל גם איזה אחד (וי זוכר אותו נכון??? שאמרת לו לארגן מתקפה ואז לתקוף ולא לבכות אח"כ) אם אתה זוכר אל תגיד את שמו בבקשה קיצר המלחמה הזו עדיין בגדר שטות ביזבוז זמן וביזבוז משאבים תראו על אחד כמה הפסדתם ועוד אתם רוצים להוריד את כל הטופ.... קיצר מה שיש לי להגיד לכם שאתם מבזבזים את זמנכם ואני מציע לכם להפסיק כי זה נראה לי פוגע רק בכם... enjoy

kukuya 0

New member
תגיד לי משהו מתוך הברית...

אם אחיך בברית אז אם תוכל לשאול אותו את הדברים הבאים אני אשמח: איך זה שכולם מעבירים נשקים ל וי_ישראל? זה לא מוריד מהכוח של עצמם? איך הוא שיכנע את כולם לתת לו נשק, ולחזק את עצמו על חשבונם? ב. מה אחיך מתכוון לעשות לאחר שהוא יגיע לשיא שהברית מאפשרת לו? הרי להתקדם הלאה הוא לא יוכל, אז הברית יותר עוזרת לו או יותר מגבילה? וחוץ מזה אני מכיר את אחיך. הוא מתחיל בi נכון? בהצלחה לשניכם.

meetAmeet

New member
אני כמעט מצטער שאני עונה...

נמאס לי להסביר שכולם יודעים את התשובה. למה מעניקים סיועים לוי_ישראל? הוא העניק סיועים במעל 20 מיליארד שהתחלקו אצל המון מדינות. הוא הוריד כמעט לבדו את כל האויבים של הברית כשלפעמים תוקף לבד מדינות מאוד חזקות. וי_ישראל היה יכול להיות אולי ראשון בלי הברית אבל הוא קידם את האינטרסים של כל חברי הברית במקום את שלו כמו שברית צריכה לעשות ועכשיו אנחנו צריכים להחזיר לו טובה בחזרה (הרבה טובות).

4ErNi BuMeR

New member
אל תדאג, בקרוב הוא כבר לא יוכל

לתקוף אף אחד
. כמו שהוא כבר לא מקום ראשון
וזה לא כי הוא עוזר... לברית... זה כי אנחנו עוזרים לו לרדת ולברית להתפרק
. כפי שאתה אומר הוא עזר הרבה מאוד לכולם... הוא העניק סיועים סך הכל במעל ל-20 מיליארד.. וכמו שאמרת קודם אתם עוזרים לכל מי שבברית שלכם.. היו לכם 200 אנשים לפני שחיסלנו לכם את כל הברית.. לחלק אחד בשני יוצא שהוא העניק לכל אחד בממוצע 100 מיליון, 100 מיליון זה פחות ממה שיצא לי בתור כשהייתי בדירוג 750.. אז איפה כל הסיוע ש"עזר" שעליו אתה מדבר.. אני מציע בחינם לאנשים פה סיוע גדול יותר בלי שיצטרכו להיות בברית שלי בכלל או שיצטרכו להיות הזונות שלי כמו בסטרונג, לפי דעתי אתה אומר את זה רק כי בעצם וי ישראל הוא עוד אחד מהכינויים שלך, ובכלל נראה לי שכל המדינות בסטרונג היו המדינות שלך ויש לך חשבונות כפולים.

djroyz

New member
847 נעלמה!!!!

מדינה 847 שתקפה אתמול את וי ישראל נעלמה כשחיפסתי אותה ביחסים זה מה שהאתר כתב המדינה שבחרת הפסידה את המשחק ונעלמה בדפי ההיסטוריה ! הם עשו טעות גדולה כשהם תקפו אותו כי גם ככה לא היה לו כלום הם רק הרסו לו מיפעלים שהוא בונה שוב תוך יומיים

HuriCaN

New member
תשובה לקוקויה מי שלא תיהיה.....

כמו שmeetameet אמר הוא סייע אפילו יותר מ20 מיליארד ולי גם סייע ב2.6 מיליארד אז למה אני יהיה אגואיסט ולא ישלח מה שאני יכול אליו??? אחרי מה שהוא עשה למעני למה אני לא יעשה את הדבר הקטן הזה למענו??? אתה לא בברית ולכן אתה לא יודע מה קורה שם.... אולי יש לך ברית אבל לא שולחים לך סיוע בשווי כזה אז תחשוב לפני שאתה מדבר.... כמו שהם תומכים בקטנות גם הקטנות יכולות לעשות משהו לגדולות אני הייתי בשפל ונתקעתי במקומות 400 ככה והוא קידם אותי והטיס אותי בזכותו ובזכות עוד כמה מדינות לדירוג 100 ומשהו.... אז תחשוב לפני שאתה מדבר כי היית רק חולם על ברית כזו.... ולאאני לא מתחיל ב i בהצלחה במלחמת ה"עולם" שלכם.... אני לא יודע כבר במי אתם פוגעים יותר.....

4ErNi BuMeR

New member
נו באמת...

אני יכול להביא לך 200 מספרים כאלה מהברית שלכם שחוסלו.. נו אז מה.. וחוץ מזה המספר הזה חוסל לפני חודש וחצי עוד לפני שהברית שלכם הייתה קיימת.

למעלה